Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165425 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7800 -: Май 29, 2011, 02:01:14 am »
Казвам , че лъже...и съм сигурна в това... :rolleyes: А тя до 2 дни ще разбере , че е излъгана...

Тебе те зная, че получаваш "факсове", затова не очаквам астрологично обяснение. Не се шегувам и не си правя майтап. Уважавам подобна способност...И не съм лицемер! На черното бяло няма как да кажа. И имам скорошно доказателство в ползана тезата си, но няма да кажа, за да не се възгордееш, Гордостта е най-големия враг на човека - замъглява обективното виждане.

Въобще не ме вълнува какво ще кажеш... ;D

Защото за мен е важен крайния ефект...кОГАТО СЕ ВЛАГА ТВОРЧЕСТВО В НАУКА , КОЯТО ВСЕКИ ДЕН ЕВОЛЮИРА....РЕЗУЛТАТИ ИМА...ФАКСОВЕТЕ ГИ ОСТАВИ....

НЕ СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА , ЧЕ ПОЗНАВАМ..., А С ТОВА , ЧЕ МОГА ДА ЧЕТА М/У РЕДОВЕТЕ.....

ОБРАТНАТА ВРЪЗКА Е ВАЖНА....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7801 -: Май 29, 2011, 02:08:38 am »
В този хорар Аурора е поставена зле, да не би да си
натоварена да вършиш и неговата работа ?

( ако е така, дай ми телефона на този човек и аз ще му се обадя
от името на НОИ .....)   ;D ;D
Естествени минерали и амулети

« Отговор #7802 -: Май 29, 2011, 02:10:11 am »
А ако погледнем колегата X по 7-мия дом като равнопоставен на кверента? Тогава Луната управлява намеренията и думите му. Луната е в знака на заточение на неговия управител - като че ли неговите действия не са в негова полза, сам си вреди. Но може и само така да изглежда, защото Луната е в терм на Венера. Венера екзалтира Луната в собствения си знак - умее да направи така, че да изглежда достоверен. Луната идва от опозиция със Сатурн (шефа, също и управител на 4-тия от 6-тия му дом) на К6. Така ми изглежда, че е искал да напусне, но не е станало. Луната апликира към Юпитер, което може да се счете като положителен отговор на въпроса дали ще се върне. Шефът е добре настроен към него и му има доверие. Венера управлява и здравето му, което изглежда е в отлично състояние.

Напълно съгласна съм с Муунлейди. Обадете му се, проучете го. Истината излиза наяве.
« Последна редакция: Май 29, 2011, 02:27:16 am от Mirabella »

« Отговор #7803 -: Май 29, 2011, 02:23:49 am »
Не знам защо избягвате най-прекия път - да се обадите на човека и да го попитате
лично - няма как да не разберете дали е искрен или - не - само един телефон  ;)

Защото не може, Муунлейди.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7804 -: Май 29, 2011, 02:24:04 am »
Казвам , че лъже...и съм сигурна в това... :rolleyes: А тя до 2 дни ще разбере , че е излъгана...

Тебе те зная, че получаваш "факсове", затова не очаквам астрологично обяснение. Не се шегувам и не си правя майтап. Уважавам подобна способност...И не съм лицемер! На черното бяло няма как да кажа. И имам скорошно доказателство в ползана тезата си, но няма да кажа, за да не се възгордееш, Гордостта е най-големия враг на човека - замъглява обективното виждане.

Въобще не ме вълнува какво ще кажеш... ;D

Защото за мен е важен крайния ефект...кОГАТО СЕ ВЛАГА ТВОРЧЕСТВО В НАУКА , КОЯТО ВСЕКИ ДЕН ЕВОЛЮИРА....РЕЗУЛТАТИ ИМА...ФАКСОВЕТЕ ГИ ОСТАВИ....

НЕ СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА , ЧЕ ПОЗНАВАМ..., А С ТОВА , ЧЕ МОГА ДА ЧЕТА М/У РЕДОВЕТЕ.....

ОБРАТНАТА ВРЪЗКА Е ВАЖНА....

