Здравей Гост

Харесването в синастрията

• 140 Отговора
  • 58416 Прегледи
Re:Харесването в синастрията
« Отговор #80 -: Януари 08, 2011, 12:38:28 am »
А Луна квадратура Марс?  :-\

Същото като при съвпада, общо взето. Марс е припреният, по-агресивният и взискателният в тези отношения, а Луната е по-потайна и свръхчувствителна на моменти.

« Отговор #81 -: Януари 08, 2011, 12:48:19 am »
А Луна квадратура Марс?  :-\

Същото като при съвпада, общо взето. Марс е припреният, по-агресивният и взискателният в тези отношения, а Луната е по-потайна и свръхчувствителна на моменти.

Много вярно,особено в случея Марса е моя  ;D много съм припряна с тоз младеж,а той бяга,макар че то вече е без значение,но все пак ми беше интересно да разбера.  :blink:

« Отговор #82 -: Януари 08, 2011, 01:12:57 am »
Не се и съмнявам :blink: По-добре... Намери си някой с Луна или Венера в секстил или тригон с Марса ти, или още по-добре - някой Марс в тригон с Венерата ти и т.н.

Re: Харесването в синастрията
« Отговор #83 -: Януари 08, 2011, 01:16:44 am »
Аз се чувствам перфектно в присъствието на хора, които имат Луна в същия знак. Реагираме еднакво на външни стимули и дразнители. Потребностите ни са едни и същи. Настроенията са в синхрон. Не трябва много да си обясняваме от какво имаме нужда и кой какво чувства в момента. Усещам лекота и конфорт в присъствието на такива хора. Настъпва някаква идентификация с емоциите и несъзнателните нужди на другия.

Проблем има, когато Луната на единия е хармонична, а на другият-сключва негативни аспекти. Тогава се проектират собствените противоречия върху партньора и това става несъзнателно.
Козирожките луни сме особени хора. Преди време една астроложка ми беше казала (тя самата с такава луна), че тези хора рядко намират половинката си рано, а най-често след 30-те. И май наистина е така. Просто сме много предпазливи, понякога изглеждаме студени дори. Трябва някой да те предразположи, за да изразяваш правилно емоциите си. Забелязвам, че с други такива индивиди не се предразполагаме, напротив стряскаме се взаимно с леденото си излъчване, които другите луни понякога не улавят.
Примерно една близнашка Луна или в Телец не би се уплашила от друга такава, според мен. Напротив, биха се харесали...

Абсолютно вярно за Козирожките Луни. С баща ми имаме такива, някога се ядосвам като разпознавам в себе си студенината, която мразя в него. Майка ми има Луна в Лъв и с нея ми е комфортно. Тя от своя страна е толерантна към моята скованост, разбира я.

« Отговор #84 -: Януари 08, 2011, 01:18:02 am »
Не се и съмнявам :blink: По-добре... Намери си някой с Луна или Венера в секстил или тригон с Марса ти, или още по-добре - някой Марс в тригон с Венерата ти и т.н.

Ще потърся...всъщност хич не търся,дано сам дойде  :blink: Но благодаря,в следващата синастрия ще ги следя тез аспекти.

Re: Харесването в синастрията
« Отговор #85 -: Януари 08, 2011, 01:31:03 am »
Имам нужда от вашата компетентна помощ толкова много неща прочетох за синастрия,композит,комбин но както винаги се случва човек на хората може да даде съвет но на себе си не може!Връзката ми е близо от 2 години но е претъртяла много обрати и имам чуството че е най-странната и обсебваща връзка и за двамата!По същество :имаме съвпад на господарите на 7-ми дом венера и меркурий,секстил на господарите на 4ти дом луна и марс,съвпад в рак на Сатурн и марс,квадрат на слънце и уран съвпат на антивертеск с меркурий,съвпад на неговия нептун с асцедента ми в в 8-мия му дом,неговия асцедент попада в моя 5 дом,моя сатурн прави тригон,а марса ми квадрат с асцедента му и за капак на всичко неговите марс и венера които са в квинкокс в наталния му хороскоп правят аспект с плутона му съответно са съответно марс в тригон,а венера в квадрат,марса е в опозиция на моя нептун и последно неговия вертекс е в секстил с ацендента му!ако ви кажа че съм правила че какво ли не сме правили раздели събирания понякога имам чувството че съм на дъното и няма измъкване!ако някой може да ми даде съвет ще съм ви много благодарна!

Какво точно питаш marygadje ?

« Отговор #86 -: Януари 17, 2011, 03:05:47 am »
Прочетох за съвпада на Луната с Марс,обаче когато Луната на жената е съвпад с Марса на мъжа,а в същото време Лунта на мъжа е в съвпад с Марса на жената,тогава какво правим??? Кой е по припряния?

*

Divna

• 2478
« Отговор #87 -: Януари 17, 2011, 03:10:44 am »
Прочетох за съвпада на Луната с Марс,обаче когато Луната на жената е съвпад с Марса на мъжа,а в същото време Лунта на мъжа е в съвпад с Марса на жената,тогава какво правим??? Кой е по припряния?

Тогава имаме огледален съвпад и нямаме припряни.  ;D

« Отговор #88 -: Януари 17, 2011, 03:14:37 am »

Тогава имаме огледален съвпад и нямаме припряни.  ;D

Хаха,супер значи  ;D Мерси за информацията! :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #89 -: Януари 21, 2011, 09:46:06 pm »
лошото на наталите с големи конфигурации е,че не може да се разчита на много говорими синастрии.А всъщност нативите си имат динамика и сплотеност..аз не се наемам много да тълкувам такива разпръснати планетки из синастията,защото винаги има нещо повече. Гледаш една Венера в нечии 6 дом и мислих..''хмм,ок,нищо особено'',същата Венера прави някакъв аспект с твоя планета,но на тълкуващия това пак не му грабва вниманието,за да акцентира над аспекта.А в действителност човека си изявява енергиите супер активно,защото са набъркани с още куп други,които омешват толкова яко нещата,че само човек с подобно разпръскване в натала би го разбрал. С моето Тао се лепкам на хора с тао ,правоъгълен триъгълник и много рядко голям тригон.И повечкото планетки са счепкани в стелuyм.

На моя воден тригон все кацва по някоя водна планета - я воден асцендент, я воден Марс, я водна Венера.
Към триъгълника си имам и един квадрат на Юпитер с Марс, за да ме изважда от самодоволното носене по течението на живота.
Много често върху този кардинален квадрат ми се наслагват синастрични планети на други хора или се превръща в тао-квадрат от синастрични планети.
Другият ми квадрат е на светилата във Водолей (фиксиран кръст) с Нептун. На него ми се лепят Лъвове. Този не го обичам.

Най-хубавите аспекти в синастрията са хармоничните между светилата. Дори и в комбина/композита съвпадът на Луна със Слънце може да означава, че двамата са подходящи за семейство, независимо от дисхармоничния 4-ти дом или неговия управител....друг въпрос е дали ще заживеят заедно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #90 -: Януари 21, 2011, 10:44:20 pm »
Аз се чудя , о така стрелцовите луни ..., а то какво било.... :P ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #91 -: Февруари 17, 2011, 05:57:34 am »

Леле,гледам тука една синастрия  ;D Марс-а му квадратура с моята Луна   :rolleyes: в случея няма да съм припряната аз,а също така в тази синастрия мъжката Венера е в тригон с женския Марс  ;D две в едно,както се вика  :mellow: макар че това е вид експеримент,до чувства още не се е стигнало  :rolleyes:

« Отговор #92 -: Февруари 17, 2011, 06:20:10 am »
А когато моето слънце е в съвпад с негови луна и сатyрн?

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #93 -: Февруари 17, 2011, 06:05:33 pm »
А Луна квадратура Марс?  :-\

[/quotХ
Това важи ли за луна в опозиция с марс? И от значение ли е, че тази същата луна се отнася хармонично /точен тригон/ със слънце? :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Февруари 17, 2011, 06:08:42 pm »
А когато моето слънце е в съвпад с негови луна и сатyрн?

Силна изява провокира слънцето навсякъде до където се докосне и може да освети...Но и топли! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #95 -: Март 15, 2011, 07:54:30 pm »
Здравейте
Моята дъщеря изживява първта си лИбов. С интерес видях, че нейното слънце е в пълен съвпад с неговия южен лунен възел в рак, на нея е 12 дом, на гаджето нямаме час на раждане. И другия съвпад на негова венера с нейни марс и хирон в дева в 3 неин дом. Какво можете да ми кажете за връзката, която е все още в началото, тъй като мен ме притеснява само едно за сега, че той е по/голям от нея с 4 години. Естествено като всяка майка съм винаги нащрек... ;). Благодаря ви!  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Март 15, 2011, 07:57:36 pm »
Четири години не са голяма разлика. А пък и за разлика от връстниците може да се надяваме на малко по-зряло отношение, макар че възрастта не винаги е критерий за това, но все пак.
На колко години е дъщеричката ти?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #97 -: Март 15, 2011, 08:02:32 pm »
Здравейте
Моята дъщеря изживява първта си лИбов. С интерес видях, че нейното слънце е в пълен съвпад с неговия южен лунен възел в рак, на нея е 12 дом, на гаджето нямаме час на раждане. И другия съвпад на негова венера с нейни марс и хирон в дева в 3 неин дом. Какво можете да ми кажете за връзката, която е все още в началото, тъй като мен ме притеснява само едно за сега, че той е по/голям от нея с 4 години. Естествено като всяка майка съм винаги нащрек... ;). Благодаря ви!  :blink:

Какво да ти кажем без данни? Сложи барем една анонимна карта. Ще гледаме само междупланетните аспекти. Слънце-ЮЛВ е кармична връзка, но не непременно лека - тя може да го дърпа назад, но и да му бъде опора в трудни моменти.  Венера-Марс е аспекта на сексуалната атрактивност, много хубаво е да го има в синастрията, но не е хубаво да се фиксират само до еротиката, защото това бързо омръзва и не е достатъчно да ги задържи заедно. Важно е луните им как се съвместяват за това дали ще могат да "мълчат заедно" и това да им бъде приятно. Венерите им как се съчетават - за това дали ще харесват едни и същи неща и дали ще имат едни и същи вкусове. И не на последно място сатурновите и Плутоновите аспекти какви са, понеже точно те определят трайността на връзката. А в идеалният случай поне един аспект между Слънце-Луна е добре да има, за да си представят семейството по приблизително сходен начин.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #98 -: Март 16, 2011, 02:26:42 am »
Ами дъщеря ми е на 15 години и половина, първа година в лицеи по изкуствата, а той е в последната година на лизея. От там се познават, но нямам час на раждане на него и не мога да направя компютърна синастря. Нанесох неговите данни върху нейната карта на ръка. ще кача и двете карти. Притеснява ме разликата, Лили, защото на нея това и е първо гадже така да се каже и тя много яко е хлътнала по него, а нейните приятелки си имат приятелчета на техните години.

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Март 16, 2011, 02:37:40 am »
Дани...,мястото на тази карта не е тук!
Прехвърли я , ако обичаш в тема натални карти.... ;) ;D