Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206676 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4460 -: Юли 03, 2012, 06:55:18 pm »

От много време има този проблем-не спира да повръща.Водили са я на лекари-всякакви изследвания и нищо не намират;всичко си е наред и не могат да открият причината. :( Какво означава това за последния аспект?
последният аспект е нехармоничен, но не знам как да го тълкувам в случая
а щом са правили изследвания, на които не са открили нищо, възможно е на нервна почва да повръща, да има паническо разстройство
трябва да започне да практикува дълбоко дишане с бавно издишване, за да регулира енергията на слънчевия сплит

Благодаря ти отново. :blink:

« Отговор #4461 -: Юли 03, 2012, 07:53:01 pm »
Здравейте , моят въпрос е дали някой(мъж) има сериозни намерения/чувства към мен , и ако да би ли ги проявил ?Аз съм " кон с капаци" и ако има нещо такова няма да го забележа ,пък и не съм отворена към  хората като  цяло.  :-[
Благодаря предварително!  :blink:

Луната, управителят на човека отсреща, на когото се надяваш, е в падение и няма връзка с твоя управител Сатурн. Засега изглежда, че не се появява сериозен мъж в животата ти. Дано греша и успех!
Благодаря за бързия отговор Мирабела , права си сериозен мъж няма в живота ми в момента.Но ми стана любопитно: по картата може ли да се каже след колко време би била възможна една такава връзка?Усмихнат ден на всички! :blink:
   ??? :-[ :'(

Съжалявам. Картата не показва появата на сериозен мъж (или изобщо на връзка) в живота ти във времето, в което хорарът е активен - следващите 3 месеца. Ако имаше сходящ аспект между У1 и У7, щях по разстоянието между тях в градуси да се опитам да видя след колко време ти предстои връзка. Но тъй като няма аспект, няма връзка, докато е активна картата.

Благодаря ти Мирабела за бързия и отзивчив отговор!

« Отговор #4462 -: Юли 03, 2012, 08:24:03 pm »
На въпрос касаещ здраве и ПФ е в 6дом как би се тълкувало?
Направо качвам и картата към въпроса. ;) М пита "ще се подобри ли здр.състояние на сестра ми до 1месец?"

Трябва да знаеш, че по здравни хорари не ме бива. Сестрата се управлява от Сатурн в 9-тия й дом. 9-тият дом може да се разглежда като 4-ти от неин 6-ти, т.е. дома на края на заболяването. Сатурн е екзалтиран, т.е. силно поставен, но в момента няма сходящи аспекти към него. Луната ще формира квадратура със Сатурн, което не изглежда като благоприятен аспект. 6-тият й дом се управлява от Меркурий, на който му предстои ретроградна фаза скоро. У9 е Венера. Меркурий ще завърши секстил с Венера, а Венера - тригон със Сатурн. Би трябвало да се оправи, но дали до месец? Или по-късно?
В неин 12-ти дом са Луна и Плутон. Съгласна с предположението на Акрукс за възможност проблемът да е на психична основа.
Не знам. Извинявай, Муунлайт.

« Отговор #4463 -: Юли 04, 2012, 05:43:38 am »
На въпрос касаещ здраве и ПФ е в 6дом как би се тълкувало?
Направо качвам и картата към въпроса. ;) М пита "ще се подобри ли здр.състояние на сестра ми до 1месец?"

Трябва да знаеш, че по здравни хорари не ме бива. Сестрата се управлява от Сатурн в 9-тия й дом. 9-тият дом може да се разглежда като 4-ти от неин 6-ти, т.е. дома на края на заболяването. Сатурн е екзалтиран, т.е. силно поставен, но в момента няма сходящи аспекти към него. Луната ще формира квадратура със Сатурн, което не изглежда като благоприятен аспект. 6-тият й дом се управлява от Меркурий, на който му предстои ретроградна фаза скоро. У9 е Венера. Меркурий ще завърши секстил с Венера, а Венера - тригон със Сатурн. Би трябвало да се оправи, но дали до месец? Или по-късно?
В неин 12-ти дом са Луна и Плутон. Съгласна с предположението на Акрукс за възможност проблемът да е на психична основа.
Не знам. Извинявай, Муунлайт.

Много ти благодаря,Мирабела. :kissd:

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #4464 -: Юли 04, 2012, 11:26:53 am »
Преди 2 дни бях на интевю за работа. Въпросът ми е дали ще бъда одобрена за позицията? Предварително благодаря.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4465 -: Юли 04, 2012, 11:43:45 am »
Може и да те одобрят, но да има разминавания в условията и предлаганото заплащане.

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #4466 -: Юли 04, 2012, 12:28:08 pm »
Благадаря Асол. Казаха ми, че следващата седмица ще ме потърсят. Веднага ще дам обратна връзка. Дано да са приемливи разминаванията в условията.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4467 -: Юли 04, 2012, 08:53:32 pm »
Стела, а и другите момичета, броите ли аспекта на Луната с Марс или е без курс ?

*

Papy

• 4343
« Отговор #4468 -: Юли 04, 2012, 08:59:22 pm »
А бе тоя хорар е не според мен
Много е тънък, че да го взема

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #4469 -: Юли 04, 2012, 09:52:08 pm »
Добър вечер дами!
Имам въпрос: А.Ще остане ли за дълго в чужбина?

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4470 -: Юли 05, 2012, 09:56:28 am »
Добро утро  :blink: Не знам дали е параноя или истина... имам един въпрос - Крие ли се от мен в скайпа? Благодаря и слънчев ден

Той е Сатурн - екзалтиран, но ретрограден. Намира се в 10-тия си дом (твой 4-ти), не в твой 12-ти. Бих казала, че не се крие, но се въздържа да говори. Луната клони към съвпад с Меркурий и негов У3 Юпитер. И трите планети в момента са под лъчите на Слънцето, т.е. затруднени да осъществят съвпадите си. Най-силно засегнат от слънчевото изгаряне е неговият У3 Юпитер, което потвърждава, че нещо го възпрепятства в момента да говори, предпочита да мълчи. В крайна сметка Меркурий и Юпитер ще завършат съвпада си, когато Слънцето вече е сменило знака си, т.е. според У. Лилли вече не може да ги изгори. Мисля, че ще поговорите след 5 единици време - 5 дни или 5 седмици.

Обратна връзка за времето - за съжаление в рамките на 5 седмици от задаване на хорара и все още дори няма осъществена комуникация...

Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #4471 -: Юли 05, 2012, 10:20:33 am »
Здравей, Стела, моля те ако имаш възможност да погледнеш този въпрос, колебанията и страховете ми разкъсват сърцето и душата ми  :'( - В крайна сметка ще остана ли при бившия ми  съпруг? - София, 19.03.2012, 19.44 ч

Извинявай, но тази карта е от 1944 година.
И аз се извинявам, Стела, но напоследък не мога да се събера. Поправих годината, ако е удобно сега да я погледнеш

Не знам дали ще определя правилно сигнификаторите. Щом е бивш го гледам по 5-ти дом /връщаме 2 дома назад от 7-ми дом/. А и Луната е в този дом. Следователно той се управлява от Сатурн в твоя 1-ви дом, а това се счита за връзка между вас. И твоя и неговия сигнификатори са под господството на Венера. Според тази постановка на нещата, изглежда отговорът е ДА. И накрая, луната клони към положителен аспект със Сатурн. Успех!

Стела, оказа се права за този хорарен въпрос. Благодаря
« Последна редакция: Август 24, 2012, 02:52:26 pm от slavex5213 »

*

Asol

• 4140
« Отговор #4472 -: Юли 05, 2012, 10:26:46 am »
Стела, а и другите момичета, броите ли аспекта на Луната с Марс или е без курс ?
ако питаш за хорара на Bella, предстои Луната да квдратира Сатурн, така че не е без курс

Не, друг хорар гледам, а там вече е разходящ аспекта.

« Отговор #4473 -: Юли 05, 2012, 10:40:35 am »
Здравейте, може ли помощ при този въпрос - Приключиха ли взаимоотношенията ни с М. (любимия човек) - 27.02.2012 г., 17.12 ч., София

Липсва връзка между сигнификаторите ви и управителите на 3-тите ви домове. Сякаш засега не се очаква развитие във взаимоотношенията ви, по-скоро оставате на сегашното положение.

Вторият въпрос ти ли го задаваш за приятелката ти или е зададен от самата нея?

Да, няма никакво развитие.
« Последна редакция: Август 24, 2012, 02:56:25 pm от slavex5213 »

« Отговор #4474 -: Юли 05, 2012, 10:52:56 am »
Здравейте, момичета бихте ли помогнали и на мен  :unsure: - Ще имаме ли реална връзка с М.? - София, 19.53 ч., 25.03.2012 ч.

Ти искаш секс - луната е в твоя 8-ми дом, че и венера е там. Той е романтично настроен - Марс в неговия 5-ти дом. Може би е в твоята приятелска среда или го срещащ тав, където прекарваш свободното си време - Марс е в твоя 11-ти дом. Може да има авантюра, но не и нещо по сериозно на този етап. визирам опозицията между Слънцето и Сатурн - управителите на кверента и квезит по оста 1-7. Чакам обратна връзка.

Всички шансове ги има за реална връзка, с малко закъснение. Сатурн, който дава материализация е ретро, но екзалтира във Везни в твоя първи дом (имаш енергията да направиш желанията си реалност). Освен това, аз като астролог, който ти тълкува картата имам асц съвпад Сатурн - би трябвало да е радикален радикса (освен, че асц е под Везни - знака на връзките).

Само Луната ще срещне първо Юпитер - упр 6 и 3 дом, може би някой човек, Юпетерианец, или братовчед, роднина, съсед с тези качества, а може и колега ако се намеси и 6 дом (има доста планети в Риби, вкл и Меркурий - не знам как си комуникирате)по някакъв начин да се намеси във връзката Ви. Нещо по Юпитер ще се случи.

Какво да се случи? Няма сходящ аспект между Венера (ти) и Марс (той), нито между Луна и Марс. Всички аспекти са хармонични, но разходящи. Според мен, каквото е било, е било хубаво и остават чудесни спомени, но аз не виждам предстоящо формиране на връзка в тази карта.

По този хорарен въпрос, Мирабела се оказа права. Нищо не се случи.  :'(
« Последна редакция: Август 24, 2012, 02:57:20 pm от slavex5213 »

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4475 -: Юли 05, 2012, 11:08:48 am »
Здравейте, нова съм тук и не знам дали това правилното място, за задаването на въпроса ми. По приложената карта на първата среща, може ли да се разчете дали отношенията имат перспектива? Не знам дали има значение, но мъжът дойде и се запозна с мен. Благодаря

не е тук темата, но като гледам изгряващите кардинални знаци и Рак в неговия първи дом с изгряващ Марс /макар и в падение/, личи си че мъжът е действал доста импулсивно. За да има продължителност една връзка добре би било да изгряват фиксирани знаци. Няма връзка между Марс и Венера, няма връзка и между Луната и Слънцето, а също така неговият сигнификатор излиза от опозиция с твоя сигнификатор. А Марс като елемент от неговия първи дом /който го характеризира него/ излиза от квадрат със Сатурн - твоя управител. Много квадратури и опозиции, което ме навежда на мисълта, че отношенията няма да имат желаното от теб развитие, а ще бъдат по-скоро трудни.

Благодаря, Стела, че ми отговори тогава, въпреки че бях поставила въпроса си на неподходящото място. Оказа се права.
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 05:51:14 pm от lusy »

« Отговор #4476 -: Юли 05, 2012, 11:45:53 am »
Здравейте!
Изпратих съобщение по интернет на едно лице, бихте ли помогнали да разчетем подробно картата ?  :blink: Въпроса е: Получено ли е ( прочетено) от ....(името), какви чувства е породило писмото, да очаквам ли контакт по някакъв начин, каква ще е развръзката? Ау много сложно стана...Мирабела, Акрукс, Стела, Анабел вие сте страхотни, разчитам на мнението ви...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4477 -: Юли 05, 2012, 12:47:58 pm »
Да се свържа ли с Р.? Само да уточня, че това не е любовен хорар, свързано е с една кауза, но мен много ме е срам, дори не знам как да подходя, получих телефона на този човек, много голямо име в сферата, но... не знам какво да направя и затова питах има ли изобщо смисъл.  :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #4478 -: Юли 05, 2012, 02:34:31 pm »
Направи го. Ти си представена от Венера в Близнаци, а той от Марс във Везни. Ще ти симпатизира и ще прояви интерес (Венера е в своя домицил във Везни). Позицията на твоя сигнификатор според мен показва неувереността ти дали ще се получат нещата. Сигнификаторите ви няма да стигнат до точен аспект, Луната е без курс и други, но пак си струва да опиташ.
« Последна редакция: Юли 05, 2012, 03:59:30 pm от Asol »

« Отговор #4479 -: Юли 05, 2012, 03:41:41 pm »
Здравейте!
Изпратих съобщение по интернет на едно лице, бихте ли помогнали да разчетем подробно картата ?  :blink: Въпроса е: Получено ли е ( прочетено) от ....(името), какви чувства е породило писмото, да очаквам ли контакт по някакъв начин, каква ще е развръзката? Ау много сложно стана...Мирабела, Акрукс, Стела, Анабел вие сте страхотни, разчитам на мнението ви...

Мисля, че е твърде зает служебно в момента и поради това може да пренебрегне съобщението. Ще допълня по-късно. Нещо тази карта ме обърква - хем сходящ тригон между У1 и У7, но до точния аспект има доста градуси, а Луната преди това ще завърши аспекти с други планети, хем квадратура между управителите на 3-тите домове.