Здравей Гост

СТРАСТТА В НАТАЛА И ПРИ СИНАСТРИЯ

• 156 Отговора
  • 33638 Прегледи
*

Nova

• *
  • 353
Re:СТРАСТТА В НАТАЛА И ПРИ СИНАСТРИЯ
« Отговор #140 -: Март 25, 2011, 03:43:28 pm »

И луната и Плутон са ти във Везни?

Ако е така, сценария на вътрешното удоволствие мисля, че би бил следния: Марс в Рак обича да удря в емоциите, Луна в козирог не се поддава. Луна/Плутон съвпад обича дълбочината и катарзиса и да има вътрешно напрежение и вероятно студенината в него те предизвиква, за да получиш ответ?

Просто предположение.
Луната и Плутон са в първите градуси на Скорпион....
ами той обича логиката и праволинейността на нещата, а пък аз тези неща не, че не ги зачитам, но си правя нещата по мой начин....
той има един везнишки стелиум, за който си мисля че е в основата на моите дразнения с венерините истории ...в моята карта Венера е ранена и няма нито един хубав аспект....може би тригон с АСЦ е единствения...аз като цяло везнишките истории трудно ги разбирам....
много се отплеснах.... :-[ :blink: ;D
Кои планети включва този стелиум? Дали наистина той е причината? :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #141 -: Март 25, 2011, 04:10:30 pm »

Стелиума е от Меркурий, Плутон и Юпитер...освен това и Сатурн е във Везни, но не е част от стелиума....
 :blink: но пък Сатурна му ми прави точен тригон към Юпитера ми.... :blink:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #142 -: Март 25, 2011, 04:26:46 pm »

Стелиума е от Меркурий, Плутон и Юпитер...освен това и Сатурн е във Везни, но не е част от стелиума....
 :blink: но пък Сатурна му ми прави точен тригон към Юпитера ми.... :blink:
Ясно, възможно е тогава...Лично аз съм забелязала, че меркурий е доста определящ във връзките ми, но при мен комуникацията си е важна, защото луната е в близнаци :blink: 

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #143 -: Март 25, 2011, 04:49:00 pm »
о да определено е много важен...без комуникация не може  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #144 -: Март 25, 2011, 07:42:12 pm »
а в дискотеките е пълно с младежи с плутон в скорпион и не се издържа от феромони../да се оплача../.. ;D

Аз съм традиционалист и си падам по везнишкия, т.е. връстнишкия.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #145 -: Март 25, 2011, 09:11:55 pm »
така, като съм ви зачела.....
да споделя:
Сатурн върху моя Марс - абсолютно никакъв ищах за секс - ти го ръчкаш, той вика "стига си мислила за секс".... направо без думи. Венерата му на трон във Везни, ама във втории, а моята е У8...

Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

abroad

• 2187
« Отговор #146 -: Март 26, 2011, 12:16:11 am »
В мъжки вариант ги мислех за гола вода близнашките, но явно си зависи от аспектите...
Неприятно - от Марс в Близнаци в 5 дом в мъжка карта в опозиция с Нептун, само на приказки знаещ и можещ, изключителен бройкаджия, но имаше Луна и Юпитер в Близнаци също...

Не ги разбирам аспектите, но от опит потвърждавам и без Луна и Юпитер в близнаци...

« Отговор #147 -: Март 27, 2011, 06:54:56 am »
Тогава остава да са Марс и Плутон, но може да припишем тази роля и на някой астероид - астериоди бол. Или на десетата планета.  ;D

Луна/марс/плутон=страст....
При венера няма емоции..,при венера има желания , а те не винаги са свързани с чувства.... ;D
Страстта е чувство , усет....,а без скорпион и неговите управители няма как да има страст...Дълбочината не е другаде....

Това значи ли че Венера в Скорпион е много страстна натура? :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #148 -: Март 27, 2011, 09:24:10 pm »
Тогава остава да са Марс и Плутон, но може да припишем тази роля и на някой астероид - астериоди бол. Или на десетата планета.  ;D

Луна/марс/плутон=страст....
При венера няма емоции..,при венера има желания , а те не винаги са свързани с чувства.... ;D
Страстта е чувство , усет....,а без скорпион и неговите управители няма как да има страст...Дълбочината не е другаде....

Това означава плутониасала венера.... ;D В превод....аз искам всичко или нищо...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #149 -: Март 27, 2011, 09:45:57 pm »

Това означава плутониасала венера.... ;D В превод....аз искам всичко или нищо...

абе моята не е плутонясала, но аз също искам всичко или нищо  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #150 -: Март 27, 2011, 09:47:33 pm »

Тогава сигурно има аспект с плутон.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #151 -: Март 27, 2011, 09:48:17 pm »

е па в тригон са... ама може би и прогресивната Луна в скорпион си казва думата  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #152 -: Март 27, 2011, 09:50:39 pm »

е па в тригон са... ама може би и прогресивната Луна в скорпион си казва думата  :-\

Наталната позиция е определяща за изявата...Прогресивната луна само осветява.... ;) и фокусира...Няма отношение към изявата на венера... :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #153 -: Март 27, 2011, 09:52:46 pm »
ма аз не говорех само за Венера бре  ;D  принципно си ги предъвквам нещата  :tauruss:

« Отговор #154 -: Март 31, 2011, 06:42:04 am »
Имали ли сте случай на съвпад на Лилитите?  :rolleyes: Странна работа.

Днес ретроградно се срещнах с мой бивш колега, който не съм виждала 5 години. Не е имало нищо между нас, но въздуха беше нажежен. Той много ме е подкрепял. Забелязах, че вече му няма халката, но не го попитах нищо. Не ме попита нищо за личния ми живот, вероятно, за да не го попитам и аз него за същото. :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #155 -: Март 31, 2011, 07:40:17 am »
Имали ли сте случай на съвпад на Лилитите?  :rolleyes: Странна работа.

Днес ретроградно се срещнах с мой бивш колега, който не съм виждала 5 години. Не е имало нищо между нас, но въздуха беше нажежен. Той много ме е подкрепял. Забелязах, че вече му няма халката, но не го попитах нищо. Не ме попита нищо за личния ми живот, вероятно, за да не го попитам и аз него за същото. :rolleyes:

Я, вземете се попитайте? Но за всеки случай му погледни и другите аспекти. Аз не бих разчитала само на този съвпад. А между другото с моя приятел имаме Лилит в Овен и двамата тази година преживяваме възврат на Лилит. Но Лилитките ни не са в съвпад. Предугажда желанията ми и не ме укорява.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #156 -: Април 01, 2011, 12:24:22 am »
С предишния ми партньор имахме опозиция Луна/Марс, която се изрази много силно на сексуално ниво.
Ванила, погледни синастрията ви по-добре. Явно при вас проблемът идва от егото. Виж позициите на Слънцата. Има ли квадратура м/у тях, както и м/у Слънце/Плутон. Квадратурата Марс/Плутон също се свързва с насилие.

ПП: Не бива да стоиш с човек, който ти причинява физическа и духовна болка. Защо си с него? Задавала ли си си този въпрос?
Дивна, интересува ме тази опозиция като аспект, ако не бих ти създала неудобство, би ли споделила още нещо в тази връзка, какво разбираш под "изразяването много силно"...на съответното ниво :blink:
В обкръжението ми има мъж с Луна във Везни в точен съвпад с моя Марс  :) Доста силно привличане усещам, щом го видя, а той акто ме види се захласва /той е Риби/ ...инетресно ми е как ще се прояви този съвпад на Марс - Луна  - секс, бой, секс??

Луна/Марс - френска любов - изключително задоволяване. Половият орган се издига в култ.