Здравей Гост

ВИДЕНИЕТО - продължение към темата ми за вярата за превъплъщенията

• 272 Отговора
  • 54634 Прегледи

Mallleeeee smeni trevata kako,4e mnogo e silna :29: ,izviniavam se indianicata :wink2: no niamam kirilica

Марушка е отдавна в този форум, нито е злоблива, нито груба и никого не е обидила. А ти явно това целиш. Не смяташ ли, че трябва да си преразгледаш ценностите като например да не нападаш без повод различните от теб?

NEBESNA SLEZ NA ZEMIATA i otgovariai za tvoite cennosti a ne za moite!
След като значи ме защитава решихте нея да нападате,а не искам никого тук в моята тема да се напада,не само мен,но и други. Искам всички да се разбираме приятелски,въпреки,че не вярваш в прераждането,аз искам да накарам и тези,които не вярват да повярват. Та затова ме нямаше много време тук във форума,защото отговарях на писмата на хората със запитвания за миналите животи и ми отвръщат с благодарности.

Здравейте на всички отново,
Имах видение,за което нямам доказателство,защото нямам свидетели до мен - но все пак ми се случи - беше между 11,12,13 два-три дни преди 15.08 деня на Дева Мария. Мислех досега дали да го пиша по форумите,но от оня ден започнах да го пиша вече,въпреки,че пак може да ме помислите за откачена - блесна светкавица,а тогава беше много ясно небето и нямаше изглед за дъжд - молех се на някои богове освен на Иеова,Исус Христос и Дева Мария -
и когато стигнах великата майка богиня безименна,чиста и неопетнена,върховният разум -
блесна светкавицата - много бързо беше изведнъж - много обичам да гледам нощното небе и звездите и луната. Попитах моят духовен учител Иеова и той ми каза,че е първоначалната първопричина на богове,хора и животни и всичко друго. Пак рискувам да не ме помислите за откачена,но въпреки това за мен е първото видение от този род от връзката ми с невидимия ми духовен учител Иеова.

Az li4no sum sum bila svidetel na takiva idiot6tini ot strana na razni psevdo svideteli na Ieova i duxovni u4iteli,4e otdavna ne viarvam v dobrite namerenia na su6tite tezi idioti.Dosta jivoti sa sasipali i mnogo familii sa ograbili i sa prevurnali decata im v narkomani.Maru6ka ako ti si po razli4na ot tiax 6apka ti svaliam i  :blink:
Свидетелите на Иехова не са идиоти,както се изрязаваш ти. Те така мило се отнасят с всички хора,познавам повечето от тях в моят роден град,въпреки,че не съм от тях. И искам да заява,че гледат само да помагат безвъзмездно,без заплащане. На мен са ми вършили лекарски услуги без заплащане.

Здравейте на всички отново,
Имах видение,за което нямам доказателство,защото нямам свидетели до мен - но все пак ми се случи - беше между 11,12,13 два-три дни преди 15.08 деня на Дева Мария. Мислех досега дали да го пиша по форумите,но от оня ден започнах да го пиша вече,въпреки,че пак може да ме помислите за откачена - блесна светкавица,а тогава беше много ясно небето и нямаше изглед за дъжд - молех се на някои богове освен на Иеова,Исус Христос и Дева Мария -
и когато стигнах великата майка богиня безименна,чиста и неопетнена,върховният разум -
блесна светкавицата - много бързо беше изведнъж - много обичам да гледам нощното небе и звездите и луната. Попитах моят духовен учител Иеова и той ми каза,че е първоначалната първопричина на богове,хора и животни и всичко друго. Пак рискувам да не ме помислите за откачена,но въпреки това за мен е първото видение от този род от връзката ми с невидимия ми духовен учител Иеова.

Az li4no sum sum bila svidetel na takiva idiot6tini ot strana na razni psevdo svideteli na Ieova i duxovni u4iteli,4e otdavna ne viarvam v dobrite namerenia na su6tite tezi idioti.Dosta jivoti sa sasipali i mnogo familii sa ograbili i sa prevurnali decata im v narkomani.Maru6ka ako ti si po razli4na ot tiax 6apka ti svaliam i  :blink:
Въпреки,че спорим с теб и ме нападаш и на теб ако искаш мога да те информирам безплатно за миналите животи. Пък свидетелите на Иехова не вярват в прераждането и съм на различно мнение за тях от мнението по въпроса за религията. :58:

*

holanda

Maru6ke,ti ne6to,nqkakuv kontakt s Edgar Keisi imala li si? 4e 4eta edni ne6ta,v momenta si zadavam mnogo vuprosi i imam ne6to naum .../sorry za latinicata,ne sum ottuk i sum za malko/

Az li4no sum sum bila svidetel na takiva idiot6tini ot strana na razni psevdo svideteli na Ieova i duxovni u4iteli,4e otdavna ne viarvam v dobrite namerenia na su6tite tezi idioti.Dosta jivoti sa sasipali i mnogo familii sa ograbili i sa prevurnali decata im v narkomani.

нали знаеш, че всеки си следва собственият път и собствената си карма. щом така е станало, значи така е трябвало.  ;)

А ти откъде знаеш,че от сектата децата им стават наркомани - а нали може да е и от единия родител,само примерно от мъжа,който е алкохолик. А свидетелите на Иеова учат
всички хубави неща от самата свещена книга Библия - да не се пие,да не се краде,да не се лъже,да не се убива,не учат на лоши неща хората. А жената да е от тях алкохолиците или обратното. Защото алкохолът е пророк. А пък те свидетелите на Иеова учат да не се пие. Може пък и от приятелите децата им да се научили,а не от родителите.  :58:

da,karma e,a ti go znae6 mnogo dobre ;)

Maru6ke,ti ne6to,nqkakuv kontakt s Edgar Keisi imala li si? 4e 4eta edni ne6ta,v momenta si zadavam mnogo vuprosi i imam ne6to naum .../sorry za latinicata,ne sum ottuk i sum za malko/
Не нямам контакт с него,но по неговата книга "Можете ли да си припомните миналите си животи" започнах да разпитвам моят духовен учител Иеова за прераждането и дали съществува то и къде се намира душата ми каза също така тогава?

Откакто прочетох тази книга на Едгар Кейси моят духовен учител Иеова започна по нея да ми съобщава за миналите ми превъплъщения - които съобщих в началото на предишната тема.
И все още ми съобщава някои,когато го питам дали не сме били заедно с хората,които ми
пишат за миналите животи,дали не сме били заедно с тях и си намирам все още чрез духовният ми учител Иеова.

като бях млада, имах едно преживяване и аз такова..беше лято, бях си легнала и се бях завила само с единичен чаршаф, защото горещо..унасям се да заспивам /любимото ми алфа състояние/ и по едно време усещам, че ходилата ми стават ама много горещи, отварям си очите, будна съм и виждам, че ходилата ми светят с ярка бяла светлина под чаршафа..отметнах го бавно, внимателно, да не стресна светлината  :blink: и видях, че съм на 10-15 см. над леглото, във въздуха..не се изплаших, постоях така малко и от само себе си се спуснах плавно на леглото..бях много щастлива но заспах по някое време..не съм го разказвала много това, за да не ме помислят за луда, ама вече не ми пука..след няколко години пак в това алфа състояние се бих с демони, изгоних ги, искаха да ме превземат, демони на лудостта.. ;D това със светлината обаче повече не ми се случи..имала съм моменти на силна горещина, бързо появяваща се /не сексуална, ако някой ме заподозре, различвам ги по принцип/ до степен да ми се струва, че ще се самозапаля, толкова рязко и силно, но не и светлина отново..жалко, много е хубаво това, искам пак, цялата да светя като ангел.. ;D това според мен е някакъв божествен огън, т.нар. Святи Дух..някакъв вид кръщение.. :blink:
Много интересно преживяване визион. Сигурно някоя висша духовна сила иска да се свърже с теб. :58:

Aре стига си раздавала акъл и ти, също като Mirabella. Немаме нужда! Щом не вярваш на Марушка се разкрвай от темата й, че ми писна да се разправям с вас. Нема нужда да ни споделяш в кво вярваш и в кво не вярваш, не ни вълнува! 

:58: Радвам се,че и в твое лице намерих защита,благодаря ти много.  :58:
няма нужда някой друг да те защитава, нали си права за себе си..правото ти те защитава..
Да така е,но аз се радвам ако ми вярват за видението. Но много съжалявам,че
нямаше никой нито от семейството,нито някой от приятелките ми до мен за да го видят -
тъй че нямам доказателство,че някой и друг го е видял,затова не мога да докажа видение
то си.

Aре стига си раздавала акъл и ти, също като Mirabella. Немаме нужда! Щом не вярваш на Марушка се разкрвай от темата й, че ми писна да се разправям с вас. Нема нужда да ни споделяш в кво вярваш и в кво не вярваш, не ни вълнува! 

:58: Радвам се,че и в твое лице намерих защита,благодаря ти много.  :58:
няма нужда някой друг да те защитава, нали си права за себе си..правото ти те защитава..
нямаше никой нито от семейството,нито някой от приятелките ми до мен за да го видят -
тъй че нямам доказателство,че някой и друг го е видял,затова не мога да докажа видение
то си.
  :58:

*

Vision

• 3523
то си.
е каква нужда имаш да си доказваш видението!!ако искаш го казваш, ако искат- ти вярват..ти нали знаеш какво е станало, то си е за теб това..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

.. това според мен е някакъв божествен огън, т.нар. Святи Дух..някакъв вид кръщение.. :blink:

Да, май има нещо такова. Аз не съм религиозна, но пък имам водно кръщение, и от десетина години насам, на Голяма Богородица, по-скоро вечерта на 14 срещу 15 август, изпадам в някакво особено състояние, даже и не мога да го обясня какво е.  :-\  :rolleyes:  Тази вечер си я усещам, че ми е много специална, за мен самата, по необясними причини.  :rolleyes:  А това преживяване от тая година си беше най-зрелищно, но пък е и логично да е така, щот все пак навърших Христова възраст.  :P  ;) 

Хм, тъкмо чета сега из разни богословски форуми, че имало и огнено кръщение, а това което аз видях, най-много на огън приличаше. Абе все едно бях на клада, .. а може и спомен от минал живот да е, не се знае ..  ;D

Вижън, мерси че ме насочи!  ;)  А вие със Синухе сте си левитирали .. щеше да е интересно ако някой имаше възможност да ви наблюдава отстрани.  :P

или аз вече не съм толкова чисто съзнание както тогава, не знам..
Да, практически е напълно възможно да си деградирала. ;D

що си злобен??

Междувпрочем и аз имам такова усещане, че деградирах с годините ..  Някъде бях чела, че когато духа се потопи в материята, забравя за божествения си произход.  ;)  Е, но все пак придобиваме опитност и може би това е цената, която трябва да платим .. 

.. аз пък последно време съм с много енергия .. правя квантови подскоци секи божи ден ..  ;D   

Ей, това го казах на шега, някой да не го изтълкува погрешно, по ретро меркурий ..  :P  Аз подскоци си правя всеки ден, но друг е въпроса дали са квантови ..  :rolf:
Може и да си била в минал живот катарка,която са те горели на клада или богомилка. :58:

*

gal

• *
  • 351
и кое беше етикета- че си духовно бебе ли?? ако си същата ga3l, за нея знам, че не е духовно бебе..но може да се е наложило да се случи нещо различно, за да се замисли за различни неща..а може и ти да не си тя.. :-\

Яя, изчезнало ми е последното мнение ..  :-\ Нищо, пак ще пиша .. Хм, ама ти верно ли не се усещаш, че слагаш етикети на хората около себе си ..  :-\

ga3l не е духовно бебе, ония са деградирали, gal понеже е видяла еди какво си най-вероятно и тя е бебе .. не съм много сигурна в това, но така съм го прочела в една книга.
Е, оказва се че сме чели едни и същи книги, но проблема е че аз не им вярвам.  :P Вярвам само на себе си и на хора, които са имали моето преживяване, това е; всички останали интерпретации само ми минават покрай ушите и не позволявам на никой да ме определя каква съм и що съм. И се абстрахирай от мисълта, че си ме обидила, не си. Тя и сестра ми е като теб/ че и твой набор, междувпрочем.., може такава да е реколтата от тая година ..  :P /, ама тя е много по-тежък случай, понеже е и медицинско лице, та нейните етикети са във вид на диагнози ..  ;D Последната ми диагноза - етикет е орторексия /за който не е запознат: патологична мания да се яде здравословна храна / разбира се много по-добре е човек да се тъпче с кюфтета, консерванти, Е-та и цял живот да е абонат на фармацевтичните корпорации.. // и е решила да ме лекува от това толкова опасно и сериозно заболяване. И факта, че през живота си не е прочела нито една книга за хранене, не я притеснява ни най малко, важното е че е гледала предаване на Карбовски, с момиче болно от анорексия.., ма то където е анорексия, там е и орторексия.. едно и също е! Тъй .. аз съм толерантна и в началото приемам всичко на шега, но всичко си има граници; а сестра ми не знае що е туй нещо  :P - реши да манипулира майка ни и да я ползва като инструмент за да ме 'вкара в пътя'. Ей, честно ти казвам последния път така ме ядоса, че както съм с непроработен марс в риби, много малко остана да и вкарам два тупаника. Та такива ми ти работи ..  с етикетите ..  :mellow:
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

gal

• *
  • 351
След като значи ме защитава решихте нея да нападате,а не искам никого тук в моята тема да се напада,не само мен,но и други.