Крайният ефект е важен, т.е. да се помага, а не да се вреди на хората. Ето давам ти обратна връзка щом е важна.  Ти беше абсолюбно сигурна, че приятелят ми е изневерявал, писа, че бил от типа "чук и чао!", че си бил намерил по-млада, нали така? Ти преднамерено използва това знание, за да ме уязвиш, когато беше бясна и НЕ ПОЗНА. Е, ще трябва да почакаш до следващото новолуние в 5-ти дом, защото с него и до ден днешен сме заедно, работим заедно и правим планове за бъдещето заедно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7805 -: Май 29, 2011, 02:25:21 am »
( ако е така, дай ми телефона на този човек и аз ще му се обадя
от името на НОИ .....)   ;D ;D

Мерси и това не може, но много мило  ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #7806 -: Май 29, 2011, 02:32:28 am »
Дам, и аз съм за 5-ти от 3-ти, т.е. 7-ми. Неслучайно Луната е там. Племенникът се управлява от Меркурий в Овен, операцията - от Сатурн. Двете планети нямат апликиращ положителен аспект, но пък и нямат негативен такъв. Операцията поне няма да навреди. Сатурн е екзалтиран и ретрограден, което може да показва, че операцията е наложителна и отлагана продължително време. На Меркурий му предстоят хармонични аспекти до напускането на знака - съвпад с Юпитер (това може да е лекаря, хирурга) и Венера. Здравето на детето се управлява от Марс на трон. Луната има само един апликиращ аспект до напускането на знака - с Марс, което отговаря на хирургическа намеса. Аспектът е секстил. Всичко сочи, че операцията би трябвало да мине успешно. Дано всичко мине добре и детето няма повече проблеми! :wub:
Обратна връзка по хорара-безпроблемна операция и супер бързо възстановяване.. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7807 -: Май 29, 2011, 02:54:30 am »
Дам, и аз съм за 5-ти от 3-ти, т.е. 7-ми. Неслучайно Луната е там. Племенникът се управлява от Меркурий в Овен, операцията - от Сатурн. Двете планети нямат апликиращ положителен аспект, но пък и нямат негативен такъв. Операцията поне няма да навреди. Сатурн е екзалтиран и ретрограден, което може да показва, че операцията е наложителна и отлагана продължително време. На Меркурий му предстоят хармонични аспекти до напускането на знака - съвпад с Юпитер (това може да е лекаря, хирурга) и Венера. Здравето на детето се управлява от Марс на трон. Луната има само един апликиращ аспект до напускането на знака - с Марс, което отговаря на хирургическа намеса. Аспектът е секстил. Всичко сочи, че операцията би трябвало да мине успешно. Дано всичко мине добре и детето няма повече проблеми! :wub:
Обратна връзка по хорара-безпроблемна операция и супер бързо възстановяване.. :blink:

Йееееееееее! Браво на Мирабела!
Мацко, все повече задобряваш!  :P ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #7808 -: Май 29, 2011, 03:09:00 am »

Мацко, все повече задобряваш!  :P ;D

Не , тя е по-добра от теб , както и други хора...., но НЕ ПРЕТЕНДИРА С ТОВА СИ КАЧЕСТВО , ЗАЩОТО ПОЗНАВА ХОРОСКОПА СИ... ;D

И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ПРОМЕНИШ ТЕМАТА , ЗАЩОТО В ТЕМАТА ХОРАРНИ ВЪПРОСИ КЪМ СТЕЛА 500 ОТГОВОРА СА НА МИРАБЕЛА....НАЛИ СИ СПРАВЕДЛИВА ИЛИ ЕГОТО Е В ПОВЕЧЕ.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #7809 -: Май 29, 2011, 03:15:49 am »

Мацко, все повече задобряваш!  :P ;D

Не , тя е по-добра от теб , както и други хора...., но НЕ ПРЕТЕНДИРА С ТОВА СИ КАЧЕСТВО , ЗАЩОТО ПОЗНАВА ХОРОСКОПА СИ... ;D

И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ПРОМЕНИШ ТЕМАТА , ЗАЩОТО В ТЕМАТА ХОРАРНИ ВЪПРОСИ КЪМ СТЕЛА 500 ОТГОВОРА СА НА МИРАБЕЛА....НАЛИ СИ СПРАВЕДЛИВА ИЛИ ЕГОТО Е В ПОВЕЧЕ.... ;D ;)

