Ами не точно закръглена, ами конструкцията ми е такава.
Стегнато тяло, стегнати бедра , като ме погледнеш все едно съм спортист. Често са ми казвали, че имам тяло на плувкиня. Развит торс, широки рамене , но малко дупе. Бюст имам, по-голям от нормалното за ръста и килограмите. С две думи , спортна фигура. Може би е от плутон в края на 1 дом е. Знам ли?
Обичам спорта. Ей сега се прибирам от поредния джогинг. Вир вода бях. Спорт му е майката. Вървене, движение.
А на мен Плутон ми е в съвпад с асцендента, ама нямам спортно тяло. Имам по-нежно тяло. Е, макар и слаба, бедрата ми не са чак толкова слаби. Но бързо правя мускули и затова гледам да не тренирам много. Но, сигурно е защото още от малка правя редовно гимнастика и това е останало в паметта на мускулите.
Да обсъдим и транзитен Сатурн в негативен аспект с Плутон.

Който е имал или сега има такъв аспект да разказва как е било положението.

Ето какво пише за него:

При съвпад, квадрат и опозиция на Сатурн с Плутон се стига до крайна ситуация особено в бизнеса, професионалните и политически работи и започване на нова основа. При съвпад периода може да бъде благоприятен за самоусъвъшенстване в деловата или в духовната сфера. Може да се стимулират латентни ясновидски способности. Добър аспект за занимания с наука и изследвания. При квадратура и опозиция обстоятелствата са по-мрачни и могат да бъдат свързани както с икономика, така и с борби за власт. Възможен е шантаж, насилие или заплаха. Причина за конфликти могат да бъдат общи пари и инвестиции. Човек може да се сблъска с нечестност и насилие. Силова борба, публични скандали, принуда. Възможни са отношения с подземния свят, с тъмния бизнес, интриги и подмолни удари. Сатурн и Плутон са свързани с организираната престъпност. Период на голяма криза, свързана със здраве, професия, отношения. Нещата се променят насилствено и безвъзвратно.