Като говоря за 11 дом, взимам Уран и планетите в дома. Уран в кой дом е и какви аспекти получава?
Цитат на: Марая в Декември 26, 2010, 12:37:09 amВисоки изисквания към приятели , вманиачена на тема точност и коректност....Приятелите са или трябва да бъдат интелигентни и забавни , младежкия дух следва да се усеща....Наред с това е много важно каква храна консумират....Да, важно е да имат младежки дух, дори и да са два и повече пъти по-възрастни от мен. Да имаме общи интереси и свободен дух или поне стремеж към такъв.Не бих казала, че съм вманиачена на тема точност и коректност!За мен не е важно това каква храна консумират. Нооо, откакто се запознах с един Уранианец вегетарианец и аз самата (за трети път в живота ми) станах вегетарианка, животът започна да ме събира с вегетарианци. Някои от тези вегетарианци са астролози, някои професионални. Просто случайност!
Високи изисквания към приятели , вманиачена на тема точност и коректност....Приятелите са или трябва да бъдат интелигентни и забавни , младежкия дух следва да се усеща....Наред с това е много важно каква храна консумират....
А какви наблдения имате за 11-ти дом в Дева?
Цитат на: Divna_RR в Декември 26, 2010, 12:37:06 amКато говоря за 11 дом, взимам Уран и планетите в дома. Уран в кой дом е и какви аспекти получава?Във 2-ри в Стрелец, мажорно неаспектиран. У4.В 11-ти няма планети.
Нямаш шанс да пестиш.
Цитат на: Divna_RR в Януари 02, 2011, 11:16:08 amНямаш шанс да пестиш. Грешка! От малка пестя, просто по принцип.Имам три планети в Телец, три в Скорпион и две в Козирог. Слънцето и Меркурий са ми в Телец. Сатурн е в 1-ви дом и е ретрограден.У2 е Плутон. А вторият управител е в Козирог.