Твоите ингриги не минават. Няма да ни настроиш една срещу друга. Ти направи тема за Мирабела, но тя отказва да пише в нея. Не ми пука колко са отговорите. Всеки има право да пише където си иска - темата е отворена.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7810 -: Май 29, 2011, 03:28:43 am »

Твоите ингриги не минават. Няма да ни настроиш една срещу друга. Ти направи тема за Мирабела, но тя отказва да пише в нея. Не ми пука колко са отговорите. Всеки има право да пише където си иска - темата е отворена.

НЕ , ИСКАМ ДА СЕ ВИДИ ЛИЦЕМЕРИЕТО ТИ...ВЧЕРА ПИСА...."ВЕЧЕ Я ОБИЧАМ"....
НА МИРАБЕЛА СЛЕДЯ ВСЕКИ ПОСТ ,ЗАЩОТО Е МНОГО КАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ НА ВСЕЛЕНАТА , ДОРИ КОГАТО ТИ ВЕДНЪЖ Я НАГРУБИ И ПОДЛОЖИ СЪМНЕНИЕ ОТНОСНО НЕЙНИТЕ ЗНАНИЯ , АЗ И ПИСАХ НА ЛИЧНИ И И КАЗАХ , ,ЧЕ НЕ ДЪЛЖИ ОБЯСНЕНИЕ НА НИКОЙ!
ПИТАЙ Я! ДАЛИ Е ТАКА....
ИСКАМ ДА НЕ СИ ЛИЦЕМЕРКА , ЗАЩОТО АСЦ.СТРЕЛЕЦ НЕ Е ЛИЦЕМЕР- ТОВА Е ПРИСЪЩО НА АСЦЕНДЕНТ РИБИ....

аз щях да сменя заглавието след толкова отговори в темата от страна на Мирабела...

ХАЙДЕ НЕБЕСНА-ВЪЛЧО КОЗИНАТА СИ МЕНИ-НРАВА НИКОГА...СМАЧКАЙ ЕГОТО....ОТ ТУК СЕ ТРЪГВА ПО ПЪТИЩАТА.... ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #7811 -: Май 29, 2011, 04:55:52 am »

НЕ , ИСКАМ ДА СЕ ВИДИ ЛИЦЕМЕРИЕТО ТИ...ВЧЕРА ПИСА...."ВЕЧЕ Я ОБИЧАМ"....
НА МИРАБЕЛА СЛЕДЯ ВСЕКИ ПОСТ ,ЗАЩОТО Е МНОГО КАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ НА ВСЕЛЕНАТА , ДОРИ КОГАТО ТИ ВЕДНЪЖ Я НАГРУБИ И ПОДЛОЖИ СЪМНЕНИЕ ОТНОСНО НЕЙНИТЕ ЗНАНИЯ , АЗ И ПИСАХ НА ЛИЧНИ И И КАЗАХ , ,ЧЕ НЕ ДЪЛЖИ ОБЯСНЕНИЕ НА НИКОЙ!
ПИТАЙ Я! ДАЛИ Е ТАКА....
ИСКАМ ДА НЕ СИ ЛИЦЕМЕРКА , ЗАЩОТО АСЦ.СТРЕЛЕЦ НЕ Е ЛИЦЕМЕР- ТОВА Е ПРИСЪЩО НА АСЦЕНДЕНТ РИБИ....

аз щях да сменя заглавието след толкова отговори в темата от страна на Мирабела...

ХАЙДЕ НЕБЕСНА-ВЪЛЧО КОЗИНАТА СИ МЕНИ-НРАВА НИКОГА...СМАЧКАЙ ЕГОТО....ОТ ТУК СЕ ТРЪГВА ПО ПЪТИЩАТА.... ;)

Много добре си спомням случая, когато спорих с Мирабела, това беше констуктивен спор и ние се изяснихме още тогава. Това отдавна е в миналото.  Да,  харесвам я като човек и я обичам! Нещо против ли имаш!? Или май те е яд, че двама души в този форум могат да пишат в една тема без да се карат помежду си, без да си завиждат, а да си сътрудничат перфектно, обменяйки знания, без излишни ексцесии.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7812 -: Май 29, 2011, 07:05:30 am »
"Колегата Х. ще се върне ли на работа?"

