Здравей Гост

Сатурн

• 507 Отговора
  • 84968 Прегледи
*

veshti4ka

Re:Сатурн
« Отговор #200 -: Август 05, 2009, 05:47:47 pm »
В момента Сатурн ми е в точен съвпад с Плутон. Наложила съм си доброволна изолация, щото имам чувството, че е "затишие пред буря" и ако не си седна на четирите букви и не преосмисля посоката си в този живот (от философска гледна точка), то външните обстоятелства ще ми го наложат и от доброволна, изолацията ще стане доброзорна. Плутон ми управлява 11-ти дом и е поставен в 9-ти. Стеснила съм си кръга, комуникирам само с най-близките си приятели, а свободното ми време е посветено на философски търсенея и размисли. Това обикновено е аскетичен аспект.

вай, вай, вай Небесната, да записваш всичко, че на мен това ми предстои  :(  Плутон ми е на 6,06* във Везни и ми управлява 9 дом, а се намира в 7 дом.... скоро гледах това положение и точно си се чудех кво ли аджеба ме чака. после на 27,23* във Везни ми е Уран и тогава най-много да си седна на задника, но за Плутона ми е тъмна Индия  :-\

*

Nebesna

« Отговор #201 -: Август 05, 2009, 05:52:11 pm »
вай, вай, вай Небесната, да записваш всичко, че на мен това ми предстои  :(  Плутон ми е на 6,06* във Везни и ми управлява 9 дом, а се намира в 7 дом.... скоро гледах това положение и точно си се чудех кво ли аджеба ме чака. после на 27,23* във Везни ми е Уран и тогава най-много да си седна на задника, но за Плутона ми е тъмна Индия  :-\

Ше си седнеш още на Плутона. То и при мен е така - Плутон на 20 гр. Дева и Уран на 23 Дева. Уфффф! Да излиза най-сетне тоя Сатурн от Девата, че малко дъх да си поеме човек. То не бяха Сатурнови и Уранови опозиции едновременно. Размърдаха ми биологичния часовник, циркадния ритъм и усещането за време - или закъснявам или подранявам, все съм се разминала с някого.  И двете планети управляват хронологичното време - Сатурн забавя, Уран ускорява...

*

veshti4ka

« Отговор #202 -: Август 05, 2009, 05:58:47 pm »
незнам дали ми е от стационарния натален Сатурн ама все по-рано отивам на срещи и все бързам сякаш ме гонят триста дяволи ... или пък близнашкия Марс ми ги сервира тия дивотии - наскоро се оказа, че Марс и Сатурн ми са в паралел в близнаци - та и от това може да е....  па за Плутона ще видим кво ще го правим като дойде, че преди това ми е квадратурата на тр. Сатурн към натален  ???

« Отговор #203 -: Август 05, 2009, 07:48:55 pm »
В момента Сатурн ми е в точен съвпад с Плутон. Наложила съм си доброволна изолация, .Ама пустия му Марс в Близнаци, дето квадратира Девата не ми дава мира?

и аз го преживях два пъти този съвпад,на Асц., Плутон упр. 3, при теб квадрат с марса, при мен съвпад
разделих се с хора от близкото ми обкръжение,които трудно някой напуска, крайно обсебващи, на който
не се отказва,връзки "до гроб", но дошло времето да го направя 8)....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

mamma_mia

« Отговор #204 -: Август 05, 2009, 08:31:18 pm »
След близо месец ще ми затисне Плутон, а той в радикса ми управлява 5 дом.
Напълно е възможно да ти донесе любов, а и да промени отношението ту към сърдечните дела.
За себе си този транзит по-скоро го свързвам с децата.
Да,разбирам.
Аз също имам дете :) На 2 годинки,че какво точно мога да свържа с децата.
Някаква тяхна трансформация ли?
Но просто така си питам за любовта... ::)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #205 -: Август 06, 2009, 10:42:13 am »
В момента Сатурн ми е в точен съвпад с Плутон. Наложила съм си доброволна изолация, щото имам чувството, че е "затишие пред буря" и ако не си седна на четирите букви и не преосмисля посоката си в този живот (от философска гледна точка), то външните обстоятелства ще ми го наложат и от доброволна, изолацията ще стане доброзорна. Плутон ми управлява 11-ти дом и е поставен в 9-ти. Стеснила съм си кръга, комуникирам само с най-близките си приятели, а свободното ми време е посветено на философски търсенея и размисли. Това обикновено е аскетичен аспект. Трудно се работи с подсъзнанието. Но Сатурн винаги гради, така че не очаквам нищо лошо. И това ще премине.....Ама пустия му Марс в Близнаци, дето квадратира Девата не ми дава мира? И знаете ли как се прояви при мен този мунданен квадрат значи? Днес цял ден избирам нови тарифни планове за мобилни оператори, щото ще си прехвърлям номера към друг оператор и ще си вземам още един номер и нов телефон. И това е с цел да оптимизирам разходите за разговори с приятели. Щото е криза и аз трябва да мина на по-икономична тарифа. Хихихи!

С голямо НЕ/търпение очаквам на 25.10. т.г. Сатурн да ми застане точно върху Плутон в 5 ти дом, който в радикса ми управлява инспектиран 6 ти дом. Промени и движение в работата не очаквам  засега, но знае ли човек?!?!  Ще затегна коланите вероятно откъм удоволствията и любовта.  ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Kaya

• 2893
« Отговор #206 -: Август 06, 2009, 11:03:20 am »
инспектиран= интерсептиран?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #207 -: Август 06, 2009, 11:09:28 am »
 ;D ;D ;D ;D ;D
Инсепртиран, естествено!! Май спя още.  ;D ;D ;D

*

mamma_mia

« Отговор #208 -: Август 06, 2009, 12:53:25 pm »
;D ;D ;D ;D ;D

интерсептиран  :)

« Отговор #209 -: Август 06, 2009, 01:09:24 pm »
В момента Сатурн ми е в точен съвпад с Плутон. Наложила съм си доброволна изолация, щото имам чувството, че е "затишие пред буря" и ако не си седна на четирите букви и не преосмисля посоката си в този живот (от философска гледна точка), то външните обстоятелства ще ми го наложат и от доброволна, изолацията ще стане доброзорна. Плутон ми управлява 11-ти дом и е поставен в 9-ти. Стеснила съм си кръга, комуникирам само с най-близките си приятели, а свободното ми време е посветено на философски търсенея и размисли. Това обикновено е аскетичен аспект. Трудно се работи с подсъзнанието. Но Сатурн винаги гради, така че не очаквам нищо лошо. И това ще премине.....Ама пустия му Марс в Близнаци, дето квадратира Девата не ми дава мира? И знаете ли как се прояви при мен този мунданен квадрат значи? Днес цял ден избирам нови тарифни планове за мобилни оператори, щото ще си прехвърлям номера към друг оператор и ще си вземам още един номер и нов телефон. И това е с цел да оптимизирам разходите за разговори с приятели. Щото е криза и аз трябва да мина на по-икономична тарифа. Хихихи!

С голямо НЕ/търпение очаквам на 25.10. т.г. Сатурн да ми застане точно върху Плутон в 5 ти дом, който в радикса ми управлява инспектиран 6 ти дом. Промени и движение в работата не очаквам  засега, но знае ли човек?!?!  Ще затегна коланите вероятно откъм удоволствията и любовта.  ;D

А на мен точния съвпад ще е на 27.10 т.г. също в 5-ти дом и то на 2 гр. от куспидата на 5дом, аз кво да очаквам. Омръзна ми да чакам каквото и да било, по-добре да не чакам, защото ме е страх, че привличам с мисълта си ситуациите. Да става квото ще - все някак си ще оцелея /ако е писано/.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #210 -: Август 06, 2009, 03:05:44 pm »
;D ;D ;D ;D ;D

Добре де, [u]ИНСЕПТИРАН[/u]

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #211 -: Август 06, 2009, 03:12:38 pm »
;D ;D ;D ;D ;D

Добре де, [u]ИНСЕПТИРАН[/u]

;D ;D ;D
шса задавя  ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

veshti4ka

« Отговор #212 -: Август 06, 2009, 03:17:18 pm »
нидей бря - по рс не става да се прави дишане уста в уста  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

не видите ли че младежът/девойката са ебава с вас  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #213 -: Август 06, 2009, 03:18:45 pm »
нидей бря - по рс не става да се прави дишане уста в уста  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

не видите ли че младежът/девойката са ебава с вас  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

само това виждам аз  ;D ;D ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

mamma_mia

« Отговор #214 -: Август 10, 2009, 09:07:50 pm »
Здравейте,
имам един по-особен въпрос.
Преди няколко дни споменах,че тр сатурн ми е току що навлязъл в 3ти дом.
Това се беше случило и миналата година началото на декември.Аз съм риби,а баща ми е дева.Знаем за опозицията сатурн-уран,и колко труден е периода за тях(и не само).
Когато миналата година сатурн все още беше във вторият ми дом аз скъсах взаимоотношения с баща,брат,майка.И няколко месеца ни вопъл ни стон от моя страна,баща ми се смили над мен(над моя проблем) и ми подаде ръка,незнайно защо той реши да ми помогне.Въпросната целебна помощ от негова страна се случи точно когато сатурн влезе в 3ти дом,миналата година декември.От тогава сме в добри взаимоотношения,както трябва да бъде между баща и дъщеря.
Сега почти една година по-късно сатурн пак влезе в 3тият ми дом,но съм притеснена за друго.
Баща ми е възрастен,на 78 год.,с много тежки болести,но на крака.С невероятно силен дух е бил винаги.Но от 2-3 месеца той доста се влоши,загуби своят дух,престоя в няколко боници и в момента пак е :( Съкрушен и с лошо предчувствие.
въпросът ми е следният: В 3ти дом ми е плутон и уран.Но началото на ноември тази година тр.сатурн ще направи точен съвпад с плутон,а нат плутон ми е опозиция със нат слънце.Заради тази натална позиция ,аз винаги съм била в конфликтни и тежки взаимоотношения с баща си.
Мислите ли,че по време на съвпада на тр сатурн с плутон и опозиция нат слънце,може да се случи нещо безвъзвратно с него? :(
Благодаря.

