От тази карта и така поставен въпроса колегата Х следва да се върне на работа, може би до месец най-късно, но срокове не взимай предвид, не ги владея добре. Неговият сигнификатор си стои там, където е, не би следвало някаква промяна да има, а и управлява и дома на здравето, но и където се труди. Чудя се със Сатурн там, той верно чудесно поставен, но си е малефик, да не би все пак да е знак, че в даден момент го е закъсал, но се възстановява добре. Ретроградността му на този етап може би подсказва, че действията му са ограничени и е в невъзможност да изпълнява ежедневната си работа, знам ли. Слънце (също отговаря за мъжа) в предстоящ тригон със Сатурн, ще се върне. Луна в предстоящ аспект с Юпитер, да, ще се върне, всъщност ти основно това искаш да разбереш, показва положителна развръзка и за теб, доколкото наистина те касае, а мисля, че е важно за теб.
П.П. Меркурий, както и да го гледам все не е в 3-ти. Интересно каква ще да е тази логика на Фроули, че като е там човека лъже, примери трябват, да се провери. Аз съм си задавала подобни хорари дали човек казва истината и досега картите са били някак достатъчно ясни, а и с потвърждение във времето, но не бих вкарала в рамки такъв въпрос как да му се отговори, щото много си зависи, според мен.