Здравей Гост

КЕЧ

• 373 Отговора
  • 83885 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:КЕЧ
« Отговор #360 -: Март 30, 2010, 09:07:50 am »
 първата стъпка винаги е в главата на този, който се нуждае от промяна ( обикновено най- голямата спирачка и страхове е там)
- ако това звено липсва другите са кула без основи
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #361 -: Март 30, 2010, 02:28:10 pm »
   Точно Кая, тя се страхува...Това имах предвид, че като се оттърсиш от страха, скачаш в нищото и тогава идва на помощ Господ /под нечия форма/.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #362 -: Март 30, 2010, 03:19:02 pm »
Лили,а родителите не правят ли опити да се "доближат"до нея,да говорят,да и покажат че е добре дошла в дома им.И какво значи прекрасни-те може да са чудесни хора,но дали са в добри отношения с момичето??Защото сигурно и този мъж-тиранин навън е чаровен и обаятелен,както и самото момиче казва.

Сега се връщам, бях извън града по работа.
Много мнения сте написали по темата, виждам.
Според мен или й е рано все още да осъзнае някои неща, или ги осъзнава, но се е пуснала по течението... накъдето я отнесе.
Родителите може и да са правили първоначално опити да се "доближат" до нея, но след като биват обвинени и те в неправомерна намеса и заплашвани, решават да се оттеглят и да не се месят в живота на дъщеря си.
Личи си, че момичето няма воля, но и аз ако бях на нейно място, щях да се страхувам да скоча в "бездната", когато не знаеш какво ти предстои и как ще се оправяш. А пък и не носиш отговорност само за себе си, а и за живота на бебето. Ситуацията е много сложна.
Според мен родителите й никога не биха я отхвърлили, просто в момента и те се чувстват наранени. И са в позиция на ненамеса, след като веднъж се опитаха да се намесят, в резултат на което биват обвинени във всички смъртни грехове.
И за мъжа-тиранин е вярно - навън е самото очарование. Не съм го виждала, но според думите й навън така се държи, но когато влезеш в къщата му, се преобразава и става друг човек... става себе си.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #363 -: Март 30, 2010, 03:27:00 pm »
Лили ,това е типична черта за Домашния насилник.
той е добър навън ,забавен , емпатичен , душата на компанията.
а в къщи избива комплексите си за малоценност и страх относно приемането му от другите.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #364 -: Март 30, 2010, 03:33:10 pm »

Точно така! Навън е "перфектният мъж".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #365 -: Март 30, 2010, 05:20:50 pm »

Точно така! Навън е "перфектният мъж".

имай впредвид ,че в един момент тези хора избушват тотално бушоните...и стават такива и навън!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #366 -: Юли 09, 2010, 02:38:11 pm »
някой вчера питаше за Кеч..
май Съни :-\.
темата е тук и не е изтрита.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #367 -: Юли 09, 2010, 02:40:22 pm »
Марая.  :P Ми, останах с впечатление, че била изтрита, но после разбрах шегата в друга тема. Сега какво ще я правим тази тука..? Да взема, освен да те питам за авокадото.   ;D

Засадих две саксии, пораснаха и сега има малки плодчета по него, но стъблата са тънки и фини. Трябва ли нещо да го правя от тук нататък или да го оставя да си расте?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #368 -: Юли 09, 2010, 02:42:10 pm »
Марая.  :P Ми, останах с впечатление, че била изтрита, но после разбрах шегата в друга тема. Сега какво ще я правим тази тука..? Да взема, освен да те питам за авокадото.   ;D

Засадих две саксии, пораснаха и сега има малки плодчета по него, но стъблата са тънки и фини. Трябва ли нещо да го правя от тук нататък или да го оставя да си расте?

остави го да си расте.
трябва да го пресадиш обаче в по-дълбока саксия. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #369 -: Юли 09, 2010, 02:44:41 pm »
Ми в момента са в около педя дълбоки. Малко ли е? Тъкмо сега ще ходя да пазаря, ако са малки, да взема други...
Благодаря ти за съвета.  :wub:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #370 -: Юли 09, 2010, 02:45:54 pm »
Ми в момента са в около педя дълбоки. Малко ли е? Тъкмо сега ще ходя да пазаря, ако са малки, да взема други...
Благодаря ти за съвета.  :wub:

за нищо!
по-дълбоки трябва да са...и гледай да е глинен съд.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #371 -: Август 10, 2010, 01:41:29 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 12:56:31 am от kris »

*

kris

• 2298
  • (: