Здравей Гост

Несподелената любов

• 197 Отговора
  • 30174 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Несподелената любов
« Отговор #60 -: Февруари 07, 2011, 06:57:26 am »
Аха....да се стигне до сублимния момент и нещо все се слушваше... ;D
Въпрос имам тука ... извинете за оф-а, ама какво имаш предвид с това сублимния момент ... тва преди да си легнете, или след като сте си легнали вече ...

Оставям го на фантазийте ти.... ;D ;D , както го предпочиташ :P ;D...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #61 -: Февруари 07, 2011, 07:02:09 am »
Еее не казваш да му се невиди. Предполагам, че преди да сте си легнали и да сложим точка по въпроса  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Февруари 07, 2011, 07:05:31 am »
Еее не казваш да му се невиди. Предполагам, че преди да сте си легнали и да сложим точка по въпроса  ;)

Както си го избереш----Фантазирай :P ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #63 -: Февруари 07, 2011, 07:17:07 am »

То от фантазии съм на този хал - спирам вече  ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Февруари 07, 2011, 07:19:44 am »

То от фантазии съм на този хал - спирам вече  ;D.

Лека нощ! ;D ;)

*

holanda

« Отговор #65 -: Февруари 07, 2011, 07:41:34 am »
за в момента не се сещам за несподелени любови,но имах една афера навpемето..

моя най-добра приятелка (от по-детските години,били сме на по 11-12) се беше влюбила лудо в момче от другия квартал (пък другия квартал го имахме за вражеска територия).и дълго време ми надуваше главата за него.Аз пък тогава харесвах приятел на брат ми (то и това беше несподелена любов) и никoй друг не ме вълнуваше.Един път обаче приятелката (викахме и Ивета-Ку*вета,ама добро момиче беше  ;D) ме нави да отидем на вражеската територия ,за да ме запознае с това толкова хубаво момче.Тя си беше малко чалната,от нея видях за първи път как да се направя на болна,като допра термометър до котлон (това не го знаех иначе) ,как да фалшифицирам бележки,да лъжа и да  крада дребни пари от нас и т.н  ;D. И като малко чалната,кака Ивета беше откраднала 2 златни пръстена на баща си и с тях подкупваше любовта на онова момче,пък той и ги връщал,тя му ги хвърляла отгоре на гаражите,той ги намирал и ги хвърлял долу ,и те така..голяма драма.

Една вечер ,вече бясна ,предложи ми да отидем да шпионираме,дали няма друго гадже тоя Казанова.Ако има,щяхме да бием момичето  ;D.Е да,ама човека нямал друга приятелка и аз,като го видях,се влюбих от пръв поглед.Направо ми се подкосиха краката,приятеля на брата пасти да яде,онова беше просто уникално..така не съм залитала по момче.Мойта приятелка и тя ,голяма мъка,преследвахме го няколко вечери..,аз уж за подкрепа.. :-[ Трябваше да разберем защо не я иска.
Питахме негов приятел,помня че го чакахме 3 часа,подпрени на една ограда,че да си изиграе баскетбола и да ни каже дали хубавото момче я харесва.Той даде положителен отговор,аверката щеше да си умре от кеф,пък на мен вечерта.. ми мина цялата в рев.
На следващия ден вече отиваме при момчето,да му се сваля официално...
той се държеше мило с нея,но не и показваше някакъв интерес ,а отвреме-навреме,докато говори, поглеждаше мен. Имах чувството,че прехвърчат искри.. ,така се опиянявах и фантазирах за него,че малко ми оставаше да се пръсна.Няколко вечери ходехме да го виждаме..беше много странно,защото той нито я отхвърляше,нито я сваляше,пък мен ме гледаше любовно и продължително,докато тя не гледа към нас..uuuu всеки в големия филм.
Веднъж обаче ми се удаде шанс да остана насаме с него,защото Ива трябваше да си ходи,пък аз излъгах,че няма никoй в нас и трябва да изчакам.Малко се поскарахме,ама си драсна към тях ,а аз останах с кАрсавеца.
Говорихме об6ти и банални неща,ama все nak накрая cu ми призна,че ме е харесал .И ме държеше,такъв,за кутрето..голямо щастие за мен.. :93:
Следващия път нямахме шанс да си кажем нещо тайно,ама на по-следващия път си уговорихме срещаaaa.
Всичко идеално,ама нашата Ивета ме подозираше и направо ме пита дали не го харесвам,skarahme se,sdApпахме се,накрая стигнахме до решението,че никоя няма да го закача (аз между другото се съгласих от гордост,защото версията ми беше,че не го харесвам чак толкова).
И то така си остана,не отидох на срещата,нито пък стъпвах повече в онзи квартал.

*Преди 3-4 години го видях пак,на снимка в телефона на една приятелка,която се оказа,че му е позната.И пак почувствах онзи кик,но тогава имах приятел и нямаше смисъл да го търся.

p.с. извинявам се за подробния текст,пристрастна съм  ;D

*

tanina80

« Отговор #66 -: Февруари 07, 2011, 07:52:10 am »
p.с. извинявам се за подробния текст,пристрастна съм  ;D
Няма нищо  ;D, то тука много весело в този форум ша знайте. По интересно ми е даже от новините  :rolleyes: ;D
И в тоя ред на случки дето разправяш - и аз имах една приятелка и тя знаеше, че харесвам един смотльо от нашия блок, знаеше, че излизам с него на разходки да гледаме залеза и морето ...  и като и се предложи и на нея ... и тя хукна с него по разходки, ама аз тогава избеснях и й тръшнах вратата и до ден днешен не си говорим  :P Никой да не смей да ми закача мъжете, и тия роклички тука дето сте ми ги пуснали ала "the dark side of the ... light side''  ;D не ме вълнуват.
П.С. Кой знай каква гадна свекърва ще стана  ;D
« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 07:58:08 am от tanina80 »

*

holanda

« Отговор #67 -: Февруари 07, 2011, 08:09:50 am »
П.С. Кой знай каква гадна свекърва ще стана  ;D

много сме za тоя клуб,не бой се  ;D

*

tanina80

« Отговор #68 -: Февруари 07, 2011, 08:17:42 am »
Ти уж си жълтолилава, а ми се струва наблягаш на лилавото повече, поне в аватара  ;)
Между другото и на мен това са ми двата любими цвята. Заедно. Жълтото ми е някак топло, радостно, весело, щастливо, а лилавото - вглъбено, нещастно, търсещо, интуитивно. И все няква се колебая в тия крайности - ту жълто, ту лилаво.
Даже имам два пръстена, много си ги харесвам - златни с лилав камък.

*

holanda

« Отговор #69 -: Февруари 07, 2011, 08:33:31 am »
Ти уж си жълтолилава, а ми се струва наблягаш на лилавото повече, поне в аватара  ;)

Даже имам два пръстена, много си ги харесвам - златни с лилав камък.

жълт ми е живота  ;D (принципно де,сега съм некво умряло сиво  ;D),затова гледам да държа баланс между цветовете.Иначе да,и на мен са ми най-любими,стаята ми е жълта,леглото е с лилавu чаршафи и там,някои  допълнения.

Златен прстен с лилав камък?  :unsure: Как изглежда туй нещо,аз сега визуализирам само онези мъжки пръстени с голям камък..(да не е котешко око камъка?)

« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 08:37:58 am от жълтолилава »

*

tanina80

« Отговор #70 -: Февруари 07, 2011, 08:39:08 am »
Златен прстен с лилав камък?  :unsure: Как изглежда туй нещо,аз сега визуализирам само онези мъжки пръстени с голям камък..(да не е котешко око камъка?)
Не. Незнам какъв е, но единия е малък, прилича на халка и отгоре две малки лилави камъчета. А другия е завит като лист някакси отгоре и в листа има един лилав камък, не много голям, чисто лилаво, не е някакво котешко око. Мисля, че е някакъв аметист ли незнам и аз, не разбирам от камъни.

*

Vision

• 3523
« Отговор #71 -: Февруари 07, 2011, 12:38:18 pm »

Забележете, всичките горни са ми се случили в невинните години, когато смятах, че мъжът трябва да поеме инициативата.

аз още мисля така.. :o

а за несподелената не казва ли венера на купудон /ерос/ кого с каква стрела да простреля и съответно дали да е споделена или не любовта??..е, понякога той си решава и сам и прави поразии, воден от страстите си..

за мен несподелена и само тази, която си изказал, но отсреща не е имало отклик, споделяне, а не тази, която си е била само в твоята глава, и не е излязла никога наяве, тя е неизказана.. :blink:

венера в 12-ти дом, лъв обича неизказаната любов..но ерос в осми, овен презира тия работи.. ;D
пак добре че са в тригон, постигането на съгласие е възможно..нали са майка и син..мир да има.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

tanina80

« Отговор #72 -: Февруари 07, 2011, 02:51:08 pm »

Забележете, всичките горни са ми се случили в невинните години, когато смятах, че мъжът трябва да поеме инициативата.

аз още мисля така.. :o

Ми в това май има доста голяма доза истина, щото то жената като поеме инициативата ... отсреща явно седи някакъв бухъл дето не си заслужава усилията.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #73 -: Февруари 07, 2011, 08:57:34 pm »

За да се получи споделена любов, трябва механизма "давам-получавам" да се активира. Друг е въпроса, при кого той е по-силно и по-често застъпен и изразим и при кого не е толкова или въобще. Зад "давам-получавам" винаги стои Марс-Венера, а Луната е "нещото", което определя, дали даденото-полученото удовлетворява човек напълно и му дава нужното спокойствие, комфорт...или дори динамика, изтрещяване, усилие,напрягане (зависи от картата, Луната)

Моята формулировка, която за сега работи е, че много важно е времето, когато двама души се срещат.

Ако да речем, че при някоя жена дирекционно (1г=1гр) Марс прави твърд аспект (съвпад/квадрат/опозиция) с нейната Венера. Това е време, когато на предна линия излизат желания за страст, конфронтация, борба, надмощие, където най-често тези аспекти се изразяват сексуално.
Ако в полезрението на тая жена има мъж, който има рожден аспект между Венера и Марс, то има вероятност дамата да надуши мъжа или да й стане по-симпатичен. Ако, това вече при анализ на хороскопите им и синастрията им, Луната е замесена и при двамата вероятността е още по-голяма, но не винаги.

До тук говорехме, че жената има дир.Марс в аспект с рожд.Венера. което означава усвояване на нещо ново, което ще е активно в рамките на 2 години близо т.е. това е нещо, което й предстои да научи, усвои.
За да е споделено, би трябвало, а и това са ми наблюденията, мъжът който й е насреща да има в този момент по прогресия, дирекция или транзит "нещо", което да може да го има жената, за да има нуждата той да го потърси в нея.

Да речем например - дир.Сатурн гази Меркурия му, пък момата има аспект помежду им.

Извод: Щом е несподелена, значи не активирате в човек "давам-получавам" механизма.

Ето тук е ключа от бараката. Оста давам - получавам 1-7 домове и положението на техните управители, натално, прогресивно и дерекционно..........
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #74 -: Февруари 07, 2011, 09:08:01 pm »
Ето тук е ключа от бараката. Оста давам - получавам 1-7 домове и положението на техните управители, натално, прогресивно и дерекционно..........

Оста давам-получавам по моему е втори-осми дом.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

tanina80

« Отговор #75 -: Февруари 07, 2011, 09:30:32 pm »
Не се присъединявам към 2/8, защото тук все пак не става въпрос за пари, а за партньор - който е в 7 дом. Затова аз съм за остта 1/7дом.

Добре, при мен управител на 1дом е Сатурн(Кзр), а на 7 - Венера (Рак). И в композита ни има съвпад Сатурн-Венера (Дева), което писах, че го чувствам, че не можем да си покажем любовта един към друг. То може и да е от мен самата, от този Сатурн в осми дом, връх на тауквадрат с Луна-Нептун и Венера-Меркурий. Опитвам се да не съм толкова лоша и властна уж, ама да видим дали ще се получи. Сега като пускам дирекции и прогресии ... на мойта си карта ли да ги пускам, или ...?
« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 09:43:45 pm от tanina80 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Февруари 07, 2011, 10:20:27 pm »
Това не са партньори. А желани въжделения. А те по правило са в 5/11 и 2/8.

Стана ми интересно и погледнах картата на второто ми желано въжделение, което буквално боготворях, а накрая прозрях, че този човек просто не е бил за мен и за мое добро не се е случило нищо помежду ни.
Момъкът беше със Слънце в Лъв, съвпад на Луна и ретро Венера в Дева (в квадрат с Нептун), Марс в Телец (в точен съвпад с моята Лилит в 7 дом). Има и интересна "свръзка" по Юпитер - неговият Юпитер е в точен съвпад с моя ЮЛВ, а моят Юпитер е в точен съвпад с неговия ЮЛВ. Неговият Плутон е в точна опозиция със Слънцето ми, а Сатурн е в квадрат с моите възли (и Венера) - сигурно затова ми е държало влага толкова много време - не бяха месеци, а сигурно две-три години.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #77 -: Февруари 07, 2011, 10:28:49 pm »
А желани въжделения. А те по правило са в 5/11 и 2/8.

Именно.

Танина,оста 2-8 дом се свързва с твоите си истински желания-помисли над характеристиките за Телец/Скорпион,те се водят според това колко силно желаят нещо,като това нещо може да им донесе наслада и удоволетворение  :blink: .Затова най-общо ос 2-8 дом се свързва с парите (материализацията на желанията),ценностна система (чисто и просто желания),тялото,талантите (личния запас от потенциал,с които печелим това,което искаме)

1-7 дом е това,което си ти за другите..тук има любов,но тя е по-рационална.

Когато изпитваш нещо към някого,но той не отговаря на чувствата ти,се задейства ос 2-8 дом,защото ти искаш да материализираш желанието си един вид.

Ос 5-11 те кара да искаш човека,за да можеш да се самоизразиш ,да се наслаждаваш просто на чувството,че си обичан.

при ос 1-7 няма такова нещо.Там има личности-какво си ти,какво е той,каква се виждаш през неговите очи и т.н.

*

tanina80

« Отговор #78 -: Февруари 07, 2011, 10:33:03 pm »
A защо смяташ, че по 2/8 има само материални блага?
И дали всеки "партньор" в живота е по 7ми дом? Дори думата ми се струва неуместна, предвид несподелеността на темата.
Това не са партньори. А желани въжделения. А те по правило са в 5/11 и 2/8.

Ами да се пробвам и аз да разсъждавам от моя СЛВ в 7 дом. Партньор за мен е някой с когото имам общ път да извървя. Примерно - съпруг=партньор в брака, човек с когото имаме сходни интереси, с когото се разбирам, който ми е и майка, и баща и брат. Партньор в работата - шеф, който е преди всичко човек и после всичко друго ..., партньор в работата 2 ..., партньор в гледането на детето ми - майка ми ... Така я разбирам тази дума аз. И не са ми желани въжделения, а са си съвсем истински партньори от плът и кръв. Партньор за любов още се колебая ... постоянно оглеждам ... засега двама са ми в главата пък да видим кой ще победи  ;), пък може и цял живот да си го търся.
П.С. Струва ми се, че накрая на тоя път дето го вървя в момента - аз самата трябва да стана един добър партньор към тези хора, които досега вече повече от две години, са около мен и ми помагат. В смисъл трябва аз самата да се науча да гледам детето, сама да си върша работата, сама да обичам (това е много тъпо защото сам е много скучно  :-\)
« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 10:42:50 pm от tanina80 »

*

tanina80

« Отговор #79 -: Февруари 07, 2011, 10:38:05 pm »

1-7 дом е това,което си ти за другите..тук има любов,но тя е по-рационална.

Когато изпитваш нещо към някого,но той не отговаря на чувствата ти,се задейства ос 2-8 дом,защото ти искаш да материализираш желанието си един вид.

при ос 1-7 няма такова нещо.Там има личности-какво си ти,какво е той,каква се виждаш през неговите очи и т.н.

Ами почти точно това искам да ви обясня в тази тема като писах за мъжа ми. Според мен той ми е партньор по брак само, но не по любов. Опитвам се някакси да го набутам към 2-8дом, където за мен е дълбокия, освобождаващ, сливащ готин секс  ;D, но нещо все не ми се получава врътката напоследък :blink:. Може би е от тоя транзит на СЛВ върху нат.Венера, който пак си е свързан с един реален човек, дето съм му хвърлила око  :-[. Дано се разплетат вече тия възли, май към 18 февруари ще стане това, че да ми олекне вече.