Здравей Гост

xxx

• 91 Отговора
  • 9303 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:Натални Астрологични аспекти на Небесна защита
« Отговор #20 -: Януари 14, 2011, 08:12:57 pm »
Да, така е, някъде имаше една тема за добрите и лошите аспекти в натала.
От там разбрах, че квадратурите могат да бъдат и много полезни, защото дават напрежение и тласък за действие.

« Отговор #21 -: Януари 14, 2011, 08:19:39 pm »
Ангелче, ти си късметлийка и си траеш. :blink:

Прехвърлих цитата от темата за Прогнозите на Марая, ако нямаш нищо против, защото тука дискутирате късмета.
Иначе има нещо такова. Като си помисля, какви щуротии съм правила и съм излизала невредима и с минимум последствия и то аз съм си го търсила.
И аз като една съфорумка съм си мислила, че имам ангел-пазител.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Януари 14, 2011, 08:23:32 pm »
Ангелче, ти си късметлийка и си траеш. :blink:

Прехвърлих цитата от темата за Прогнозите на Марая, ако нямаш нищо против, защото тука дискутирате късмета.
Иначе има нещо такова. Като си помисля, какви щуротии съм правила и съм излизала невредима и с минимум последствия и то аз съм си го търсила.
И аз като една съфорумка съм си мислила, че имам ангел-пазител.

Имаш голям воден тригон! ;D С любезното участие на луна и уран...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Януари 14, 2011, 08:27:36 pm »

В допълнение добавям таблица с основните достойнства на планетите, пускана от Лили в друга тема:

Тъкмо се чудех къде е запаметена тази таблица, не мога да я намеря в компютъра си.
Много ме е яд, че немският сайт, където имаше качени осемте тома на Йоханес Фелов, вече не съществува. Години наред си стояха там, но все ме мързеше да си ги изтегля.  :angry:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Януари 14, 2011, 08:46:16 pm »
Много хубава тема. За късметлийски мога да посоча:
1. Асцендент Стрелец, заради оптимизма - оптимистичните хора са по-добре приемани винаги и пред тях се отварят повече врати.
2. Асцендент Стрелец и Везни, заради физическата красота. Статистиката сочи, че с тези асценденти се раждат най-красивите хора, а красивите хора винаги пробиват по-лесно, отколкото грозните (за съжаление и това е доказано).
3. Същото важи и за изгряващи Венера и Юпитер.
4. Юпитер в тригон с Уран, асобено, ако едната от двете планети или и двете управляват Асцендента и/или светилата. Имам този аспект и от опит зная, че действа. На мен Юпитер ми управлява Асцендента, а Уран - светилата.
5. Голям тригон пази от големи сътресения. Има и други, но после ще допълня
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Януари 14, 2011, 08:55:21 pm »
Да добавя Юпитер на МС/в 10 дом и Юпитер в 11 дом, особено ако е в тригон с някое от светилата.
Юпитер в тригон с Венера може да донесе успех след брака.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Януари 14, 2011, 08:57:13 pm »
1. Асцендент Стрелец, заради оптимизма - оптимистичните хора са по-добре приемани винаги и пред тях се отварят повече врати.
2. Асцендент Стрелец и Везни, заради физическата красота. Статистиката сочи, че с тези асценденти се раждат най-красивите хора, а красивите хора винаги пробиват по-лесно, отколкото грозните (за съжаление и това е доказано).
4. Юпитер в тригон с Уран, асобено, ако едната от двете планети или и двете управляват Асцендента и/или светилата. Имам този аспект и от опит зная, че действа. На мен Юпитер ми управлява Асцендента, а Уран - светилата.

Кое е общото м/у физическата красота и небесната защита? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #27 -: Януари 14, 2011, 08:57:34 pm »
С тоя Юпитер в 1ви дом, какво да кажа?!  :rolleyes: ;D

*

tadj-all

« Отговор #28 -: Януари 14, 2011, 09:00:45 pm »
За късмет и успех в живота гледам винаги Юпитер, планети с аспекти към него, 9-ти дом и планетите там, управителя на 9-ти, Стрелец и комай само това.

И аз съм на същото мнение! :clap:

ами тогава да вдигна тост за моето деветодомно слънце :08: :08:

обаче си мисля, че Юпитер в 12-ти дом дава много по-голяма защита и късмет!~

Назадраве ;)

9-ти дом се намира в "квадранта на другите" демек 3-ти квадрант. 12-ти дом е квадранта на "обществените тенденции", и намерен Юпитер там, особено в 12-ти е по-скоро свързан с неща, идващи от натрупан практически опит на някой от роднините и родата.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #29 -: Януари 14, 2011, 09:02:45 pm »
И аз се чудя - всички хубави аспекти какво общо имат с " Небесната защита "   :-\

какво е  " Небесната защита "  и не се ли припокрива с всички хармонични
изброени по-горе констелации ....
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Януари 14, 2011, 09:04:10 pm »
И аз се чудя - всички хубави аспекти какво общо имат с " Небесната защита "   :-\

какво е  " Небесната защита "  и не се ли припокрива с всички хармонични
изброени по-горе констелации ....

Познавам много хора без физическа красота , но с космическа защита! ;D

Не намирам аналог....

*

tadj-all

« Отговор #31 -: Януари 14, 2011, 09:06:46 pm »

Кое е общото м/у физическата красота и небесната защита? :rolleyes:

Небесната защита не ти я дава небето винаги, а понякога ти я "праща" по хората, които да те пазят.

В един рекламен билборд на Орлов Мост видях да пише " Красотата е симетрия". И, наистина е точно това. А симетрията, означава правилно и равно разделяне между две неща. Каквото от едната, това и от другата.

И хората, които притежават тия симетрии 'вдъхват' доверие на другите хора, че ако ги подкрепят (им върнат на даденото) и за тях ще има "място и баланс и парче от баницата". ;)

*Всеки си защитава интереса и Венерата ;)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #32 -: Януари 14, 2011, 09:11:14 pm »
Всеки си има Ангел-хранител и всичко се свежда до
това -дали е намерил начин да се "свърже и общува " с него,
а това е 12-дом  :-\     
Това няма нощо общо с религията.....

Няма общо с "успеха в обществото" или с "парчето баница"
( лично мнение )

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Януари 14, 2011, 09:12:15 pm »
Всеки си има Ангел-хранител и всичко се свежда до
това -дали е намерил начин да се "свърже и общува " с него,
а това е 12-дом  :-\     

Това няма нощо общо с религията.....

Няма общо с "успеха в обществото" или с "парчето баница"
( лично мнение )

Точно така! :blink:

*

Feia

« Отговор #34 -: Януари 14, 2011, 09:20:17 pm »

Не знаех, че хората с асцендент Стрелец се броят за най-красивите. Доколкото знам Дупитер дава големи закръглености около Низходящия Лунен Възел.  :P

Или ти се иска да е така, понеже си с асцендент Стрелец?

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Януари 14, 2011, 09:21:21 pm »

Не знаех, че хората с асцендент Стрелец се броят за най-красивите. Доколкото знам Дупитер дава големи закръглености около Низходящия Лунен Възел.  :P

Въпрос на вкус , казало кучето и си облизало задника! :rolf:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #36 -: Януари 14, 2011, 09:53:39 pm »
И аз съм с тригон, но не ме предпази от някои неприятности, които цял живот ще си ги влача  :lol:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Януари 14, 2011, 10:07:58 pm »
Имам голям космически тригон в картата си , който освен планетите включва и МЦ....
В тригона участват Луна , Марс , Плутон , Уран , МЦ....
Юпитер е почти на К8 , мажорно неаспектиран.
В 12-ти дом е Нептун....

Да , имам космическа защита ! Участието на две от планетите в наталната ми карта е отчетливо , защото те участват както в тригон , така и в тао квадрат....

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #38 -: Януари 15, 2011, 12:31:46 am »
По тази карта - Плутон е в градуса на възлите и Упр. на АСЦ,
много вероятно е да го очаква промяна - този стелиум не е
за подценяване и Луната между Марс и Плутон.

Очевидно съвпада на бенефиците със СЛВ му носи успех,
но мисля, че му предстои промяна, не съм гледала подробно....

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Януари 15, 2011, 12:35:01 am »
Няма да се включвам понеже знам за кой става дума .... ;D
Тежките аспекти са отминали....
Права е Моонлейди , че предстои промяна ..,но тя ще бъде по-скоро по 7-ми дом...И е възможна раздяла с брачен партньор...,видно от картата на съпругата... ;D ;)