Права си Марушке, приеми извиненията ми! Моля Mirabella и makaronak също да приемат извиненията ми! Не бях права и ревизирах отношението си по въпроса!  ;)  Силата на човека не седи в силата на доброто, което направи, но в погрешката, която изправя.
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

gal

• *
  • 351

Може и да си била в минал живот катарка,която са те горели на клада или богомилка.

Да, ти ми каза, че съм била. На мен учението на гностиците - катари и розенкройцери ми е много близко. Та може и да съм горяла на клада ..  :P 

*

Vision

• 3523
и кое беше етикета- че си духовно бебе ли?? ако си същата ga3l, за нея знам, че не е духовно бебе..но може да се е наложило да се случи нещо различно, за да се замисли за различни неща..а може и ти да не си тя.. :-\

Яя, изчезнало ми е последното мнение ..  :-\ Нищо, пак ще пиша .. Хм, ама ти верно ли не се усещаш, че слагаш етикети на хората около себе си ..  :-\

ga3l не е духовно бебе, ония са деградирали, gal понеже е видяла еди какво си най-вероятно и тя е бебе .. не съм много сигурна в това, но така съм го прочела в една книга.
Е, оказва се че сме чели едни и същи книги, но проблема е че аз не им вярвам.  :P Вярвам само на себе си и на хора, които са имали моето преживяване, това е; всички останали интерпретации само ми минават покрай ушите и не позволявам на никой да ме определя каква съм и що съм. И се абстрахирай от мисълта, че си ме обидила, не си. Тя и сестра ми е като теб/ че и твой набор, междувпрочем.., може такава да е реколтата от тая година ..  :P /, ама тя е много по-тежък случай, понеже е и медицинско лице, та нейните етикети са във вид на диагнози ..  ;D Последната ми диагноза - етикет е орторексия /за който не е запознат: патологична мания да се яде здравословна храна / разбира се много по-добре е човек да се тъпче с кюфтета, консерванти, Е-та и цял живот да е абонат на фармацевтичните корпорации.. // и е решила да ме лекува от това толкова опасно и сериозно заболяване. И факта, че през живота си не е прочела нито една книга за хранене, не я притеснява ни най малко, важното е че е гледала предаване на Карбовски, с момиче болно от анорексия.., ма то където е анорексия, там е и орторексия.. едно и също е! Тъй .. аз съм толерантна и в началото приемам всичко на шега, но всичко си има граници; а сестра ми не знае що е туй нещо  :P - реши да манипулира майка ни и да я ползва като инструмент за да ме 'вкара в пътя'. Ей, честно ти казвам последния път така ме ядоса, че както съм с непроработен марс в риби, много малко остана да и вкарам два тупаника. Та такива ми ти работи ..  с етикетите ..  :mellow:

сестра си ли виждаш в мен?? :blink:

*

gal

• *
  • 351

не, просто не познавам други хора, които така упорито и усърдно, като вас двете да раздават етикети наляво и надясно; та затова започвам да си мисля дали не е от реколтата ..  :P

//

а и към сестра ми не изпитвам никакъв респект; към теб все още имам такъв!  ;)

*

Vision

• 3523

не, просто не познавам други хора, които така упорито и усърдно, като вас двете да раздават етикети наляво и надясно; та затова започвам да си мисля дали не е от реколтата ..  :P

//

а и към сестра ми не изпитвам никакъв респект; към теб все още имам такъв!  ;)

сестра ти с мерк на асц в дева ли е??

няма нужда да изпитваш респект към мен..предпочитам да ме виждаш като гамен и идиот.. ;)

*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 03:29:12 pm от kris »

*

gal

• *
  • 351

сестра ти с мерк на асц в дева ли е??

Не, с плутон на асцендента, в дева / У 3 / и уран в първи дом / У 5 / - тя по-добре от всички знае кое и как е най-добре за мен ..  :P  и с дъщеря си така се държи, но това мен не ме касае, кой каквито родители си е избрал / или си е заслужил / ..   ;) :P

Цитат
няма нужда да изпитваш респект към мен..предпочитам да ме виждаш като гамен и идиот.. ;)

е то нямаше да ти го споделям при други обстоятелства, просто ти отговарям на въпроса; т.е при това положение и на тоя етап, няма логика да виждам сестра ми в теб ..

Като не вижда някой урод от онея, на които ме оприличи пак добре.

ахахаа ..  абе забелязах, че голям екшън се разиграва между вас, но не мога да взема отношение, ще ми трябва време да проследя сапунката в детайли ..   :rolf: