и кое беше етикета- че си духовно бебе ли?? ако си същата ga3l, за нея знам, че не е духовно бебе..но може да се е наложило да се случи нещо различно, за да се замисли за различни неща..а може и ти да не си тя.. 
Яя, изчезнало ми е последното мнение ..

Нищо, пак ще пиша .. Хм, ама ти верно ли не се усещаш, че слагаш етикети на хората около себе си ..
ga3l не е духовно бебе, ония са деградирали, gal понеже е видяла еди какво си най-вероятно и тя е бебе .. не съм много сигурна в това, но така съм го прочела в една книга. Е, оказва се че сме чели едни и същи книги, но проблема е че аз не им вярвам.

Вярвам само на себе си и на хора, които са имали моето преживяване, това е; всички останали интерпретации само ми минават покрай ушите и не позволявам на никой да ме определя каква съм и що съм. И се абстрахирай от мисълта, че си ме обидила, не си. Тя и сестра ми е като теб/ че и твой набор, междувпрочем.., може такава да е реколтата от тая година ..

/, ама тя е много по-тежък случай, понеже е и медицинско лице, та нейните етикети са във вид на диагнози ..

Последната ми диагноза - етикет е орторексия /за който не е запознат: патологична мания да се яде здравословна храна / разбира се много по-добре е човек да се тъпче с кюфтета, консерванти, Е-та и цял живот да е абонат на фармацевтичните корпорации.. // и е решила да ме лекува от това толкова опасно и сериозно заболяване. И факта, че през живота си не е прочела нито една книга за хранене, не я притеснява ни най малко, важното е че е гледала предаване на Карбовски, с момиче болно от анорексия.., ма то където е анорексия, там е и орторексия.. едно и също е! Тъй .. аз съм толерантна и в началото приемам всичко на шега, но всичко си има граници; а сестра ми не знае що е туй нещо

- реши да манипулира майка ни и да я ползва като инструмент за да ме 'вкара в пътя'. Ей, честно ти казвам последния път така ме ядоса, че както съм с непроработен марс в риби, много малко остана да и вкарам два тупаника. Та такива ми ти работи .. с етикетите .. :mellow: