Ей, прави били будистите за седенето на брега на реката

Може ли да гледаме....това с езика възбужда любопитството...Нещо повече..след инфото , че двете с ЛИжън...правите Ближън..,за нас е интеРесантно... 
Нали...секса с моя шофьор не ти хареса...Факт...Да си додим на думата...не подбираме..с рог с копито...важното е да има КЕКС.... :rolf: :haha:
P,P..
И както разбра..., ми дължиш...доста вечери../има свидетели от сайта , ЧЕ ТИ НИКОГА НЕ СИ ПЛАЩАШ СМЕТКИТЕ/ И свирките...,ДОСТА СЪМ ТЕ ЧЕРПИЛА....,
...И не знам...кой е от алчните...АЗ ДЕТО СИ ПЛАЩАМ...ИЛИ ТИ...ДЕТО И КАВАЛИТЕ СА ТИ БЕЗПЛАТНИ...
Както и да е...разбра се, че не свириш добре...
...
Ай ся, драга ми Марайо, ко си изтрезняла вече от бурната си радост от живота и предателствата човешки, сритай жинома нежно по кохонесите, да тe банне за два-три дни, та белким веднъж и той за разнообразие прояви
реципрочност в спазването на собствените
си правила.
Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.
ПС. Или те не са негови, правилата, а само на собственика? И като го нема собственика, правилата липЦват. И не се коси да се редактираш. Имам те на скрин-шотчета, за
аналите.
ПС2. Зачудих се само що толкова те напряга сексуалният живот на другите... Толкова ли няма какво да правиш по нощите, та слухтиш в чуждите спални. Явно часовете между 1 и 4 нула нула всяка нощ са ти тройно критични. Запали си бяла свещ, сложи си перли и бели розови листенца в купичка светена вода, отвори прозореца, поговори на луната, поразходи се по плажа (но не забравяй да оставиш дискретна прощална бележчица). Тц, тц, недей така, жена на възраст вече, морален стожер на пет дребни дечиня, да се излага така на мегданя.