Здравей Гост

бисерите на сайта!

• 1359 Отговора
  • 254818 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: бисерите на сайта!
« Отговор #1280 -: Март 30, 2012, 08:10:27 pm »
Огънят е инстинктивен, но защо го свързват с творческите идеи?
Интуицията, присъща на водните типове, е повлияна от сетивността.

Какво ще кажете за "въздушна" интуиция?

Струва ми се, че всички елементи имат интуиция:
- въздушните - ментална или интелектуална;
- огнените - инстинктивна интуиция;
- земните - практическа интуиция;
- водните - емоционална интуиция.

Едни са добри в едно, други- в друго.
:rolf: Ако не ни е писано в натала...ще си го напишем.... ;D

Интуиция:
Усет, способност за несъзнателно проникване в същността на явленията; прозрение. Вярвам на интуицията си. Разбирам по интуиция. Женска интуиция.

(същ.) непосредствено възприятие, прозрение, проблясък, усет, предусет, вътрешно чувство, подсъзнание, предчувствие, догадка, инстинкт

Е няма как да има ментална интуиция...нито емоционална...,нито практична...
По-скоро това  са ФУНКЦИИ НА ИНТУИЦИЯТА....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1281 -: Март 30, 2012, 08:14:29 pm »
Е много Бисери днес... :rolf:

Добре, аз ще кача карта на един познат. Не знам часът на раждане, но е по-голям неудачник дори от твоя пример. Аз не оплювам никого, нито обиждам. Но наричам нещата с техните имена. При положение, че човек не е сполучил нито откъм семейство, нито откъм лична реализация, как трябва да го наричам - може би факир?

А това, което написа за твоя познат, можеш ли да му го кажеш директно в лице какъв мислиш, че е?
По това, което си написала, ако е истина, е достатъчно да се разбере, че той има проблеми. А и написа възможно най-отрицателните неща, а винаги в дъното на личността има нещо човечно и красиво. Може би срещите именно с такива хора са го превърнали в това, което е днес - Слънце в Риби.
Вместо обсъждане какъв е, не може ли да направиш опит да му помогнеш?

И все пак - Адът за едни е Рай за други.

Бог иска да сме щастливи и затова ни е дал възможността за избор...

Романтика, ти сама вярваш ли си фалшивата съпричастност? Това, за да се почувстваш удовлетворена колко "стойностен и добър човек" си ли го правиш?
Първо, с въпросния човек в няколкото случаи, в които сме имали повод за разговор сме имали и конфронтация. Но аз отчитам това като своя грешка. С един маргинализиран идиот не трябва да стигаш до конфликт, защото ако си по-разумен би трябвало да го предотвратиш. Второ, аз в личен разговор с идиоти не влизам, за да му казвам какво мисля за него и трето - аз не съм малоумна, за да си създавам проблеми с него. Ти нямаш идея за каква отрепка става дума и си говориш на изуст. След като той ми държа тон са му забранили да доближава сградата, където работя, защото ме заплаши с физическа разправа. А както споменах, но може би не достатъчно, за да го осмислиш, той е тъп и злобен алкохолик, което означава много, много опасен.
С плоските си съждения толкова обезсмисляте понятия като помощ, съпричастност и обич.
Уж всеки имал възможност за избор, но човекът, за когото говорим задължително е станал неудачник заради такива като мен. Уж всеки имал възможност за избор, но на този трябвало да му се помогне. Що? Нали сам си го е избрал - нека му е гот.

Романтика, виждам, че добре си развила тезата за вътрешната красота. Напиши 2-3 реда за благотворителността и гладуващите в Африка и ходи на мис "Добруджанска слива".

П.П. Мога да те запозная с него да му помогнеш ти. А, кво ще кажеш?

:haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1282 -: Април 01, 2012, 07:19:46 pm »
виждам колко ти се иска да съм форумен трол.
:haha:

« Отговор #1283 -: Април 01, 2012, 07:23:08 pm »
Добре че съм аз да ви давам мат'риал за темата  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1284 -: Април 01, 2012, 07:36:52 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 09:13:55 pm от kris »

« Отговор #1285 -: Април 01, 2012, 07:38:37 pm »
Ще остана в аналите на форумната история, поласкана съм  ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1286 -: Април 01, 2012, 07:42:03 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 02:43:45 am от kris »

« Отговор #1287 -: Април 01, 2012, 07:43:56 pm »
То е муза, то е чудо. Да си се ненадявам на гениалния индивид.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1288 -: Април 01, 2012, 11:02:09 pm »
Марсът е доволен и щастлив. Не е ли очевидно от това колко съм блага днес и как сияйно огрявам форума с добротата си?

П.П. Повече от ден-два няма да продължи. След това кой се нарадвал - нарадвал до следващото Марс-уване  ;D

Това поведение говори за чувство за малоценност.

Вече писах, че имаш проблем с Марс.

Питах дали сънуваш, че си облечена с тежко палто или има нещо друго тежко върху теб.

Никога не съм имала такъв сън, нито подобен на него. Да питам ли майка какво сънува?

;D  Комплименти, Едната. Най-искрени при това. Харесвам стила ти и ума ти.
Какъвто и отзвук да предизвикват думите ти, интелектът и умелото използване на езика винаги ме респектират. ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #1289 -: Април 01, 2012, 11:21:21 pm »
Хубавото е, че има някой, който го разбира и не се трудя напразно 
Щото в противен случай си е загуба на интелектуален ресурс  ;D

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1290 -: Април 01, 2012, 11:25:19 pm »
 и мен много ме забавляваш. не съм се смяла отдавна така, сама пред компютъра  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
« Отговор #1291 -: Април 02, 2012, 03:06:29 am »
Марсът е доволен и щастлив. Не е ли очевидно от това колко съм блага днес и как сияйно огрявам форума с добротата си?

П.П. Повече от ден-два няма да продължи. След това кой се нарадвал - нарадвал до следващото Марс-уване  ;D

Това поведение говори за чувство за малоценност.

Вече писах, че имаш проблем с Марс.

Питах дали сънуваш, че си облечена с тежко палто или има нещо друго тежко върху теб.

Никога не съм имала такъв сън, нито подобен на него. Да питам ли майка какво сънува?

;D  Комплименти, Едната. Най-искрени при това. Харесвам стила ти и ума ти.
Какъвто и отзвук да предизвикват думите ти, интелектът и умелото използване на езика винаги ме респектират. ;D

Може ли да гледаме....това с езика възбужда любопитството...Нещо повече..след инфото , че двете с ЛИжън...правите Ближън..,за нас е интеРесантно... ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1292 -: Април 02, 2012, 09:13:45 am »
Ей, прави били будистите за седенето на брега на реката ;D

Може ли да гледаме....това с езика възбужда любопитството...Нещо повече..след инфото , че двете с ЛИжън...правите Ближън..,за нас е интеРесантно... ;D

Нали...секса с моя шофьор не ти хареса...Факт...Да си додим на думата...не подбираме..с рог с копито...важното е да има КЕКС.... :rolf: :haha:

P,P..

И както разбра..., ми дължиш...доста вечери../има свидетели  от сайта , ЧЕ ТИ НИКОГА НЕ СИ ПЛАЩАШ СМЕТКИТЕ/ И свирките...,ДОСТА СЪМ ТЕ ЧЕРПИЛА...., ;D :P...И  не знам...кой е от алчните...АЗ ДЕТО СИ ПЛАЩАМ...ИЛИ ТИ...ДЕТО И КАВАЛИТЕ СА ТИ БЕЗПЛАТНИ...
Както и да е...разбра се, че не свириш добре... ;D ;) :P...

Ай ся, драга ми Марайо, ко си изтрезняла вече от бурната си радост от живота и предателствата човешки, сритай жинома нежно по кохонесите, да тe банне за два-три дни, та белким веднъж и той за разнообразие прояви реципрочност в спазването на собствените си правила.

Цитат
Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

ПС. Или те не са негови, правилата, а само на собственика? И като го нема собственика, правилата липЦват. И не се коси да се редактираш. Имам те на скрин-шотчета, за аналите.
ПС2. Зачудих се само що толкова те напряга сексуалният живот на другите... Толкова ли няма какво да правиш по нощите, та слухтиш в чуждите спални. Явно часовете между 1 и 4 нула нула всяка нощ са ти тройно критични. Запали си бяла свещ, сложи си перли и бели розови листенца в купичка светена вода, отвори прозореца, поговори на луната, поразходи се по плажа (но не забравяй да оставиш дискретна прощална бележчица). Тц, тц, недей така, жена на възраст вече, морален стожер на пет дребни дечиня, да се излага така на мегданя.

« Последна редакция: Април 02, 2012, 09:30:06 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1293 -: Април 02, 2012, 10:31:56 am »
...
Ай ся, драга ми Марайо, ко си изтрезняла вече от бурната си радост от живота и предателствата човешки, сритай жинома нежно по кохонесите, да тe банне за два-три дни, та белким веднъж и той за разнообразие прояви реципрочност в спазването на собствените си правила.

Цитат
    Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

ПС. Или те не са негови, правилата, а само на собственика? И като го нема собственика, правилата липЦват. И не се коси да се редактираш. Имам те на скрин-шотчета, за аналите.
ПС2. Зачудих се само що толкова те напряга сексуалният живот на другите... Толкова ли няма какво да правиш по нощите, та слухтиш в чуждите спални. Явно часовете между 1 и 4 нула нула всяка нощ са ти тройно критични. Запали си бяла свещ, сложи си перли и бели розови листенца в купичка светена вода, отвори прозореца, поговори на луната, поразходи се по плажа (но не забравяй да оставиш дискретна прощална бележчица). Тц, тц, недей така, жена на възраст вече, морален стожер на пет дребни дечиня, да се излага така на мегданя.

Щом ще цвъкаме наред, цвък-цвък и тук:

Аз пък мисля, че точно тази тема казва доста и трябва да се закачи някъде в аналите ;D

Weroqtno ti haresva analnij seks :rolleyes:
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1294 -: Април 02, 2012, 05:10:28 pm »
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 09:12:16 pm от kris »

*

abroad

• 2187
« Отговор #1295 -: Април 02, 2012, 08:22:55 pm »
всичко това идва в потвърждение на измамно крайното схващане, че астрологията е за всеки
философията и предполага изчистване, така необходимо, за да се докоснеш до съвършенството и
така заварените цитати не я предразполагат, дори е препоръчително авторът им да страни от нея, тези в досег с него - също :blink:
написаното не е за автора на цитатите, а с грижа за ползвателите :blink:
авторът е доказан анти-астрологичен, по причини, накратко ясни и описани от горното

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1296 -: Април 02, 2012, 08:30:13 pm »
всичко това идва в потвърждение на измамно крайното схващане, че астрологията е за всеки

И форумът също.  :blink:

Астрологията е за всички, които разбират езика й. А тези, които я делят, нямат нищо освен нея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1297 -: Април 02, 2012, 08:38:12 pm »

И форумът също.  :blink:

Астрологията е за всички, които разбират езика й. А тези, които я делят, нямат нищо освен нея.

Ей, прави били будистите за седенето на брега на реката ;D

« Отговор #1298 -: Май 08, 2012, 08:14:15 am »

Но мъжете с Луна в Рак са доста трудни партньори, особено ако Луната има негативни аспекти. Дори да са отговорни във връзките си, в същината си винаги остават инфантилни, момченцата на мама. На който не му се гледат деца, да си вземе мъж с Луна в Рак.  ;D

:P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
« Отговор #1299 -: Май 14, 2012, 11:09:57 am »
И за какво правят кръгове извънземните, според теб? СЕГА ги правят, ти пишеш в миналото време, дебело подчертавам, че ги правят сега, тия дни.

Намират природата за скучна и я доукрасяват  ;D

Не знам защо се правят. Хайде мир да има! Днес Луната е Рак.

Ако искат да ни кажат, че са тук може просто да се логнат в Twittеr или Facebook.
За нула време ще си съберат милиони приятели.  ;D  ;D  ;D