Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1206720 Прегледи
*

Alena

• 38
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #4520 -: Юли 09, 2012, 12:46:01 pm »
Здравейте! Утре ще имам ли успех на интервюто за работа? Този въпрос ме мъчи от 1 седмица и още не мога да се реша дали да отида? Благодаря на тези, които ще се включат. София 13:45

« Отговор #4521 -: Юли 09, 2012, 01:01:40 pm »
Един хорарен въпрос от мен - ще емигрирам ли, ще се омъжа ли зад граница?
Имам много силна връзка с италианец, но не съм убедена, че съм готова на такава стъпка все още, макар много да ми се иска.
Въпреки това любопитството ме гложди как ще се развият отношенията ни. И двамата сме много влюбени. Предстои да се срещнем през август.

Ето го.

« Отговор #4522 -: Юли 09, 2012, 01:04:12 pm »
Мирабела, просто ми, че до сега веднъж не казах благодаря за обърнатото внимание..
Няма мъж в живота и с когото е.. всъщност се чудех, кога ще срещна жената, която ще ме обича и цени.. но не съм задал правилно въпроса 01:54 сега го правя. Благодаря ти, че обръщаш внимание не само на мен, но и на останалите!

Няма за какво да ми благодариш. Радвам се, че не съм познала за другия мъж в живота й, т.е. в по-стария ти въпрос Сатурн в 7-мия дом означава нерадикалност на картата.

Не е нужно да задаваш отново въпроса си, задал си го вече правилно (втортата карта в поста ми). Копирам от там какво съм мислила и все още мисля по въпроса ти:

Колкото до въпроса ти от снощи, мисля, че няма да имаш желание да започнеш връзка в рамките на действието на хорара (следващите 3-6 месеца), защото си още в плен на настоящата си любов - управителят ти Марс е заточен в знака на управителя на 7-мия дом Венера. Луната се намира в 11-тия ти дом на сбъднатите мечти и приятелите и в мутабелен знак. След 6-7 градуса й предстои тригон с управителя на 5-тия ти дом на романтичните чувства Слънце. Надявам се, че след 6-7 седмици, но по-скоро предполагам, 6-7 месеца, ще се влюбиш отново (може би в жена от приятелското ти обкръжение). Пожелавам ти успех!

*

Alena

• 38
« Отговор #4523 -: Юли 09, 2012, 01:48:12 pm »
Здравейте! Утре ще имам ли успех на интервюто за работа? Този въпрос ме мъчи от 1 седмица и още не мога да се реша дали да отида? Благодаря на тези, които ще се включат. София 13:45
Нали гледахме хорар по този въпрос преди броени дни, не може да се задава пак толкова скоро
Извинявайте, просто не мога да взема решение  :-[

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4524 -: Юли 09, 2012, 01:58:26 pm »
Момичета, имам изпити за взимане, пускам картичка. Какво мислите? Въпросът ми е: "Ще си взема ли изпитите?"

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4525 -: Юли 09, 2012, 08:54:57 pm »
Akruks, отново благодаря :wub: за изпитите ще има мъки, то е ясно, но се надявах на чудо, което няма да се случи май-май :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4526 -: Юли 09, 2012, 09:15:13 pm »
Здравейте :)
ще може ли помощ по този хорар, "ще се срещнем ли с Х.?"

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #4527 -: Юли 09, 2012, 09:49:06 pm »
благодаря ви Аркукс и Мирабелла,така и аз усещам нещата....ще дам обратна връзка утре вечер
обратна връзка
парите са върнати,преди да се наложи изобщо да зачекнем темата за тях
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

« Отговор #4528 -: Юли 10, 2012, 08:01:37 am »
Аз ще пробвам да разгледам позицията, за която се кандидатства, по 10-тия дом. У1 и У10 е една и съща планета - Меркурий. Това е обнадеждаващо. Луната е в знак на Меркурий - също добре за кверента. Но липсва аспект между Луната (кверента) и работата (Меркурий). Обаче Меркурий ще завърши секстил с Юпитер и Венера в 10-тия дом, т.е. има хармонична връзка между кверента и 10-тия дом. Луната апликира към съвпад с Марс (У3). Мисля, че поне на първо сито минаваш. Не съм сигурна, че тези аспекти са достатъчни, за да те назначат още днес, но ако днешното интервю е първият етап от конкурса, мисля, че ще те одобрят за следващ етап (ако има такъв). Дано греша и е достатъчно направо за назначение. Успех!

Добро утро.Мирабелла преди малко,ми се обадиха,от тази работа и съм одобрена,днес ще ходя да говоря със шефа ми,ако може да напусна по-рано,но малко ме съмнява,че ще се съгласи.Тази нова работа,малко ме и плаши,защото аз съм работела ,наполовина такава.
Ще се справя ли,със новата ми работа?
София,09,01 ч.

« Отговор #4529 -: Юли 10, 2012, 09:36:39 pm »
Имам тревоги във връзка с едно плащане. Много се забави, но засега изчаквам, за да не реагирам прибързано. Ще почакам още седмица и ще пристъпя към някакви действия. Моля ви, погледнете хорара и ми кажете каква е ситуацията според вас. Въпросът е: Ще ми платят ли хонорара за (проектът назован по име)?
Имам и нещо като подвъпрос - дали ако ми платят размера на хонорара ще бъде близък до очаквания от мен.

I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #4530 -: Юли 11, 2012, 12:17:03 am »
Благодаря ти, akruks
Става въпрос за парите от същия проект, за който бях пуснала хорар дали ще мине успешно. И след потупванията по рамото и суперлативите кое как съм направила си чакам парите. Защото още не знам как да пазарувам в магазина с похвали  ;D

Все още се уреждат счетоводните въпроси по проекта затова и имам търпение.
Но въпроса сега не е да получа парите, а да ми се каже дали и колко ще получа. Преди така се е процедирало - като приключи успешно ми се казва колко бонуси и кога ще взема. Пък сега - нищо, нищо. А вече си имам специални планове за тези пари и са ми много важни. И имам усещането, че тези, които трябва да ми платят нещо се ослушват и чудят. Ама не знам защо. Ако повдигна въпроса ще е деликатно и в подходящ момент, нямам намерение да влизам в конфликт.

Имам си тежък козирожки асц. и Сатурн там и неизвестността ме изнервя страшно. Аз обичам да ми е ясно, точно и планирано - затова сега е цялата драма и може би излишно се безпокоя.
Надявам се да си права и картата да се окаже не чак толкова нерадикална:) При развитие по въпроса ще дам обратна връзка.
Пак мерси, че ми писа - доста ми е напрегнато и твоят отговор малко ме успокои.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4531 -: Юли 11, 2012, 12:56:18 am »
Хорара... ;D Хорара е просто миг... ;D
Искрен или не- четем в натала...
Другото е бутафория... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #4532 -: Юли 11, 2012, 01:00:18 am »
Здравейте, може ли малко помощ - днес изпратих едно съобщение до един мъж, към който проявявам интерес, но не получих отговор, не знам дали е доставено или просто ме е игнорирал.  :-\ Въпросът ми е - Получил ли ми е съобщението днес от.. часа? Благодаря

И тук все още е неполучено или непрочетено. Но скоро предстои да бъде - Луната в 3-тия ти дом апликира с тригон към неговия управител Венера след половин градус. Този мъж ми изглежда заинтересуван главно от себе си и делата си - Венера е в 1-вия му дом, в знак, където управителят ти Марс няма есенциални достойнства. Заточен Юпитер в 1-вия му дом. Може да върти няколко мадами този. Извинявам се за предположението. Опитвам се да тълкувам картата, което не значи, че съм права или пък, че картата е.

Мирабела, благодаря отново. Съобщението го е прочел мисля, че преди 1-2 дни и както писа се интересува главно от своите дела.
АвторТема: Хорарни въпроси  (Прочетена 87046 пъти)
 :rolleyes: Въпросът е пуснат от dess7, обратна връзка дава slavex5213, това значи ли, че двта никнейма са на един и същи човек?
Вероятно, съдейки по ретро Нептун в 3д. на картата по въпроса, пуснат от dess7, да има известен фалш в подадената информация.  За да отговори вярно гледащият един хорарен въпрос, освен определянето на сигниикаторите и това дали е радикална картата, то човекът който пита, трябва да е искрен и да има чисти помисли.

Много съжалявам, за полученото недоразумение. Със сестра ми ползваме един и същи компютър, и неволно съм използвала нейния профил при даването на обратната връзка. Нямам за цел да лъжа или заблуждавам някого.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #4533 -: Юли 11, 2012, 10:43:29 am »
Здравейте, бихте ли погледнали и моят въпрос - Ще има ли развитие между мен и В? Благодаря
о, даа, но ви предстоят изпитания от битово- професионален характер преди да изгладите отношенията накрая
 гледам негов У8 марс в негов 1дом, а Ти-ретроградната венера се е отдръпнала у дома- оставила си човека сам да се оправя  ;) ;)

Аркус, благодаря за отговора. Знам, че действието на хорара е около три месец и може би е рано да давам обратна връзка, но няма да има развитие. Вчера казах на момчето, че е по-добре да не се занимава с мен. Влюбена съм в друг, няма смисъл да измъчвам и себе си и него.  :(
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 05:53:54 pm от lusy »