Понеже видях и въпроса ти от бобчетата - колегата ти изглежда в перфектно здраве понастоящем, макар да се отделя от съвпад с Марс, ако го броим за сигнификатор на операциите, а и държи някои оперативни мидпойнти и арабски точки. Ако е бил, вероятно е опериран преди три дни. Но е опериран по желание, а не поради спешна необходимост. Принципно неговата работа би трябвало да е по неговия десети дом. Да, ще се върне на работа.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #7813 -: Май 29, 2011, 07:14:48 am »
Мерси, ДИянче. Сега ще я разгледам през твоята призма  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7814 -: Май 29, 2011, 07:27:37 pm »
От тази карта и така поставен въпроса колегата Х следва да се върне на работа, може би до месец най-късно, но срокове не взимай предвид, не ги владея добре. Неговият сигнификатор си стои там, където е, не би следвало някаква промяна да има, а и управлява и дома на здравето, но и където се труди. Чудя се със Сатурн там, той верно чудесно поставен, но си е малефик, да не би все пак да е знак, че в даден момент го е закъсал, но се възстановява добре. Ретроградността му на този етап може би подсказва, че действията му са ограничени и е в невъзможност да изпълнява ежедневната си работа, знам ли. Слънце (също отговаря за мъжа) в предстоящ тригон със Сатурн, ще се върне. Луна в предстоящ аспект с Юпитер, да, ще се върне, всъщност ти основно това искаш да разбереш, показва положителна развръзка и за теб, доколкото наистина те касае, а мисля, че е важно за теб.

П.П. Меркурий, както и да го гледам все не е в 3-ти. Интересно каква ще да е тази логика на Фроули, че като е там човека лъже, примери трябват, да се провери. Аз съм си задавала подобни хорари дали човек казва истината и досега картите са били някак достатъчно ясни, а и с потвърждение във времето, но не бих вкарала в рамки такъв въпрос как да му се отговори, щото много си зависи, според мен.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7815 -: Май 30, 2011, 04:45:01 pm »
Пускам един хорарен въпрос вдъхновена от хубавото време и промените. Може и да ми се смеете, може и не но искрено ме вълнува въпроса дали ще имам трети съпруг и кога ?  ;)
Не че имам неистовото желание да пера чорапи нон стоп......  :blink:
Ето я и картата
Предполагам, че за 3 съпруг би трябвало да се гледа 11 дом и У11 ?
Верно е  че АЦ-то е в ранен градус но на Луната тепърва ѝ предстои аспект с У11 - хи хихиххихии
пък знам ли.....

ПП. Марая, очаквам включване  :rolleyes:
« Последна редакция: Май 30, 2011, 04:55:37 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #7816 -: Май 30, 2011, 04:56:51 pm »
Ти май доскоро си имаше съпруг?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7817 -: Май 30, 2011, 04:57:49 pm »

Да имах, след 2 дни ни е развода :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7818 -: Май 30, 2011, 05:13:16 pm »

Да имах, след 2 дни ни е развода :)

Защо се развеждате?

Защото понятието еволюция на личността при него не съществува .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #7819 -: Май 30, 2011, 05:18:09 pm »
Пускам един хорарен въпрос вдъхновена от хубавото време и промените. Може и да ми се смеете, може и не но искрено ме вълнува въпроса дали ще имам трети съпруг и кога ?  ;)
Не че имам неистовото желание да пера чорапи нон стоп......  :blink:
Ето я и картата
Предполагам, че за 3 съпруг би трябвало да се гледа 11 дом и У11 ?
Верно е  че АЦ-то е в ранен градус но на Луната тепърва ѝ предстои аспект с У11 - хи хихиххихии
пък знам ли.....

ПП. Марая, очаквам включване  :rolleyes:
;D , някои хора не са родени да остават сами....Не са си самодостатъчни.... ;D или винаги си търсят белята... ;) ;D
ДА!