Здравей Гост

11-ти дом и Уран

• 68 Отговора
  • 16868 Прегледи
*

Feia

Re:11-ти дом и Уран
« Отговор #60 -: Декември 26, 2010, 12:47:31 am »
Като говоря за 11 дом, взимам Уран и планетите в дома.
Уран в кой дом е и какви аспекти получава?

Във 2-ри в Стрелец, мажорно неаспектиран. У4.

В 11-ти няма планети.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Декември 26, 2010, 12:47:56 am »

Високи изисквания към приятели , вманиачена на тема точност и коректност....Приятелите са или трябва да бъдат интелигентни и забавни , младежкия дух следва да се усеща....Наред с това е много важно каква храна консумират....

Да, важно е да имат младежки дух, дори и да са два и повече пъти по-възрастни от мен. Да имаме общи интереси и свободен дух или поне стремеж към такъв.

Не бих казала, че съм вманиачена на тема точност и коректност!

За мен не е важно това каква храна консумират. Нооо, откакто се запознах с един Уранианец вегетарианец и аз самата (за трети път в живота ми) станах вегетарианка, животът започна да ме събира с вегетарианци. Някои от тези вегетарианци са астролози, някои професионални.  ;D

Просто случайност!

И както обичам да казвам , ще го кажа отново....Няма случайно в случайностите.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #62 -: Декември 26, 2010, 01:37:24 am »
А какви наблдения имате за 11-ти дом в Дева?

А за 11-ти дом във Везни?

*

Divna

• 2478
« Отговор #63 -: Януари 02, 2011, 11:16:08 am »
Като говоря за 11 дом, взимам Уран и планетите в дома.
Уран в кой дом е и какви аспекти получава?

Във 2-ри в Стрелец, мажорно неаспектиран. У4.

В 11-ти няма планети.

Нямаш шанс да пестиш.  ;)  ;D
Бонтуваш се ако някой ти определя правилата в живота. Можеш да си купиш свободата и експериментираш с парите. Финансиите са ти "лудата страна".  :blink:

« Отговор #64 -: Януари 03, 2011, 12:09:23 am »
Моят Уран също е във втори дом и е у4, също е в Стрелец, право тригон със Слънце У10, квадрат с Юпитер У2, за себе си мога да кажа, че съм много пестелив  човек, когато си поставя конкретни цели или знам, че ще имам нужда от пари в бъдещ момент
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Feia

« Отговор #65 -: Януари 03, 2011, 12:16:44 am »

Нямаш шанс да пестиш.  ;)  ;D

Грешка! От малка пестя, просто по принцип.

Имам три планети в Телец, три в Скорпион и две в Козирог.

Слънцето и Меркурий са ми в Телец. Сатурн е в 1-ви дом и е ретрограден.

У2 е Плутон. А вторият управител е в Козирог.

*

Divna

• 2478
« Отговор #66 -: Януари 03, 2011, 12:30:18 am »

Нямаш шанс да пестиш.  ;)  ;D

Грешка! От малка пестя, просто по принцип.

Имам три планети в Телец, три в Скорпион и две в Козирог.

Слънцето и Меркурий са ми в Телец. Сатурн е в 1-ви дом и е ретрограден.

У2 е Плутон. А вторият управител е в Козирог.

Ами радвам се тогава за теб. Щом си съумяла да надвиеш Уран и да си имаш достатъчно пари за "черни дни" и да си добре обезпечена, какво по-хубаво от това?!  :blink:

Re: 11-ти дом и Уран
« Отговор #67 -: Март 21, 2014, 11:53:12 am »
здравейте как бихте коментирали съвпада на луната и уран в 11 дом във овен а марс в 10 дом в риби :blink:

Re: 11-ти дом и Уран
« Отговор #68 -: Март 24, 2014, 10:17:45 pm »
Според някои астролози 11-ия дом е и дом на смъртта като противоположен на 5-ти раждането.И смъртта като един вид освобождение по една от аналогиите на дома.