Сега като е на 29 гр какво да очакваме? Нали е критичен градуса?
При мен вече влезе в 11 дом,след един градус ще е в съвпад със сатурн.
Усещам как намаля покровителството, което имах в кариерата,когато пребиваваше в 10 ти дом. 
Като е критичен, при мен се проявява като забавяне в някои дела, които очаквам да се активизират, щом влезе в следващия знак - при смяна на знак има действие. На мен ми управлява асц. и 12-ти дом. Имам нужда от повече уединение в момента на критичната позиция, така го чувствам.
А при теб, Милки, ще се активизира приятелския кръг, ще имаш повече свобода и лично време и може да се заемеш с някаква обществено-полезна дейност. Обаче внимавай като ти квадратира слънцето е много вероятно да имаш превишени очаквания.
Благодаря Стела :blink:
Вчера имах едно събитие,но не знам на кой транзит се дължи.
Отдавам го може би на слънчевото затъмнение в съвпад със сатурн в 11дом.А лунното беше в 5ти.
Сатурна показва възрастни хора на ли? Имах любовни преживявания с доста по-възрастен мъж от мен :-[Познаваме се от година и половина,приятели сме,дава ми мъдри съвети когато поискам.....но имаме и силно ,взаимно привличане :lol:
Аз дълго се пазех от това да се случи... нещо повече от приятелство....но вчера не можах повече да се владея.
Не сме правили кекс...но натам вървят нещата

Много силна синастрия имаме....
лошото е ,че в семейството ми нещата не вървят добре...даже направо рухват и не се чувствам никак добре

при жив и млад мъж в къщи...все едно нямам

юпитер при мен управлява интерсептирания 5ти дом/въпреки че на к5 имам скорпион/ и се намира в 6ти козирог.