*

Helo

« Отговор #215 -: Септември 04, 2009, 02:28:31 pm »
Имате ли спомени, когато транзитният ви Сатурн е бил в квадратура с наталния ви Нептун как сте се чувствали и дали се изгубили някои свои илюзии? Или, ако познавате някой, който е имал подобен транзит да кажете как му се е отразил?

На мен ми предстои след два месеца. Четох, че човек в този период се чувства несигурен, не си вярва, че ще се справи с който и да е аспект от живота си. Но и ще започне да гледа по-реалистично на живота.

*

Skarlet

« Отговор #216 -: Септември 04, 2009, 02:32:20 pm »
При транзит на Сатурн през 10 дом, в квадрат с Нептун/който ми управлява 6 дом/ се задушавах на работното си място вече и тайно мечтаех за промени,а като съвпадна с Уран,рязко захвърлих всичко и напуснах и от двете места.

*

Helo

« Отговор #217 -: Септември 04, 2009, 02:39:32 pm »
При транзит на Сатурн през 10 дом, в квадрат с Нептун/който ми управлява 6 дом/ се задушавах на работното си място вече и тайно мечтаех за промени,а като съвпадна с Уран,рязко захвърлих всичко и напуснах и от двете места.

Аха! Аз, ако трябва да преценя в коя област няма да съм доволна - Сатурн ще бъде все още в 11-ти дом, а Нептун ми управлява 5-ти.

Може би няма да имам време за забавления и приятели и това ще ме подтиска. Или няма да ми харесват груповите събирания.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #218 -: Септември 04, 2009, 03:04:24 pm »
Ето това намерих в нета...
При съвпад, квадрат и опозиция на Сатурн към Нептун са възможни емоционални депресии свързани с неприятни подсъзнателни спомени и минали преживявания. Ирационални страхове и безпокойства, което води да саморазрушение. Възможни са неясноти в бизнеса, семейството, партньорствата. Човек е склонен да мами или да се самоизмамва. При положителни аспекти към съвпада на Сатурн с Нептун са възможни и успехи в области свързани с психология, фотография, кино, изкуство, музика. Способноста към концентрация и получаване на информация от подсъзнанието може да се използва както в изкуствата, така и в деловия живот. При квадратура и опозиция трябва да се избягват мрачните настроения, самосъжалението, подсъзнателния страх. Не трябва да се злоупотребява с наркотици, алкохол, лекарства. Не трябва да се използват непозволени и нечестни средства в бизнеса и отношенията. Възможно е публично разобличаване за минали тайни дела, което води до загуба на положение и репутация. Възможно е човек да срещне предателство от хора, които е обичал, драматично да се изправи пред илюзиите си. Като цяло психологически трудности във важни отношения.

При мен този аспект е бил точен миналата година септември месец и е продължил няколко месеца след това.Сатурн ми е транзитирал в 3ти-наталаен на AC-то,Нептун ми е в 5ти,а управлява 10ти.Какво да ти кажа лутане доста време.Хванах в предателство един човек,което адски много ме обиди.В общи линии нелицеприятни неща,досущ като тези,които са описани по-горе.Това усещане за лъжа продължи доста време,явно докато е траел транзита.Добре,че вече квадратурата е разходяща.При теб може би ще протече по-по различен начин.Не разбрах само Нептун в кой дом ти е?Иначе е ясно,че управлява 5ти...

*

Helo

« Отговор #219 -: Септември 04, 2009, 03:24:12 pm »
При теб може би ще протече по-по различен начин.Не разбрах само Нептун в кой дом ти е?Иначе е ясно,че управлява 5ти...

Нептун по рождение ми е в 3-ти, а Сатурн в 1-ви. Някакви предположения?

Чрез някакъв вид комуникации или групови събирания ще остана разочарована, недоволна и ще се освободя от някакви свои илюзии?  ???

На мен квадратурата ще ми започне в края на октомври, но отскоро почти се чувствам така, сякаш е започнала да действа.

« Последна редакция: Септември 04, 2009, 03:33:28 pm от Helo »