« Отговор #4534 -: Юли 11, 2012, 02:07:19 pm »
Аз ще пробвам да разгледам позицията, за която се кандидатства, по 10-тия дом. У1 и У10 е една и съща планета - Меркурий. Това е обнадеждаващо. Луната е в знак на Меркурий - също добре за кверента. Но липсва аспект между Луната (кверента) и работата (Меркурий). Обаче Меркурий ще завърши секстил с Юпитер и Венера в 10-тия дом, т.е. има хармонична връзка между кверента и 10-тия дом. Луната апликира към съвпад с Марс (У3). Мисля, че поне на първо сито минаваш. Не съм сигурна, че тези аспекти са достатъчни, за да те назначат още днес, но ако днешното интервю е първият етап от конкурса, мисля, че ще те одобрят за следващ етап (ако има такъв). Дано греша и е достатъчно направо за назначение. Успех!

Добро утро.Мирабелла преди малко,ми се обадиха,от тази работа и съм одобрена,днес ще ходя да говоря със шефа ми,ако може да напусна по-рано,но малко ме съмнява,че ще се съгласи.Тази нова работа,малко ме и плаши,защото аз съм работела ,наполовина такава.
Ще се справя ли,със новата ми работа?
София,09,01 ч.

Здравейте,отново момичета,от новата работа,трябвало да се правят предварително изследвания,и ако са добри резултатите,чак тогава може,да се започне оправяне на други документи,Днес ходих,и за съжаление ми ,откриха че имам високи левкоцити и някаква бактерия :'(,направо ми плаче вече,със тези изследвания,няма да ме допуснат,за другата работа,утре ще ходя пак.
Ще започна ли,нова работа?
София 15.07

« Отговор #4535 -: Юли 11, 2012, 03:22:04 pm »
Здравейте! Предлагат ми една ваканция в чужбина, май ще ходя, уж всичко звучи ок, обаче нещо ми е свито сърцето. От една страна имам някакви резерви към формата на пътуването, от друга - няма да мога да се виждам цели 2 седмици с мъжа, когото харесвам (това сигурно звучи особено смешно :) ) и разни такива неща. И съм като пате в калчища - нито да, нито не, а хората чакат. Какво мислите по картата на въпроса: "Ще остана ли доволна от почивката ми в (курорт в чужбина по име)?" Благодаря ви!

« Отговор #4536 -: Юли 11, 2012, 04:24:37 pm »
Забъркана съм в едно дело, което ме побърква, но съм длъжна да издържа, за да не пострадат и други хора. Скоро ми предстои изслушване в съда. "Ще имам ли проблем в съда на (дата този месец)?" Ето и картата: 

« Отговор #4537 -: Юли 12, 2012, 02:29:45 am »
Здравейте! Извинявайте, че форсирам така нещата, но дали може да ми кажете има ли нещо лошо по хорара за пътуването в чужбина, притисната съм от срокове? Появяват се малко странни дискусии около него, но са преодолими. Обаче преди време една астроложка ми каза да избягвам 01-10 август тази година за пътувания и сега като съвпаднаха датите, съвсем ме разтресе параноята. Ако и хорарът е лош, просто мога да го отменя това пътуване, няма да е кой знае колко голяма драма, макар че ще има засегнати сигурно. Много благодаря предварително!   

« Отговор #4538 -: Юли 12, 2012, 04:05:31 am »
Благодаря ти, Akruks! Обикалям тук из къщата като звяр в клетка в размисли и страсти.. или като пълен идиот, все едно.  :blink: Поне да знам, че не ме очаква някой апокалипсис. То аз предплатя ли моята част за пътуването, няма ретроградие, няма 5 лв, ще трябва да се ходи. Но случаят е такъв, че каквото и да реша, ще съжалявам, че пропускам нещо друго. Ненаситна работа е моето в случая, ама ей на.  :-[

« Отговор #4539 -: Юли 12, 2012, 04:09:04 am »
Забъркана съм в едно дело, което ме побърква, но съм длъжна да издържа, за да не пострадат и други хора. Скоро ми предстои изслушване в съда. "Ще имам ли проблем в съда на (дата този месец)?" Ето и картата:
Луната е У9- домът на юридическите инстанции, отдавна е подминала квадратурите с твоите У1- Марс и Плутон, в картата е без курс, което показва, че не предстои нищо да се случи от това, за което се притесняваш

А, това звучи добре. Веднъж да мине явяването в съда, че делото е направо отврат, да не дава Господ никому.