Здравей Гост

Черна пропаганда, манипулации, интриги

• 198 Отговора
  • 28792 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Черна пропаганда, манипулации, интриги
« Отговор #100 -: Април 20, 2011, 03:52:29 am »
Чия? Ако е за твоята си, ясно, това ти е и целта, тогава що те интересува, че другите не си падат по твоята паста за зъби?
Ако ти се ще да научиш други да си мият зъбите, няма да стане, ако им завираш твоята четка в тяхната уста. Накрая просто кой откъдето и ни четка, ни хигиена.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #101 -: Април 20, 2011, 03:53:24 am »
Абе аз хиляда пъти обясних вече има няма, и пак същия въпрос.
Като ти са мръсни чаршафите, що ги переш?
Като ти се развали зъб и почне да ти мирише устата, що ходиш на зъболекар да го оправи?
Бива ли чак пък толкоз да не разбирате, че психическата хигиена е много даже по-важна от устната?....

Ясно. Ти оперираш без обезболяващи! Ашколсун, машаллах! Това си е голямо натоварване и за хирурга и за пациента. Аз бих го оставила да се мъчи до сетния си дъх...Сега като се замисля, ама ти им ускоряваш еволюционното развитие по този начин. :91:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #102 -: Април 20, 2011, 04:08:31 am »
Не им ускорявам еволюционното развитие бе! Дошло е време сички да си измият зъбите, затова  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #103 -: Април 20, 2011, 04:10:21 am »
Не им ускорявам еволюционното развитие бе! Дошло е време сички да си измият зъбите, затова  ;D

Ох, ще ме умориш ти мене!  :41: :rolf:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Април 20, 2011, 04:27:51 am »
Не им ускорявам еволюционното развитие бе! Дошло е време сички да си измият зъбите, затова  ;D

Тринадцатого в пятницу с балкона
Влетела в спальню чёрная ворона
И каркнула без всякого пардона:
- Молилась ли ты на ночь, Дездемона?!
Из шкафа выполз призрак почтальона
Похожий на большого скорпиона.
- Вам телеграмма! - крикнул разъярённо -
Молилась ли ты на ночь, Дездемона?!!
Какая-то горбатая персона
В измятом платье жуткого фасона
И с носом вдвое больше патиссона
Взломала дверь дубовую с разгона.
В руках персоны пыльная икона,
Из пасти - стойкий запах самогона,
Шипит персона мерзко, монотонно:
- Молилась ли ты на ночь, Дездемона?..
И туша трёхголового дракона
(а вместо шей у твари - три питона!)
За ней ползёт, не сдерживая стона:
- Молилась ли ты на ночь, Дездемона?!
А следом - тело чёрного бизона,
На морде и спине - куски газона...
Рычит он: Гроб открыт! Конец сезона!
Молилась ли ты на ночь, Дездемона???

;D ;D ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #105 -: Април 20, 2011, 04:35:15 am »
Отде го изкопНа това?
Много е на место за края на времената, де тече в момента.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Април 20, 2011, 04:38:38 am »
От руските търсачки, написах "Молилась ли ты на ночь, Дездемона?" и ми излезНа това наред с всичко останало.
Но си е баш по темата за края на времената, затуй го цитирам. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #107 -: Април 20, 2011, 04:54:33 am »
Е знам че си е баш по темата де, ама намери нещо из руските търсачки, почващо с
"а ти изми ли си зъбите преди лягане" де... :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Април 20, 2011, 05:02:44 am »
ама намери нещо из руските търсачки, почващо с
"а ти изми ли си зъбите преди лягане" де...

За зъбите не знам, ама друго намерих.  :confuse3:

http://dwam.narod.ru/otello.html
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #109 -: Април 20, 2011, 05:16:53 am »

Ако искаш някой отсреща да я разбере, истината, най-важно става да намериш на какъв език говори той. На китайски с патагонец няма да се разбереш. С неукия трябва да ползваш мимики и жестове, а образованият ще те чуе само, ако му говориш с термини, неологизми и чуждици. Тогава ти се налага да се отстраниш от себе си и да слезеш при него...

На теб кое ти е важно?

права си, но човек за да постъпва винаги така, трябва да е идеален, а повечето не сме и най- вероятно няма и да станем..за щастие думите работят независимо как са поднесени, те си имат своя сила..да, чудесно би било всички да сме дипломатични и да живеем в хармония с всеки, но на мен не ми се получава нещо..изказвам се по темата, понеже се разпознах в образа и аз.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kaily

• 5145
« Отговор #110 -: Април 20, 2011, 05:23:23 am »
Девойки, езикът на светлината е достъпен за всички.
И езикът на мълчанието. И езикът на силата.

Един от тия езици се научава и готово.  :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #111 -: Април 20, 2011, 05:37:07 am »
Девойки, езикът на светлината е достъпен за всички.
И езикът на мълчанието. И езикът на силата.

Един от тия езици се научава и готово.  :rolleyes:

дано да не ти се стори, че ти се правя на интересна, но мисля, че ти до голяма степен си преодоляла с годините тази суета, която те караше преди да се биеш като питбул, до смъртта на противника.. :P
сега си много по- мека и като вземем предвид, че мекото побеждава твърдото, значи си и много по- силна.. :blink:
/спирам с откровенията, че асц. скорпион не се справяте добре с тях, настройвате се подозрително..шегичка, лека нощ  :blink:/.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #112 -: Април 20, 2011, 05:59:46 am »
Аз бих се уморила да обяснявам

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Април 20, 2011, 06:05:37 am »

Хахаха, и този говори от амвона.  ;D Дали случайно няма някой шавлив Меркурий в аспект с Марс (жестикулира, но движенията са някак отсечени)?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #114 -: Април 20, 2011, 06:16:12 am »

Хахаха, и този говори от амвона.  ;D Дали случайно няма някой шавлив Меркурий в аспект с Марс (жестикулира, но движенията са някак отсечени)?

;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #115 -: Април 20, 2011, 08:57:36 am »
Ретро Меркурий и той засилва тенденцията за сплетничества,
а благоприятната почва за недоразумения /която си върви с него/
е още един фактор за заформянето на какви ли не интрижки.

Забелязвам, че понякога ретро Меркурий работи и в обратната посока, т.е. към разплитане.
Случва се по време на ретроградие да намериш нещо случайно без да си го търсил, да получиш достъп до информация, с която преди не си разполагал... Нещо някъде ако си потулил и си го отписал вече, може да изплува от небитието, някой възел да се разплете неочаквано, затова ретроградията имат и своите плюсове, ако внимаваш да си в час.  :blink:

Факт!!!Потвърден от личен опит! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #116 -: Април 20, 2011, 03:21:04 pm »
за щастие думите работят независимо как са поднесени, те си имат своя сила..да, чудесно би било всички да сме дипломатични и да живеем в хармония с всеки, но на мен не ми се получава нещо..

За съжаление ние не сме създадени да възприемаме думите в тяхното номинално значение.
Ако, да речем, дойда сега у вас и ти река, че искам да ти измия зъбите, но звуча сякаш искам да ти ги извадя, ш си отвориш устата, ама друг път ;D. Ако се изокам насред форума мирише ви устата,  99% ще ми заявят, че съм първосигнален злобар и ще игнорират думите ми и най-много 1% да отиде да се прегледа при зъболекар, ама и за него не ми се хваща вяра. И щом смисълът е личното ми удовлетворение, действието ми е съвсем оправдано. Ако целта ми е била обаче не таз и почне да ме чопли, що така тия 99% на черното казват бяло, с проба-грешка досега би трябвало да съм се добрала до отговора. Хората те чуват само, ако в мотивите зад думите ти виждат добронамереност и доброжелателност.

Иначе и аз, собствено, изпитвам напълно осъзнато задоволство от сарказма си. И като ми е за гъделичкане на суетата ми и виж тук какъв съм поборник на истината, и даже сам срещу всички, пък и смел, и безжалостен, че и отгоре - оле, майко, ела ме виж!!! Суета неразумна и прочее, ама хороскоп, какво да го правиш.

*

kaily

• 5145
« Отговор #117 -: Април 20, 2011, 03:32:58 pm »
дано да не ти се стори, че ти се правя на интересна, но мисля, че ти до голяма степен си преодоляла с годините тази суета, която те караше преди да се биеш като питбул, до смъртта на противника.. :P
сега си много по- мека и като вземем предвид, че мекото побеждава твърдото, значи си и много по- силна.. :blink:
/спирам с откровенията, че асц. скорпион не се справяте добре с тях, настройвате се подозрително..шегичка, лека нощ  :blink:/.. :P

Ха ха, мерси Вижън, и аз така се виждам.  :08:
Смирението побеждава всичко, не че непрекъснато ми се удава, ма аз пък непрекъснато се пробвам. Наистина слабите сили са най-силни в тая вселена, а най-слабата сила е смирението.

Впрочем обаче току що получих по мейла страхотна притча, направо паднах.

К буддийскому ламе пришёл за советом верующий. Он не знал, как избавиться от мышей, которые по ночам хозяйничают у него на кухне: убивать грешно — ведь живые существа, — но и жить с ними опасно.
Лама посоветовал на пути мышей к продуктам, рассыпать отраву:
— Они её съедят и исчезнут, но это будет уже не твой грех, а их выбор, — объяснил он.

Много интересна интерпретация на разговора, който водим...засега я обмислям, щото очевидно не ми е пристигнала тая сутрин току така.  :rolleyes:

*

kaily

• 5145
« Отговор #118 -: Април 20, 2011, 03:36:35 pm »
Цитат
99% ще ми заявят, че съм първосигнален злобар и ще игнорират думите ми и най-много 1% да отиде да се прегледа при зъболекар

Ошо навремето разправяше, че той вика и вика силно и казва от 1 милион 100 хиляди ще ме чуят, от тия 100 хиляди, само 10 хиляди ще се замислят, от тия 10 хиляди само 1000 ще тръгнат към мен, от тия 1000 - 999 ще се загубят по пътя, ще си мислят, че са пристигнали, но ще бъдат някъде там, само 1 ще пристигне.
И той ми е напълно достатъчен, от 1 млн ако 1 пристигне при мен, това е предостатъчно.
Мойта работа е, вика Ошо, да викам - за да намери пътя този един.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #119 -: Април 20, 2011, 03:58:08 pm »
А ако не пристигне ни един? Материалът ли е лош, или викачът не е викал като хората?