Здравей Гост

СТРАХЪТ

• 140 Отговора
  • 28124 Прегледи
*

ga3l

Re:СТРАХЪТ
« Отговор #60 -: Август 19, 2009, 08:00:21 am »
Снощи разговарях с един приятел на тази тема. Той има същите усещания и смята, че привличаме доста внимание. И тъй като въпросните особи се хранят със страха ни, той смята че най-добрата защита е да се научим да си контролираме страха.

Айде ша ви вкарам малко и вас в конспирациите ..   ;D

'Човек може да предава чувството на страх чрез мирис. Той се отделя от кожата, съобщи БГНЕС.

Това са изследвали учени от Дюселдорф в Германия.

Човек притежава способността да отделя "мириса на страха" и да го улавя със своите най-стари части на мозъка, заяви ръководителката на проекта професор Бетина Пауз.

Оказва се, че съответната миризма, отделяща се с потта, се задейства от участък в мозъка, отговарящ за чувството на опасност.

Според учените този механизъм е помагал на човечеството в течение на неговата еволюция да подава сигнали без звуци.

Мирисът може да бъде устойчив и да се разпространява на далечни разстояния. Под неговото въздействие се оказват значителни маси от хора.

Пентагонът в течение на доста време провежда опити с "мириса на страха". Специалисти смятат, че това ще доведе до създаването на нова разновидност психологическо оръжие, способно да предизвика паника в редиците на противника'.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=172258
« Последна редакция: Август 19, 2009, 08:04:31 am от ga3l »

« Отговор #61 -: Август 19, 2009, 09:42:34 am »
С изпотяването се отделят феромони, които кучетата улавят и затова, когато ни е страх те го усещат и стават по-агресивни дори при дружеюбни иначе животинки.

А вие гледахте ли по новините преди, може би, месец за това, че кучетата усещат раковите клетки?
По случая моя позната ми разка, че имала съседче, което навремето било болно от левкимия /не дай си Боже/ и кучето на някой от входа им непреставало да го олайва.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

ga3l

« Отговор #62 -: Август 19, 2009, 10:40:40 am »
Вълците действат на същия принцип - нападат само слаби и болни животни и оставят силните да се размножават, с което подобряват генофонда на популацията им.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #63 -: Август 23, 2009, 10:16:09 am »
Аз умирам от страх от кучета и в действителност те го усещат, стават агресивни и това още повече ме плаши... Не сам била хапана от куче досега и не разбирам защо имам такъв параноичен страх. Моите приятелки знаят за този мой страх и винаги гледат да ме предпазват като те минават от страната на кучето разхождащо се по улицата! А на мен сърчицето ми се е свило тогава...
Имах и страх от карането на кола,толкова силен страх изпитвах, че беше немислимо за мен да седна зад волана ( имам шофъорска книжка, но не бях активен шофъор).Когато обаче тръгнах на работа,трябваше да минавам по път, по който се разхождаха много кучета (нападна ме едно куче, не ме ухапа, но много се изплаших). Реших, че страхът от кучетата надделява над страха от шофирането!!! И започнах да карам кола, първоначално с татко до мен, а вече и сама!
И все пак имаше нещо положително от целия този страх!!! Страхът ми от кучетата ми помогна да преодолея страхът от шофирането. Не знам какво би ми повлияло, че да загърбя страха от кучетата, но и да си остане не е толкова голям проблем! Все пак всеки си има своите фобии! :)

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #64 -: Август 23, 2009, 01:12:54 pm »
Покахонтас, разбирам те напълно! Как ще преодолеем този страх и идея си нямам!Когато преди няколко месеца бях ходила при ясновидеца Христо (от предаването "Ясновидци" по БТВ), той ми каза, че ще се науча да карам кола и че страхът е това, което ми пречи, а не некадърност и калпазанлък. Аз  бях готова да споря с него и да го увещавам, че няма на света такова нещо, което да ме накара да карам кола! А ето след няколко месеца видях, че има! Тогва Христо ми каза, че може да ми помогне да премахна събрания страх в мен  като следващия път занеса захар, катинар и минерална вода (мисля,че това беше, трябва да погледна какво съм си записала!) Така и не виждам в сайта му часовете за записване за октомври, но може пък да звънна за всеки случай и да поразпитам за свободен ден и час в София.
Но съм решила да пробвам с това и нищо не е да занеса тия три неща на Христо дори и да не ми помогне!Все пак ще съм пробвала! :)
А и мен от друго не ме е страх (змии, мишки, паяци-нямам фобия от тях).

« Отговор #65 -: Август 23, 2009, 03:04:51 pm »
      А моя приятелка има коткофобия, как да я избавя от нея, аз страшно много обичам и кучета и котки...Изпитвах страх само от едър рогат добитък, защото като дете станах свидетелка как едно теле забоде едно дете на земята с рога си...Като всяко дете имах страхове, а някои от тях ще ги помня за цял живот. От кръвопийци например....банда "Бухал" навремето имаше няква история свързано с това, а брат ми ме наплаши, че пиели кръвта на малки дечица, режели им главите, аз бях 6 годишно хлапе и ходих на предучилищна. Та полицията беше тръгнала да ги лови из горичката, дето беше в непосредствена близост до училището, където тези бандити се криели. Само като ни казаха, че банда "Бухал" е тука в горичката, бяхме няколко момиченца - един бегом, един бегом - 1км до вкъщи. Тогава може би за първи и последен път разбрах кво е да ти се подкосяват от страх краката. Както по филмите, бягаш, но в забавен каданс. Имаш тонове на краката, сърцето ще ти се пръсне от страх, че всеки момент няква ръка ще те вкопчи в гръб, ужаааассс. Детски страх  :). Сега всъщност се замислям от какво ме е страх...  ;)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #66 -: Август 23, 2009, 04:51:24 pm »
За мен няма по-голям страх от среща с плъх. До прединфаркт са ме докарвали. По-скоро в помещение със змии могат
да ме оставят, но плъха..............Само като си представя розовата дебела опашка и ми се подкосяват краката...... :o
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #67 -: Септември 02, 2009, 04:56:12 pm »
и още нещо се сетих: понякога някое от децата ми остава да спи при мен и тогава тези твари се държат на голямо разстояние и не ме притесняват изобщо. особено пък дъщеря ми. тя е кристално дете /казвам го не защото съдя от наталните им карти, а защото им виждам аурите и на двамата/. аурата и свети в цветовете на дъгата, а понякога я виждам като цветна градина с пеперуди, а синът ми е типично индиго  - неговата аура е с цвета на нощно небе изпъстрено със звезди, което ме навежда на мисълта, че духът му идва от доста далеч.
в случая и двамата имат много силно биополе и явно това спира нощните нашественици...

но това са само предположения... чакам и вашите коментари  :-* ;D ::)
Писала си ,че синът ти е индиго....
Очевидно си запозната с явлението.
Моля за повече информация за индигото интересно ми стана.
Има ли според тебе фактори в наталната карта на дете ,които да са показателни фактори за дете индиго?
И ако си запозната с кармична астрология дали в семеиството има предпоставки за появата на дете индиго ии според тебе няма връзка ?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Helo

« Отговор #68 -: Септември 02, 2009, 04:57:38 pm »
А аз бих се радвала все пак да каже какви специални способности притежава сина й, че мисли, че е индиго.  :P

« Отговор #69 -: Септември 02, 2009, 05:03:41 pm »
Не е тук мястото да питам,но ми е любопитно твоя Мерк къде се намира в наталната ти карта?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Helo

« Отговор #70 -: Септември 02, 2009, 05:13:03 pm »
Не е тук мястото да питам,но ми е любопитно твоя Мерк къде се намира в наталната ти карта?

Моят или този на Вещичка?

*

veshti4ka

« Отговор #71 -: Септември 02, 2009, 05:23:27 pm »
и още нещо се сетих: понякога някое от децата ми остава да спи при мен и тогава тези твари се държат на голямо разстояние и не ме притесняват изобщо. особено пък дъщеря ми. тя е кристално дете /казвам го не защото съдя от наталните им карти, а защото им виждам аурите и на двамата/. аурата и свети в цветовете на дъгата, а понякога я виждам като цветна градина с пеперуди, а синът ми е типично индиго  - неговата аура е с цвета на нощно небе изпъстрено със звезди, което ме навежда на мисълта, че духът му идва от доста далеч.
в случая и двамата имат много силно биополе и явно това спира нощните нашественици...

но това са само предположения... чакам и вашите коментари  :-* ;D ::)
Има ли според тебе фактори в наталната карта на дете ,които да са показателни фактори за дете индиго?
И ако си запозната с кармична астрология дали в семеиството има предпоставки за появата на дете индиго ии според тебе няма връзка ?

абе нали със Синухе чепкахме картите на доказани индига преди време. в картата на сина ми не зная кое точно отразява факта, че е индиго. аз ВИЖДАМ аурата му и затова зная, че е такъв... от кармична гледна точка мога само да кажа, че аз съм много стар дух и явно мога да се оправя с диви деца  ;D ;D ;D  засега единственото по-интетресно нещо при сина ми е, че като сънува нещо и то се сбъдва и с удивителна точност успява да разбере какво точно си мисля в повечето случаи, но това не е вид телепатия а просто връзката между нас е много силна  ;)  моят асцедент е в точен съвпад с неговия ИЦ или по-ясно казано той получава от мен философията си в наследство  ;D ;D ;D  и това ако не е кармична връзка здраве му кажи  :P

ако питаш за моя Мерк - в съвпад с асцедента ми е във водолей  ;D

« Отговор #72 -: Септември 02, 2009, 06:20:50 pm »
и още нещо се сетих: понякога някое от децата ми остава да спи при мен и тогава тези твари се държат на голямо разстояние и не ме притесняват изобщо. особено пък дъщеря ми. тя е кристално дете /казвам го не защото съдя от наталните им карти, а защото им виждам аурите и на двамата/. аурата и свети в цветовете на дъгата, а понякога я виждам като цветна градина с пеперуди, а синът ми е типично индиго  - неговата аура е с цвета на нощно небе изпъстрено със звезди, което ме навежда на мисълта, че духът му идва от доста далеч.

но това са само предположения... чакам и вашите коментари  :-* ;D ::)

абе нали със Синухе чепкахме картите на доказани индига преди време. в картата на сина ми не зная кое точно отразява факта, че е индиго. аз ВИЖДАМ аурата му и затова зная, че е такъв... от кармична гледна точка мога само да кажа, че аз съм много стар дух и явно мога да се оправя с диви деца  ;D ;D ;D  засега единственото по-интетресно нещо при сина ми е, че като сънува нещо и то се сбъдва и с удивителна точност успява да разбере какво точно си мисля в повечето случаи, но това не е вид телепатия а просто връзката между нас е много силна  ;)  моят асцедент е в точен съвпад с неговия ИЦ или по-ясно казано той получава от мен философията си в наследство  ;D ;D ;D  и това ако не е кармична връзка здраве му кажи  :P

ако питаш за моя Мерк - в съвпад с асцедента ми е във водолей  ;D
Багодара!
Относно картите на деца индиго  съм  го пропуснала би ли ми дала линк да не ровя ....
Относно стила ти на изказване много ми допада сигурно щото моя мерк е в съвпад с Уран.....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #73 -: Септември 02, 2009, 06:28:22 pm »

Моят или този на Вещичка?
Ще се радвам ако и за твоя спеделиш.
Аз първо предпоагам нещо и след това питам с две думи тествам себе си нищо лично......
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

veshti4ka

« Отговор #74 -: Септември 02, 2009, 06:33:01 pm »
ето ти proserpine   ;D  мисля че е тази  http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3055.0.html

