За мен дифиницията на съдбата е "каквото сам направиш" и е се намира в свойствата на Сатурн. Положителната форма на Сатурн е пемане на отговорност в тази област в който дом се намира Сатурн. Ето мойте кратки примери.
Сатурн в 1-ви дом - Борец по призвание
Аз се нуждая от признание за всичко, което правя в партньорството, както и от регулирана дейност, за да се чувствам сигурен. Освен това имам нужда от кризи, тъй като енергията ми расте с преодоляване на трудностите, защото чрез това пораствам. Горко на моя партньор ако ми забрани да правя това, което е важно за мен, в такъв случай ще бъде научен на добри маниери!
Възможно решение:
Поемане на отговорността за налагане на собствената личност в живота.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
Какво постигам с това, че в налагането си се ръководя от вкуса на другия?
Сатурн във 2-ри дом - Пестеливият
Аз се нуждая от регулирани доходи и регулирани финанси, за да се чувствам сигурен. Освен това, аз се нуждая от трудности в моя жизнен стил и общи планове, за да мога да се разгранича и осигуря, защото чрез това пораствам. Горко на моя партньор ако хвърля камъни в моята територия - ще му струва скъпо и ще получи ярко изказана заповедта „Влизането забранено!“
Възможно решение:
Право на разграничаване и лично пространство.
Какво постигам като се отказвам да се разгранича в моя жизнен стил?
Сатурн в 3-ти дом - Контрольорът в говоренето
Аз искам да бъда чут и да видя, че партньорството ми се подобрява, за да се чувствам сигурен. Освен това, понякога се нуждая от кризи в комуникацията и различия в мненията, за да се изразя по-ясно и конкретно. Горко му на моя партньор ако не възприеме това, което му казвам – в такъв случай ще получи червен картон и ще бъде добре наставляван от мен!
Възможно решение:
Вземете си правото да се изразите по свой собствен начин.
Какво постигам като се ограничавам в моето изразяване?
Сатурн в 4-ти дом - Продължител на рода
Аз се нуждая от регулиран семеен живот и регулирани общи цели, за да се чувствам сигурен. Освен това, понякога се нуждая от трудности в семейството, за да мога да се грижа за моето благополучие, защото чрез това пораствам. Горко на моя партньор ако хвърля камъни в моята градина - тогава няма какво да търси в моето легло!
Възможно решение:
Поемете отговорността да се грижите сами са собственото си благополучие.
Какво постигам като се ограничавам в моите нужди?
Сатурн в 5-ти дом - Осуетяващият чуждите игри
Аз се нуждая от регулирано протичане на деня, сексуалност и общо организиране на свободното време, за да се чувствам сигурен. Освен това, понякога се нуждая от трудности в реализацията на личността ми и в сексуалността, за да порасна и получа жизнен опит. Горко на моя партньор ако някога се опита да попречи на действията ми и да не ме подкрепи в начинанията ми - ще му разваля игрите и веднага слагам стоп бариера в секса!
Възможно решение:
Дайте си право на сексуалност, игри и развлечения в живота и поемете отговорността за реализация на личността Ви.
Какво постигам с като се ограничавам в моята самостоятелност и креативност?
Сатурн в 6-ти дом - Съзнателният работник
Аз се нуждая от регулирани работни отношения и регулирано ежедневие, за да се чувствам сигурен. Освен това, понякога се нуждая от кризи на работното място и в ежедневието, за да изразя чувствата си и с това да порасна и да натрупам житейски опит. Горко му на моя партньор ако ми прави спънки в ежедневието или в работата - ще бъде добре посъветван да си търси сигурно скривалище!
Възможно решение:
Вземете си правото да изразите своите чувства и нужди.
Какво постигам като се отказвам да изразя моите чувства и се ръководя от очакванията на другите?
Сатурн в 7-ми дом - Хубавите задължения
Аз се нуждая от регулирани задължения в партньорството и в общите действия, за да се чувствам сигурен. Освен това, понякога се нуждая от кризи в партньорството и срещите, за да подобря моите възможности за избор, както и собствения си вкус. Горко му на моя партньор ако хвърля камъни върху цветята ми - тогава ще го изпратя в пустинята!
Възможно решение:
Дайте си правото на собствен вкус, собствена еротична особеност, и на избор.
Какво постигам като се отказвам от моя собствен вкус в партньорството и като се ориентирам по правилата на другите?
Сатурн в 8-ми дом - „Да бъдеш или да не бъдеш“ - това е мъчителният въпрос
Аз се нуждая от регулирани задължения и регулиран съвместен жизнен стил във връзката, за да се чувствам сигурен. Освен това, понякога се нуждая от дълбоки кризи във взаимоотношенията, за да подобря мнението си и да намеря своето призвание, както и да не съм зависим от финансите на другите. Горко му на моя партньор ако хвърля камъни по моя път или подценява моето мнение - гарантирано ще падне в дълбока дупка и ще му струва скъпо да излезе от нея!
Възможно решение:
Поемете отговорността да вървите собствения си път и да осъществите независимо собствените си планове.
Какво постигам като не вървя пътя на моето призвание и го правя зависимо от оценката на другия?
Сатурн в 9-ти дом - Божественият съветник
Аз се нуждая от регулиране на усъвършенстването на моята квалификация, от пътувания и съвместни разговори, за да се чувствам сигурен. Освен това, понякога се нуждая от големи трудности в съвместните разговори и в партньорството, за да подобря и развия моето чувство за справедливост. Горко му на моя партньор ако постави под въпрос моите знания и вяра, тогава ще бъде добре поучен от мен и ще му покажа гръб!
Възможно решение:
Дайте си право на собствен мироглед.
Какво постигам като се отказвам да изразя своето мнение или се ориентирам според възгледите на другите?
Сатурн в 10-ти дом - Човек на професионалните идеали
Аз се нуждая от постоянна професионална позиция и регулирани задължения в съвместния живот, за да се чувствам сигурен. Освен това, понякога се нуждая от трудности в професията и в съвместния живот, за да открия правата си и да намеря моето истинско призвание. Горко му на моя партньор ако пречи на целите ми - тогава ще бъде посъветван добре да не припарва близо до мен, за да не усети студения ми гръб!
Възможно решение:
Дайте си право да откриете собствените си мащаби и права.
Какво постигам като регулирам професията си според нуждите на близките ми?
Сатурн в 11-ти дом - Противник на нормите и идеалите
Аз се нуждая от регулиране на свободното време и взаимни начинания, за да се чувствам сигурен. Освен това, понякога се нуждая от кризи в бунтовничеството и организирането на свободното време, за да ускоря процеса си на съзряване. Горко му на онзи, който се опита да ми създава пречки в свободното време, както и във взаимните игри и развлечения – тогава рискува дъха му внезапно да спре!
Възможно решение:
Дайте си правото на освобождаване и независимо поставяне на собствената цел.
Какво постигам като се ограничавам в свободата си и във взаимните начинания?
Сатурн в 12-ти дом - Професионални мечти
Аз се нуждая от регулирани почивки и сътрудничество в съвместното ежедневие, за да се чувствам сигурен. Освен това, понякога се нуждая от кризи в сътрудничеството, за да изразя своите очаквания и да осъществя мечтите си. Горко му на онзи, който не изпълни моите очаквания в сътрудничеството или плете интриги зад гърба ми, за него няма да има спасителен пояс!
Възможно решение:
Поемете отговорност да изразите собствените си права и да осъществите мечтите си.
Какво постигам като се ограничавам в изразяването на моите очаквания и осъществяването на мечтите си, ориентирайки се по идеалите на другите?