То хубаво, че си направихме констатациите, ама и малко тълкуване няма да е лошо....
Тази сутрин си вървя и си мисля за шофьорите - признала съм, че подвижните знаци и водните - са едни от най-добрите шофьори....И понякога се учудвам, защо когато един човек е еди коя си зодия - това нещо не се проявява - в този ред на мисли стигнах до извода, че като цяло - човек излъчва себе си като сентенция от Асцедент, Зодия и Синтетичен знак. В дъното на тази сентенция остава завоалирано Слънцето..което се проявява в много по-късните години...Излиза, че ако знаем тези 3 подробности, по-лесно ще разгадаем човека отсреща, отколкото да се мъчим да вденем целия му натал.....
Направих си сверка естествено в базата данни на познатите, които имам в астрокома - защо например даден Стрелец, никога не съм го въмприемала като такъв - а той се оказа - синтетична Риба, защо моята любов така ме е привличал, макар че аз не съм по Рибоците по начало, а той бил синтетичен Скорпион, защо например бившия ми приятел - съм го възприемала толкова противоречиво, въпреки добрите попадения - бил кардинален Везна и Рак - ако няма допирни точки с мен някой от тези знаци - недолюбваме се взаимно....Защо аз като съм с въздушен подвижен асц и кардинална земя - понякога съм толкова зле с шофирането, а друг път съм като съзтезател Формула 1

- явно тук се намесва - фиксирания Скорпи - и в зависимост от това, коя енергия ще надделее във всеки един случай - тази се проявява. Надделяването става с подкрепа от външни планетни енергии - това имам впредвид.