Здравей Гост

Юпитер в телец

• 249 Отговора
  • 33295 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Юпитер в телец
« Отговор #240 -: Юни 09, 2012, 04:53:40 pm »
Сега като е на 29 гр какво да очакваме? Нали е критичен градуса?

При мен вече влезе в 11 дом,след един градус ще е в съвпад със сатурн.

Усещам  как намаля покровителството, което имах в кариерата,когато пребиваваше в 10 ти дом. :'(

*

Stella

• 7765
« Отговор #241 -: Юни 09, 2012, 05:18:36 pm »

Усещам  как намаля покровителството, което имах в кариерата,когато пребиваваше в 10 ти дом. :'(

Като е критичен, при мен се проявява като забавяне в някои дела, които очаквам да се активизират, щом влезе в следващия знак - при смяна на знак има действие. На мен ми управлява асц. и 12-ти дом. Имам нужда от повече уединение в момента на критичната позиция, така го чувствам.

А при теб, Милки, ще се активизира приятелския кръг, ще имаш повече свобода и лично време и може да се заемеш с някаква обществено-полезна дейност. Обаче внимавай като ти квадратира слънцето е много вероятно да имаш превишени очаквания.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #242 -: Юни 09, 2012, 05:55:44 pm »
С нетърпение очаквам тр.Юпитер съвпад Меркурий.Поне той дано реши да ме зарадва с някакъв "подарък". ;)

Отново нищо интересно. ;D Просто повишена контактност и така.
Не му остана много на Юпитер в телец. :blink: Надявам се в близнаци да е по-щедър.

Юпитер е  щедър ,в  "раздаването" на увереност. :blink:Но когато "раздава" ,дава по много и в положителна ,и в негативна посока.
След като ти е направил съвпад с Меркурий тази година ,помисли не си ли станала по-уверена в мислите си,изказа,комуникациите и въобще във всички дела ,на които е сигнификатор Меркурий?!?
Виж как са поставени в натала ти Меркурий,Юпитер-знак,дом, аспекти и тогава "тръгвай" с голямата кошница за транзитите на Юпитер. ;)

"Не тръгвай с голямата кошница" не се отнася за аспектите на Юпитер в натала, а за негативните аспекти в натала на транзитираната от Юпитер в планета. Ако транзитираната от Юпитер планета, няма негативни аспекти, най-добре да тръгне с няколко кошници и да взема колкото може да носи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #243 -: Юни 09, 2012, 06:07:50 pm »
Ако транзитираната от Юпитер планета, няма негативни аспекти, най-добре да тръгне с няколко кошници и да взема колкото може да носи.

Сетих се за транзита на Юпитер през МС в опозиция към нат. Марс, който има само тригони - беше най-голямата измама в професионален план, която някога съм изживявала.

За сметка на това транзитът на Сатурн през същата точка беше много градивен в професионален план и донесе израстване.

При мен Юпитер и Сатурн нямат негативни мажорни аспекти с лични планети.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #244 -: Юни 09, 2012, 07:19:13 pm »
Не мога да не призная, че съм доволна от транзита на Юпитер в Телец, в 11-ти. Направи няколко съвпада с лични планети, като Венера, Меркурий, възврат с наталния също. Като цяло се чувствам доста добре. Сега , когато навлезе в Близнаци, ще съвпадне с наталното ми Слънце , а след това ще направи квадратура с нат. Луна в 9-ти. Да видим как ще се прояви и какви събития ще донесе.
« Последна редакция: Юни 09, 2012, 07:34:28 pm от Mia21 »

« Отговор #245 -: Юни 09, 2012, 07:33:04 pm »
Юпитер в Телец ми донесе рожба. При транзита си тригонира управителя на 5 дом - Слънцето разположено и в 5 натален. Малко трансформации във връзките ми в следствие на събитието - направи тригон с управителя на 7 и 2 дом - Венера. Начинът, по който ме вижда "света" пак следствие раждането на дете се променя - тригон с управителя на 10 дом Сатурн. Наложи се да напусна работата си - квадрат с У6 дом-Меркурий, както и отлагане завършването на дипломната ми работа-квадрат с У3-меркурий.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #246 -: Юни 09, 2012, 07:37:48 pm »

Като е критичен, при мен се проявява като забавяне в някои дела, които очаквам да се активизират, щом влезе в следващия знак - при смяна на знак има действие. На мен ми управлява асц. и 12-ти дом. Имам нужда от повече уединение в момента на критичната позиция, така го чувствам.

А при теб, Милки, ще се активизира приятелския кръг, ще имаш повече свобода и лично време и може да се заемеш с някаква обществено-полезна дейност. Обаче внимавай като ти квадратира слънцето е много вероятно да имаш превишени очаквания.
Благодаря Стела :blink:
Вчера имах едно събитие,но не знам на кой транзит се дължи.
Отдавам го може би на слънчевото затъмнение в съвпад със сатурн в 11дом.А лунното беше в 5ти.
Сатурна показва възрастни хора на ли? Имах любовни преживявания с доста по-възрастен мъж от мен :-[Познаваме се от година и половина,приятели сме,дава ми мъдри съвети когато поискам.....но имаме и силно ,взаимно привличане :lol:
Аз дълго се пазех от това да се случи... нещо повече от приятелство....но вчера не можах повече да се владея.
Не сме правили кекс...но натам вървят нещата :'(
Много силна синастрия имаме....
лошото е ,че в семейството ми нещата не вървят добре...даже направо рухват и не се чувствам никак добре :(
при жив и млад мъж в къщи...все едно нямам :-X

юпитер при мен управлява интерсептирания 5ти дом/въпреки че на к5 имам скорпион/ и се намира в 6ти козирог.

*

Stella

• 7765
« Отговор #247 -: Юни 09, 2012, 10:45:58 pm »
Милки, аз ти пожелавам да бъдеш щастлива.  :wub:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #248 -: Юни 10, 2012, 08:10:53 am »
Милки, аз ти пожелавам да бъдеш щастлива.  :wub:

Благодаря Стела :blink:
Онзи ден една колежка също слънце водолей,ми каза че трябва да бъда щастлива.
Говорихме си за живота,за връзките между мъжа и жената,за любовта и рутината. И тя ми каза,най-важното е да правиш така,че да бъдеш щастлива.

Напоследък около мен все се навъртат жени водолей и мъже лъвове :rolleyes: Чудя се на какво ли се дължи?
Може би на тригона транзитен уран с АС....знам ли :-\

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #249 -: Юни 12, 2012, 08:33:58 pm »
Около възврата му се дипломирах.Интересното е ,че при предишния възврат също се дипломирах.
После мина през Венера,Слънце и Меркурий - втори дом.Работа се увеличи.Така беше и предния път ,но тогава ми беше интересно,а сега не.Спечелих за първи път от тото,но малко /нарочно пусках фишове /.
Изпитвам неистов копнеж за свобода и свободно време,за пътуване и удоволствия.