« Отговор #75 -: Септември 02, 2009, 06:48:40 pm »
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

veshti4ka

« Отговор #76 -: Септември 11, 2009, 12:36:44 pm »
мамка му и прасе   :-X :-X :-X   

от негативните енергии посред бял ден се отървах, от набезите на страхотии нощно време в дома се отървах... сега ме погнаха и в другите измерения.... аааааааааааааааа писна ми вече  >:( >:( >:(

снощи пак хайманих из измеренията и на едно място се оказа, че трябва да седна на една маса за преговори с извънземни. влизам в залата и там тъмно като в кучи г... сядам на масата да ги изчакам да дойдат и в тоя момент нещо се усуква около десния ми крак и започва да ме тегли надолу, като през цялото време усещам една силна негативна енергия, която не мога да свържа с нищо земно  :-X  ааааааааааааа изфирясах на секундата оттам и се събудих. обвих се в розова божествена любов и така си и заспах. повече не са ме тормозели снощи... добре, че Висшият ми Аз е трениран за бойни действия - като има опасност в други измерения и ме събужда на секундата  :-[

туй ся вече на нищо не прилича! взе да ми писва тотално от тия говеда! някой да има идеи за ритници?  ::)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #77 -: Септември 11, 2009, 12:42:34 pm »

туй ся вече на нищо не прилича! взе да ми писва тотално от тия говеда! някой да има идеи за ритници?  ::)

Каква идея,като не знаем какво е,къде е  ???

Аз пък вчера когато Луната в Телец сутринта ми е правила Йод към наталните Нептун/Плутон и аз бях в измеренията и много интересни срещи имах  ::)

*

veshti4ka

« Отговор #78 -: Септември 11, 2009, 01:02:40 pm »

Каква идея,като не знаем какво е,къде е  ???

Аз пък вчера когато Луната в Телец сутринта ми е правила Йод към наталните Нептун/Плутон и аз бях в измеренията и много интересни срещи имах  ::)

ми аз имах в предвид, някакъв вид лична защита - нещо като защита на духа... пфууууууу идея си нямам... сега обаче се зачетох в ОСМИ ИЗУМРУДЕН СКРИЖАЛ и тръпки ме побиха и кошника ми настръхна  :(

"... далеч съм бил по време на моето пътуване през времепространството, дори до края на пространството на този цикъл. намерих аз там голямата преграда, задържаща човека да не напусне този цикъл. да, съзрях Хрътките на преградата, легнали да чакат онзи, който ще мине покрай тях. в това пространство, където времето не съществува, едва доловимо усетих пазителите на циклите. те се движат само под ъгли. не са способни на извивки.
странни и ужасни са Хрътките на преградата. те следват съзнанието до границите на пространството. не мислете да избягате, като влезете в тяло, защото бързо следват те Душата ъгъл след ъгъл. само кръгът ще ви даде безопасност, защита от лапите на Обитателите на ъглите...
знай, човеко, че Душата, която се осмели да предизвика Преградата, може да бъде задържана в робство от Хрътките от отвъд времето, от съзнание лишена, докато цикълът не завърши напълно..." - Изумрудените Скрижали на Тот Атланта

дали е нещо такова или гадни и ужасни извънземни  :-\ :-X >:(

*

Helo

« Отговор #79 -: Септември 11, 2009, 01:13:18 pm »
Цитат
Вещичка link=topic=3562.msg55508#msg55508 date=1252666960

странни и ужасни са Хрътките на преградата. те следват съзнанието до границите на пространството.

дали е нещо такова или гадни и ужасни извънземни  :-\ :-X >:(

Тези Хрътки на преградата ми изглеждат като кучето Цербер, което пази входа към Подземното царство. Тоест, преградата от съзнанието към подсъзнанието. Подсъзнанието е страшно и непознато. Вътре може да срещнеш какви ли не чудовища. Е, може и съкровище да намериш, ама първо трябва да минеш през няколко чудовища.

Цитат
Хрътките на преградата следват съзнанието до границите на простанството

Ми да. В подсъзнанието няма простанство. То представлявя нещата Отвъд.