Ето това намерих в нета...
При съвпад, квадрат и опозиция на Сатурн към Нептун са възможни емоционални депресии свързани с неприятни подсъзнателни спомени и минали преживявания. Ирационални страхове и безпокойства, което води да саморазрушение. Възможни са неясноти в бизнеса, семейството, партньорствата. Човек е склонен да мами или да се самоизмамва. При положителни аспекти към съвпада на Сатурн с Нептун са възможни и успехи в области свързани с психология, фотография, кино, изкуство, музика. Способноста към концентрация и получаване на информация от подсъзнанието може да се използва както в изкуствата, така и в деловия живот. При квадратура и опозиция трябва да се избягват мрачните настроения, самосъжалението, подсъзнателния страх. Не трябва да се злоупотребява с наркотици, алкохол, лекарства. Не трябва да се използват непозволени и нечестни средства в бизнеса и отношенията. Възможно е публично разобличаване за минали тайни дела, което води до загуба на положение и репутация. Възможно е човек да срещне предателство от хора, които е обичал, драматично да се изправи пред илюзиите си. Като цяло психологически трудности във важни отношения.
При мен този аспект е бил точен миналата година септември месец и е продължил няколко месеца след това.Сатурн ми е транзитирал в 3ти-наталаен на AC-то,Нептун ми е в 5ти,а управлява 10ти.Какво да ти кажа лутане доста време.Хванах в предателство един човек,което адски много ме обиди.В общи линии нелицеприятни неща,досущ като тези,които са описани по-горе.Това усещане за лъжа продължи доста време,явно докато е траел транзита.Добре,че вече квадратурата е разходяща.При теб може би ще протече по-по различен начин.Не разбрах само Нептун в кой дом ти е?Иначе е ясно,че управлява 5ти...