мерси
А за настроението и промяната в хранителния режим или изобщо в режима на живот - казват, че пряко влияят на сънищата....
Всъщност влияят на възприятията ни....Всяка промяна на нещо от стереотипа ни променя осъзнаването на света.
Ще видим при теб дали гладният ден ще се отрази на сънищата. Ти по-често гладуваш....
А аз тая нощ, т.е. призори, сънувах - сънувах едни животни - съвсем обикновени и нормални. Нищо интересно нямаше през деня, но не е важно - просто искам всяка нощ да сънувам
Zdravei, AN!
Veche neznam koe nai-mnogo vliqe na synishtata mi.
Predi dosta vreme iskah da ti razkaja edin, koito taka i ne uspqh, da publikuvam zaradi neta, a veche ne si i spomnqm tochno kakvo beshe, a i neznaino zashto zapochnah mnogog da zabravqm , no po posledvalite sybitiq moga da predpoloja ,che me e preduprejdaval za neshto.
Na rabotnoto mi mqsto imashe zlopoluka s gaz, eksploziq, bez jertvi, Slava Bogu samo raneni i materialni shteti, kato v momenta na sybitieto, e nqmalo klienti ,a tochno togava si imah druga rabota i otnovo SLva Bogu nqmah "kysmeta" da prisystvam ,ala zaradi tozi incident imashe uplasheni slujiteli, dori nai-nadejniq napusna, no tova se kompensira i sega pyk sme se sfomirali predimno vodi i smqtam ,che e po-dobre. Zaradi vyzniknalite problemi ,narastvashtoto naprejenie v men , otnovo zapochnah ,da imam glavobolie, jlychni bolki ,kakto predi da razvalq magiqta / bqh razkazvala/ ,a te , problemite sqkash narochno narastvaha, edin sled drug, i zapochnah da podoziram seriozno nalichieto na nqkakvo negativno vliqnie i za vseki sluchai ,otnovo otidoh pri hodjata, kaza mi samo ,che e ot ochi i napravi zapis, posyvetva me da sym tyrpeliva, a na men mi dade da piq edin drug zapis s voda sutrin i vecher ,da se usmirq, glavobolieto izchezna, toi sam mi pozna , che me boli jlychkata i glavata, i taka ot 16 do 26 trqbva da piq tova, kogato go piq se chuvstvam stranno prozqvam se, sqkash e hvashta gravitaciqta

, otpuska me nqkak si i naistina se usiqravam, dano efekta se zadyrji...no po vreme na priema sega synuvam stranni neshta, predi nqkolko noshti ,edin ogromen piton , zastanal pred domam i vyv Bylgariq, koito me napadashe, beshe s razmerite na Gozdzila, a tazi nosht, ne gi pomnq dobre ,bqha smytni ,no pomnq ,che se synuvah umrqla ,imah si grob, to est synuvah ,che nabludavam sobstveniq si grob kato prizrak ,i dochuvah razgovor na "jivi" ,kak spodelqt ,che chesto poseshtavat groba na edi koi si i se pitah ,a pri moq dali se otbivat....Nemoga da si go obqsnq nikak si . A na qve syshto mi se sluchvat stranni neshta, imam edin dobyr priqtel /Skorpion/ , koito mi razkazva dosta strashnichki stranni neshta ,koito mu se sluchvat :ph34r: , no po -strannoto e ,che zapochnaha da stavat malki strannnotii,kogato sme zaedno ,naprimer vchera ,edna golqma dekorativana lampa,kachena na frizer, v sredata , ne na ryba ,syvsem samichka ,sys sila , si izhvyrcha na dva metra i se schupi , sqkash nqkoi sys sila q blysna ,a nqmashe nikoi , nito e imalo techenie , no tozi sluchai ,pak ne e tolkova silen, ako trqbva da pravq sravnenie sys razkazite na tozi priqtel ...
Shte vidim, nqdqvam se da ne se sluchi nishto losho zaradi tezi mi synishta...
Pitona moje bi e vreg, neznam..
AN, a pri teb ima li novi synishta, i otrazqvat li se v reala?
Pozdravi Jeni
Izvinqvam se za kirilicata , nqmam dostatychno silna vryzka, a otvorq Kredor. :unsure: