Влизам и гледам Дивна се отчаяла,че няма любов...как така,а ние неомъжените какво да кажем :rolleyes: Дивна управителя на 7-ми Венера е на трон във Везни в тригон със Сатурн има любовв теб и около теб.Нептун управител н 5 е много добре аспектиран,но това при теб е свързано с творчеството!Не унивай моля те 2012 е твойта година,но мъжа ще го срещнеш в 2011 и то точно пи този транзит Плутон Венера
Благодаря, Маригадже! :kissd:
По-скоро съм разочарована и обезкуражена, отколкото отчаяна. Срещнах някой, който иска и е готов да ми даде нещо, за което съм мечтала. Но не съм сигурна дали го искам точно сега. Много рано ми се появи този човек в живота. Само 4 месеца минаха от една болезнена раздяла, която ми струваше много голям емоционален дисбаланс. Имам още да чистя от миналото си с бившия и не е честно нито за мен, нито за мъжа, който иска да опитаме, да се впускам в каквото и да е по-близки отношения. Благодарна съм, че ми дава възможност да си помисля и е безкрайно търпелив с мен. Както и да е. Ако е писано да стане, ще стане, ако ли не здраве. :blink: