Здравей Гост

Подарък за ДИВНА

• 159 Отговора
  • 20027 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Подарък за ДИВНА
« Отговор #140 -: Януари 13, 2011, 02:58:44 am »
Плутон е трансформация на подсъзнателните модели, Сатурн е депресията. А за Уран съм напълно съгласна.  :rolf:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #141 -: Януари 13, 2011, 02:59:13 am »
Някои благославят астрологията, други й теглят една благословия.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #142 -: Януари 13, 2011, 03:05:59 am »
Някои благославят астрологията, други й теглят една благословия.  ;D

И в двата случая говорим за една дума с различно звучене- благословия... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #143 -: Януари 13, 2011, 03:30:36 am »
Аз не виждам нищо общо между предишния ти партньор и наталната луна, която би трябвало да го описва, но и не зная кога и при какви транзити е започнала връзката.

Значи, ако гледаве 11-ти дом за третия партньор, то на преден план излиза Меркурий и отново тр. Плутон ще направи тригон с него.Тригонът е хубав аспект, Дивна.

Много съм плутонска.  :-[
С бащата на децата ми, се запознахме и започнахме връзка, когато транзитен Плутон беше върху натална Луна. Всичко продължи близо 20 години.
С експриятеля ми се запознахме при съвпад на дирекционни Слънце и Плутон върху натален Асцендент, но там имаше и голямо участие на Уран - транзитен Уран върху дирекционен Марс в 5 дом - нещата подължиха три години.

« Отговор #144 -: Януари 13, 2011, 04:17:39 am »
Влизам и гледам Дивна се отчаяла,че няма любов...как така,а ние неомъжените какво да кажем  :rolleyes: Дивна управителя на 7-ми Венера е на трон във Везни в тригон със Сатурн има любовв теб и около теб.Нептун управител н 5 е много добре аспектиран,но това при теб е свързано с творчеството!Не унивай моля те 2012 е твойта година,но мъжа ще го срещнеш в 2011 и то точно пи този транзит Плутон Венера
Докато дишаш...надявай се!

*

Divna

• 2478
« Отговор #145 -: Януари 13, 2011, 07:30:21 am »
Влизам и гледам Дивна се отчаяла,че няма любов...как така,а ние неомъжените какво да кажем  :rolleyes: Дивна управителя на 7-ми Венера е на трон във Везни в тригон със Сатурн има любовв теб и около теб.Нептун управител н 5 е много добре аспектиран,но това при теб е свързано с творчеството!Не унивай моля те 2012 е твойта година,но мъжа ще го срещнеш в 2011 и то точно пи този транзит Плутон Венера

Благодаря, Маригадже!  :kissd:

По-скоро съм разочарована и обезкуражена, отколкото отчаяна. Срещнах някой, който иска и е готов да ми даде нещо, за което съм мечтала. Но не съм сигурна дали го искам точно сега. Много рано ми се появи този човек в живота. Само 4 месеца минаха от една болезнена раздяла, която ми струваше много голям емоционален дисбаланс. Имам още да чистя от миналото си с бившия и не е честно нито за мен, нито за мъжа, който иска да опитаме, да се впускам в каквото и да е по-близки отношения. Благодарна съм, че ми дава възможност да си помисля и е безкрайно търпелив с мен. Както и да е. Ако е писано да стане, ще стане, ако ли не здраве.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Януари 13, 2011, 07:53:41 am »

Благодаря, Маригадже!  :kissd:

По-скоро съм разочарована и обезкуражена, отколкото отчаяна. Срещнах някой, който иска и е готов да ми даде нещо, за което съм мечтала. Но не съм сигурна дали го искам точно сега. Много рано ми се появи този човек в живота. Само 4 месеца минаха от една болезнена раздяла, която ми струваше много голям емоционален дисбаланс. Имам още да чистя от миналото си с бившия и не е честно нито за мен, нито за мъжа, който иска да опитаме, да се впускам в каквото и да е по-близки отношения. Благодарна съм, че ми дава възможност да си помисля и е безкрайно търпелив с мен. Както и да е. Ако е писано да стане, ще стане, ако ли не здраве.  :blink:

;D ;D Не изпускай шанса.......Прогнозата ми работи на пълни обороти.....С твоята карта съм вибрирала на едни и същи честоти...Когато има резонанс м/у астролога и *клиента*  ;D ;D.....се получават и други неща.....за които тук ще спра! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #147 -: Януари 13, 2011, 08:06:51 am »
Благодаря, Марая!

Да, знам че разглежда картата ми с голяма любов, за което искренно благодаря!  :58:
За това всички събития до днешна дата са налице.

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Януари 13, 2011, 08:58:13 am »
Благодаря, Марая!

Да, знам че разглежда картата ми с голяма любов, за което искренно благодаря!  :58:
За това всички събития до днешна дата са налице.

Гледах картата не само с любов , а с разбиране...Исках да уловя духа и , да усетя същността и , за да бъда точна!
Ще го направя пак.... :blink:

*

missKapriz

« Отговор #149 -: Януари 13, 2011, 03:59:18 pm »
Дивна,какво стана с картините,за които пусна хорар преди време

*

Stella

• 7765
« Отговор #150 -: Януари 13, 2011, 07:41:01 pm »

Мис Каприз и аз за това се замислих тази сутрин. Изведнъж ми изникна въпроса дали бившият приятел на Дивна и върна картините, но едва сега влизам във форума и чета, че ти си задала същия въпрос. Егрегорът на форума не спи, работи си "човека" :rolf:...
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

missKapriz

« Отговор #151 -: Януари 13, 2011, 09:32:39 pm »
срам не срам пак ще кажа,че тази дума-егрегор= не мога и не мога да си я обясня;
да и се невиди на супрата :57:

*

Stella

• 7765
« Отговор #152 -: Януари 13, 2011, 09:41:30 pm »
срам не срам пак ще кажа,че тази дума-егрегор= не мога и не мога да си я обясня;
да и се невиди на супрата :57:

И аз бях като тебе, но свикнах със значението и. Това е груповата енергия...или резултатната от всички енергии на дадена група. тази енергия включва и телепатията и интуицията и др. енергии (да не изброявам).

*

Divna

• 2478
« Отговор #153 -: Януари 14, 2011, 06:49:00 am »

Vse o6te ni6to.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #154 -: Януари 15, 2011, 01:15:21 am »
Ако е тази, ето, Дивна.
« Последна редакция: Януари 15, 2011, 05:31:27 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

• 2478
« Отговор #155 -: Януари 15, 2011, 01:23:40 am »
Da, tova e kartata mi.

Blagodarq ti Syni!  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #156 -: Януари 20, 2011, 06:29:47 am »
Марая:

Възможно е поява на нов партньор , която да те разтърси и промени външния ти вид до неузнаваемост. Януари месец имаш доста възможности и предпоставки за това, тенденцията продължава и през февруари....Плутон квадрат Венера. Транзитни Юпитер и Уран в 5-ти натален дом , като Юпитер е в опозиция на нат.Венера.

Ами Марая, пак си в десятката по отношение на мойта карта.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #157 -: Януари 20, 2011, 06:35:26 am »
Марая:

Възможно е поява на нов партньор , която да те разтърси и промени външния ти вид до неузнаваемост. Януари месец имаш доста възможности и предпоставки за това, тенденцията продължава и през февруари....Плутон квадрат Венера. Транзитни Юпитер и Уран в 5-ти натален дом , като Юпитер е в опозиция на нат.Венера.

Eдинственото което ти желая е взаимност и разбиране....Останалото е налице!
Сериозна връзка с неочакван край е това за теб! ;D :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #158 -: Януари 20, 2011, 06:54:10 am »
Марая:

Eдинственото което ти желая е взаимност и разбиране....Останалото е налице!
Сериозна връзка с неочакван край е това за теб! ;D :wub:

Благодаря, Марайче!  :kissd:

*

Divna

• 2478
« Отговор #159 -: Февруари 22, 2011, 02:30:29 am »
Цитат на Дияна:

Дивна, в момента си в невървеж, дребни и досадни случки, лош късмет, и неочаквани, наглед дребни препятствия, които обаче трябва да преодоляваш с много усилия и работа до изнемога. В професионален план също имаш много предизвикателства, опити за злепоставяне, подкопаване на репутацията или служебната ти позиция, така че бъди нащрек и не позволявай конкурентите ти да получат шанса да критикуват твоето представяне. Може да бъдеш набедена за чужда грешка – това е подчертана тема и през март. Основна черта в характера ти е,  че си предана в любовта и неустрашима във време на война – ценен приятел и щедър враг. Сега обаче е важно да защитаваш при всеки случай ясно и достойно постиженията и приноса си, не оставяй нещата просто така да отминат или да се оправят от само себе си, с идеята, че шефът вижда и знае по-добре.

Дияна, за мое огромно съжаление тук си в десятката.
Една от шефките ми, ми отрови живота тази година.  :-X