Лили,а родителите не правят ли опити да се "доближат"до нея,да говорят,да и покажат че е добре дошла в дома им.И какво значи прекрасни-те може да са чудесни хора,но дали са в добри отношения с момичето??Защото сигурно и този мъж-тиранин навън е чаровен и обаятелен,както и самото момиче казва.
Сега се връщам, бях извън града по работа.
Много мнения сте написали по темата, виждам.
Според мен или й е рано все още да осъзнае някои неща, или ги осъзнава, но се е пуснала по течението... накъдето я отнесе.
Родителите може и да са правили първоначално опити да се "доближат" до нея, но след като биват обвинени и те в неправомерна намеса и заплашвани, решават да се оттеглят и да не се месят в живота на дъщеря си.
Личи си, че момичето няма воля, но и аз ако бях на нейно място, щях да се страхувам да скоча в "бездната", когато не знаеш какво ти предстои и как ще се оправяш. А пък и не носиш отговорност само за себе си, а и за живота на бебето. Ситуацията е много сложна.
Според мен родителите й никога не биха я отхвърлили, просто в момента и те се чувстват наранени. И са в позиция на ненамеса, след като веднъж се опитаха да се намесят, в резултат на което биват обвинени във всички смъртни грехове.
И за мъжа-тиранин е вярно - навън е самото очарование. Не съм го виждала, но според думите й навън така се държи, но когато влезеш в къщата му, се преобразава и става друг човек... става себе си.