Здравей Гост

Синтетичен знак в хороскопа

• 77 Отговора
  • 12868 Прегледи
*

Divna

Re:Синтетичен знак в хороскопа
« Отговор #60 -: Юли 15, 2010, 07:58:12 am »
нещо не мога да вдяна това... то верно, че мозъка ми е изпържен с тая температура и толкова много сън ама...  ;D

някой ще ми каже ли какъв е моя знак? пускам табличката от наталната ми карта  :blink:

Вещичка, от тази схема може само да видим, че въздуха е силно застъпен в картата ти (7 планети +АС са във въздушни знаци). След което най-много планети има в мутабелни знаци (4+МС+СЛВ), но пък във фиксирани знаци има 3 планети +АС и тук ми е трудно да определя, къде е силата.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #61 -: Юли 15, 2010, 08:02:40 am »
Карай по най-простия начин - мАни Хирон, Асц., МС, парса и възлите - остава мутабелен въздух - 4 планети, една от които - светило. Близнаци.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #62 -: Юли 15, 2010, 08:17:46 am »
Карай по най-простия начин - мАни Хирон, Асц., МС, парса и възлите - остава мутабелен въздух - 4 планети, една от които - светило. Близнаци.

ахааааа значи правилно са смятали преди  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #63 -: Юли 15, 2010, 08:56:08 am »
не се ли гледа в коя стихия са най-много планетите и после в кое качество....?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #64 -: Юли 15, 2010, 09:00:37 am »
не се ли гледа в коя стихия са най-много планетите и после в кое качество....?

ми да де - то е очеизвадно, че съм като вятъра - фиуууууууу и да ме няма, а явно подвижността е после. ама аз докато схвана начи, то луда работа  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #65 -: Юли 15, 2010, 09:03:36 am »
оф и аз се обърках.... :-[ :blink: пу

*

Uran

• 6041
« Отговор #66 -: Юли 15, 2010, 09:08:29 am »
Вещичка, честито- синтетичен водолей си. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #67 -: Юли 15, 2010, 09:10:39 am »

ахааааа значи правилно са смятали преди  ;D ;D ;D

честито, кака.. :57:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #68 -: Юли 15, 2010, 09:18:47 am »
ми да де - то е очеизвадно, че съм като вятъра - фиуууууууу и да ме няма, а явно подвижността е после. ама аз докато схвана начи, то луда работа  ;D

кардинални- Овен, Рак, Везни, Козирог - 3 бр.
фиксирани- Телец, Лъв, Скорпион, Водолей - 3 бр. /като две са съвсем на края/
подвижни- Близнаци, Дева, Стрелец, Риби. -4 бр.

значи търсим подвижен знак

вода- 2 бр.
огън- 1 бр.
земя- 0 бр.
въздух- 7 бр.

подвижен въздух - близнаци отсекъде, няма място за отстъпление.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #69 -: Юли 15, 2010, 09:18:53 am »
  То хубаво, че си направихме констатациите, ама и малко тълкуване няма да е лошо....
  Тази сутрин си вървя и си мисля за шофьорите - признала съм, че подвижните знаци и водните - са едни от най-добрите шофьори....И понякога се учудвам, защо когато един човек е еди коя си зодия - това нещо не се проявява - в този ред на мисли стигнах до извода, че като цяло - човек излъчва себе си като сентенция от Асцедент, Зодия и Синтетичен знак. В дъното на тази сентенция остава завоалирано Слънцето..което се проявява в много по-късните години...Излиза, че ако знаем тези 3 подробности, по-лесно ще разгадаем човека отсреща, отколкото да се мъчим да вденем целия му натал.....
  Направих си сверка естествено в базата данни на познатите, които имам в астрокома - защо например даден Стрелец, никога не съм го въмприемала като такъв - а той се оказа - синтетична Риба, защо моята любов така ме е привличал, макар че аз не съм по Рибоците по начало, а той бил синтетичен Скорпион, защо например бившия ми приятел - съм го възприемала толкова противоречиво, въпреки добрите попадения - бил кардинален Везна и Рак - ако няма допирни точки с мен някой от тези знаци - недолюбваме се взаимно....Защо аз като съм с въздушен подвижен асц и кардинална земя - понякога съм толкова зле с шофирането, а друг път съм като съзтезател Формула 1  ;D - явно тук се намесва - фиксирания Скорпи - и в зависимост от това, коя енергия ще надделее във всеки един случай - тази се проявява. Надделяването става с подкрепа от външни планетни енергии - това имам впредвид.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #70 -: Юли 15, 2010, 09:49:38 am »
при мен пък най-често се проявява АЦ Козирог...и после мисля синтетичния Скорпион(каквато ми е и Луната).....не обичам да се покзавам пред чужди хора, даже се пазя от тях....с едно недоверие пристъпвам винаги....предпочитам да стоя да ги гледам и да ги разучавам....и мисля, че като ударя 1-2 питиета ми се показва рачешкото Слънцето....ставам много приветлива, добра, усмихната и наивна даже, започвам да обичам всички....задръжките ми падат....и все пак синтетичния пак се проявява, но вече по друг начин.... :rolleyes: :lol: :blink:

« Отговор #71 -: Юли 16, 2010, 06:55:18 am »

няма ли накоя друга опция,това със синтетичността ме кара цял ден да се чувствам некомфортно.Не съм Козирог  :91:-имам само 3 планети там-Нептун,Уран,Сатyрн.

Всичко хубуу и аз ги имам, ама ти имаш и Мерк и Луна в Дева и като се има в предвид, че 2/3 от знаците са ти кардинални..  :57:

да.Излиза,че съм тиранин от класа  :-\.За кардиналността няма да отричам..в земни знаци имам 5 знака,а във вода са 4..но акцентите в Дева не дават усещане за твърдост /хах,малко sexy мисъл/ и ми е трудно да се възприема за акцентирана земя.Не проявявам търпение,не съм организирана,не служа,не уважавам правила,не ме задържа никакво чувство на дълг и дори не проявявам интерес към корените си.

абе ако 4 планети във вода са ти скорпи следват 5 планети в земя, си е направо като  " фикс малки тайни" излизаш синтетична дева, с твърдост на неподвижна вода,
 скорпи =  " фикс малки тайни"
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

« Отговор #72 -: Юли 16, 2010, 07:49:51 am »
Аз съм синтетичен близнак. Въобще обаче не се определям като такава. Не знам при какви условия би се проявил този знак  :-\?

*

holanda

« Отговор #73 -: Юли 16, 2010, 10:44:38 am »

абе ако 4 планети във вода са ти скорпи следват 5 планети в земя, си е направо като  " фикс малки тайни" излизаш синтетична дева, с твърдост на неподвижна вода,

какво трябва да се подразбира от 'фикс малки тайни''? :-[ не оставям нищо скрито-покрито,интуитивна? Синтетичен скорпион ли да съм? честно да си призная,драпах повече към синтетична Везна или Дева,но Cкорпито е също не лошо попадение  :rolleyes:

*

tanina80

« Отговор #74 -: Юли 16, 2010, 11:07:47 am »
Cкорпито е също не лошо попадение  :rolleyes:

Оф, нищо лично, но днес МРАЗЯ Скорпионите (а това чувство по принцип ми е непознато). Ама то ... такова животно освен лудо да го обичаш или бясно да го мразиш, друго май не може. Няма средно положение.

Относно синтетичните знаци вие на какво мнение сте? Според мен, хората се разбират по-лесно когато и двамата са примерно с повече подвижни знаци, отколкото, когато някой с повече подвижни се събере с някой супер неподвижен? И другото - някой с повече Земя, най-добре си се разбира с друг, който също е с повечко Земя.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #75 -: Юли 16, 2010, 11:14:11 am »
Cкорпито е също не лошо попадение  :rolleyes:

Оф, нищо лично, но днес МРАЗЯ Скорпионите (а това чувство по принцип ми е непознато). Ама то ... такова животно освен лудо да го обичаш или бясно да го мразиш, друго май не може. Няма средно положение.

Относно синтетичните знаци вие на какво мнение сте? Според мен, хората се разбират по-лесно когато и двамата са примерно с повече подвижни знаци, отколкото, когато някой с повече подвижни се събере с някой супер неподвижен? И другото - някой с повече Земя, най-добре си се разбира с друг, който също е с повечко Земя.

става прекалено много земя! :blink:
именно затова стихийте имат необходимост от глътка свеж въздух!
искам да кажа , като пример ,че един стрелец се чувства добре с малко водолейски въздух или везнишка премереност. малко сатурновска земя или дълбоко усещане по скорпи...иначе би изпепелял огън ,ако срещне овен или лъв!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #76 -: Юли 16, 2010, 11:29:58 am »
Ами незнам. Аз говоря примерно за мен Подвижен-Въздух-Земя т.е. Дева/Блз и отношенията ми с човек Неподвижен-Вода т.е. Скорпион. Не се чувствам добре. Прекалено мътна и дълбока ми е тая вода. Абсолютно не мога да я осмисля (БЛЗ-СКР). Също тази неподвижност, инатливост, егоизъм или незнам как да го нарека, също много ме изнервят. Харесвам подвижните хора, тези които са действени, променливи, дори и сприхавата нервност ми харесва, повече отколкото неподвижния яд, сарказъм...
Може би щях да се чувствам по добре с някоя по-плитка, приятна вода - примерно Рак, че дори и Риба.

Между другото само да вметна едно мое усещане за Водите - Скорпионската вода си я представям като водата на дъното на Марианската падина примерно - тъмна, студена, неподвижна, страшна. Водата на Рак си я чувствам като топла водичка в някое тихичко езерце скрито в някоя гора  ;). А Рибешката вода - като водата на някой планински водопад - чиста, кристална, ефирна, лека. :wub:
« Последна редакция: Юли 17, 2010, 08:56:59 am от tanina80 »

« Отговор #77 -: Юли 16, 2010, 09:04:24 pm »

какво трябва да се подразбира от 'фикс малки тайни''? :-[ не оставям нищо скрито-покрито,интуитивна? Синтетичен скорпион ли да съм? честно да си призная,драпах повече към синтетична Везна или Дева,но Cкорпито е също не лошо попадение  :rolleyes:

то пилето си пиле,ма с различните подправки, придобива различен вкус или безвкусие
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...