Здравей Гост

Лош сън

• 92 Отговора
  • 22582 Прегледи
*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #60 -: Март 11, 2006, 02:23:01 pm »
Здравей, AN! :rolleyes:
Всичко е добре като свърши добре. :)  И слава Богу, че няма сериозни последици! :unsure: Дано такова произшествие не се повтаря!
Днес се опитвах да си спмня какво сънувах, и успях да си спомня малко. Един подземен паркинг , опитвах да изкарам, червена кола кабрио ,и я блъсках по стените. Появи се една ппозната от реала от някъде, която не изглеждаше добре, май беше лунатичка, или нещо подобно и започна да ми говори за проблема си, като със все сила сила ми щипеше ръцете :blink: . Вероятно трябва да се запиша на шофьорски курсове. AH, а ти сънува ли снощи ? :rolleyes:
Преди няколко седмици се вдъхнових от идеята за разместването и промених някои неща у дома. Сега чакам с нетърпение да се постопли за пролетното почистване и боядисване. Четох, че за да се придвижва енергията по-добре трябва да боядисаме всяка стая в различен цвят. Аз съм малко ску4на и най-добре ми се отразява бялото, което незнайно защо не беше препоръчително. Аз обаче ще се спра на него, а за останалите сигурно ще изпробвам нещо различно, нещо свежо. И гледам да се боря с рачешките навици да трупам разни работи. Така няма място за новото и се освободих от  доста непотребни дрехи, предмети свързани със спомени. И наистина работи, в живота и най-вече в дома ми по един, или друг начин започнаха да идват нови неща.  :) Промените са си творчески процес, наумила съм си да поставя едно голямо огледало, като знам , само, че в спалните не са препоръчителни, за да не се отразява в тях спящото тяло въпреки, че вечер може да ги покриваме. Промените са си цял творчески процес. Поне докато е все още студено и влажно, можем да ги обмислим и като му дойде времето да действаме :)

*

АН

Лош сън
« Отговор #61 -: Март 12, 2006, 04:48:22 pm »
Интересно - и аз тая нощ сънувах червена кола. Караше я някаква жена и за малко не блъсна едно дете. То беше седнало също в червена детска играчка на колелца - нещо като костенурка.
Сънувах и още един сън, пълен с разни познати хора.
Имаше някакво напрежение и в първия и във втория сън. Надявам се, просто да са били разтоварващи емоционално....

И на мен ми е трудно да се разделям с разни стари неща :) Но последните 2-3 години го правя съвсем целенасочено :)
Каня се да боядисам една стена в кухнята в оранжево, а останалите ще ги оставя каквито са си - обаче чакам още малко да се стопли :)

Аз се учудвам, че още не си изкарала шофьорски курсове - крайно време е :)

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #62 -: Март 15, 2006, 12:17:16 am »
Ха! Какво съвпадение!  :rolleyes: Случват се такива работи. Това ме подсети, за случая с онзи бивш колега, бях ти разказвала, как сънувах, че ни посещава и на другия ден, наиситна се появи , като разказа, че ни е  сънувал.Хе-хе-хе.
През последните 2 дни, почти не съм спала, съвсем замалкo, и то доста неспокойно, защотото се тревожа, мои близки са на път. А когато имам тревоги, трудно се храня и спя. Общо- няколко ябълки и една дузина кафета и енергийни напитки. Чак ми треперят ръцете, не искам във близкото бъдеще да се докосвам до тези неща ( нямам предвид ябълките ;) )
AH, а ти помниш ли си сънищата? :)

А шофьорските курсове- досега просто не са ми се е налагало, но все пак разпологам с необходимите книжки и листовки и мога спокойно да си се подготвя с теорията и  след време, живот и здраве лятотото да се запиша на курсове  във България, където ще имам извесна предварителна подготовка, с което ще намаля шансовете да ме скъсат.  :rolleyes:
Приятни сънища, AH!  :)

*

АН

Лош сън
« Отговор #63 -: Март 16, 2006, 06:00:52 pm »
От снощи си спомням един сън - пак с коли. Чужда кола беше катастрофирала на един завой, около нея имаше пострадали хора и даже едно дете, но никой не им обръщаше внимание -доста хора имаше наоколо, но сякаш всеки си гледаше някаква негова работа....

Нали беше пълнолуние Джени - трудно се спи по такова време :) Аз не спах добре в нощта преди пълнолунието, а в следващите си спах :)

А ти не искаш да се храниш ли или не можеш? Мигар няма разни други неща, освен ябълките, които да ти се ядат?

Правилно планираш от сега лятото :)
Курсовете са ясни - въпрос на месец-два за листовките и кормуването :)

А за журналистиката - нали сме наясно, че за нея си трябва сериозна подготовка, освен ако няма из разните новосъздадени университети обучения без приемни изпити. Ти проверила ли си? Защото една кандидатстудентска подготовка си отнема почти година по мои наблюдения :) И тя ще е чудесна професия за теб :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #64 -: Март 17, 2006, 02:12:20 am »
Здравей, AH!
А при мен, все още няма запомнени сънища..
Тези катастрофи и кървища :blink: ..Когато съм имала толкова ужасни поредици от сънища и съм се плашила, то на яве се е случвало по нещо хубаво. И дано и тези вещаят нещо хубаво, ако не са отражение на тревоги покрай скорошния инцидент.
И аз днес добре си поспах, обаче, AH - насред занимания по каланттетика съм си заспала на пода, но не си спомням откога не съм се наспивала толкова добре :D . След като се събудих си довърших упражненията.Ябълкитее, ами AH, има дни в които искам да се прочистя, и други като онзи , в които нямам апетит и ябълките ми идват най-леки, не ми става тежко, или не са прекалено сладки като ананаса например. Но всичко това си е на приливи и отливи при мен. Вчера например ми попаднаха бонбони в ръцете и някак не успях да се успокоя през целия ден, докато не пробвам всички възможни видове и накрая будната съвест в мен се събуди, която ми нашепваше, че ако не престана, току виж пред прага на пролетта съм се сдобила с коремче като онези , които изобразяват на ангелчетата по картичките :  :rolleyes: Шоколада винаги ми действа добре на настроението. И ги скрих във фризера, за да не са ми пред очите , но се чувствах чудесно през целия ден, а и се успокоих, всичко с пътя мина добре.Само, че си имам ужасна стресница. :ph34r:
....

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #65 -: Март 17, 2006, 02:12:59 am »
Цитат

Правилно планираш от сега лятото :)
Курсовете са ясни - въпрос на месец-два за листовките и кормуването :)

А за журналистиката - нали сме наясно, че за нея си трябва сериозна подготовка, освен ако няма из разните новосъздадени университети обучения без приемни изпити. Ти проверила ли си? Защото една кандидатстудентска подготовка си отнема почти година по мои наблюдения :) И тя ще е чудесна професия за теб :)
 :rolleyes: Лесния път, винаги ми е малко съмнителен, въпреки, че ако има сигурни места без приемни изпити още по-добре. В противен случай, ще се готвя. И как и какво и къде,и всичко това ми е много неясно и объркано в момента, но през лятотото ще имам възможност да проуча всичко до най-малката подробност. Тогава, ще се захвана с този и още куп, други въпроси, които трябва да уредя, за да мога сериозно да се захвана с това занимание. Въобще аз съм много вдъхновена от идеята, и съм много щастлива, да чуя обнадеждаващи думи от теб , за което ти благодаря, много,  получих и огромна подкрепа и от близки, което много ме радва.Сега-засега информацията  до която се добрах е осъкдна и от интернет и много неща не са ми ясни, но лятото ще се захвана сериозно с въпроса и искам да се подготвя много добре.  А докато дойде време, се захващам с листовките :) Все по-интересна ми става идеята, да съм шофьор :)Не. Шофьор и журналист! ;)
Благодаря ти, AH!
До скоро!
И приятни сънища :rolleyes:

*

АН

Лош сън
« Отговор #66 -: Март 18, 2006, 05:06:09 pm »
Джени, нали знаеш, че в Бг добре представилите се на републикански олимпиади, конкурси, състезания и пр, биват приемани без конкурсен изпит в някои висши учебни заведения.

Сега случайно научих, че е обявен конкурс по една филосовска тема и който се представи успешно, ще бъде приет във висше учебно заведение.

Аз не познавам госпожата, която има информация за условията за участие /тя е учителка по философия на едно близко дете/, но ако желаеш, ще ти дам имейла и и можеш да и пишеш и да проявиш интерес. Моето дете я е попитало дали ти би могла да участваш, след като не си в Бг и тя е отговорила, че няма проблем. :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #67 -: Март 18, 2006, 05:56:30 pm »
AH, много ти благодаря! :)   :)  :)
Това също е прекрасна възможност. :rolleyes:  Ще се радвам да ми дадеш емейла на госпожата, за да се поинтересувам за условията. Надявам се ,ако успея да отговоря на тях, да се справя и с въпросния конкурс :unsure: . Ще видим...:)
Благодаря, ти, AH!
  :rolleyes:

*

АН

Лош сън
« Отговор #68 -: Март 20, 2006, 06:57:17 pm »
Днес нямахме философия :)

Като и вземем имейла на госпожата, ще ти го пратя в пощата. :)

Ти как си със сънищата тия нощи? :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #69 -: Март 22, 2006, 01:04:38 pm »
Zdravei, AN! :rolleyes:
Nemoga da razbera zashto v posledno vreme ne si spomnqm synishtata, no predi edna nosht synuvah mnogo i za syjalenie, smytno si spomnqm nqkakva malka stranna chast. Razhojdah se na nqkakva kalna polqna i pomnq smytno, che razglejdah nqkakvo stranno jivotno, kato onezi praistoricheskite terodaktili( mislq, che taka se narichaha).Dochuvah nqkakyv glas do men, bez da vijdam pritejatelq mu, che syshtestvoto, koeto gledam e mnogo vajno, zashtoto sybirala v ustata si vsichki qica ot vsichki takiva jivotni, kydeto gi syhranqvalo , pridvijvalo se s tqh i gi "izpluvalo" na sigurno mqsto, kydeto se izlupvali takiva drugi syshtestva.  :blink: Pomnq, che synuvah oshte dosta neshta , no ne si gi spomnqm i poqvata na edin chovek v synq mi , koeto moje bi e donqkyde obqsnimo, zashtoto predi da zaspq onazi nosht si misleh za tozi chovek, posetiha me za nego. No ot snoshti nishto ne pomnq. :ph34r: Ala, kakto minalata prolet, reshih da napravq nqkoi promeni, kato da mahna vyzglavnicata i da otvorq shiroko prozorcite,i pospah naisitna dobre :) . AN, a pri teb ima li novi synishta? :rolleyes:
Djeni :)
(Syjalqvam, tochno sega kirilizatora e reshil da ne raboti    :unsure: )

*

АН

Лош сън
« Отговор #70 -: Март 22, 2006, 05:22:38 pm »
Изпратих ти пощата на госпожата по философия :)
/напомням ти, че трябва да си мечтаеш за новите неща в живота ти - съвсем подходящо време е сега :) /

А днес четох Скитникът между звездите на Джек Лондон. Невероятна техника за регресии :)  Чела ли си я? Няма да споменаваме за майсторството на писателя - и то е невероятно :)

Допускам, че по-малко помниш сънищата си, защото подсъзнанието и съзнанието ми може да са в синхрон :)
Макар че тоя птеродактил... :)  - определено е необикновен и трудно може да се свърже с нещо директно от будния живот...Символизира все пак нещо древно, мъдро, но и измряло... :)
Почети, ако намериш, нещо за тях - може това да е твоя тотем :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #71 -: Март 24, 2006, 11:22:43 pm »
Здравей, AH! :rolleyes:
Благодаря, вече написах писмо на госпожата :)
Забелязох в astro.com един тригон на Уран към Слънцето, той сигурно се е случил, или предстои и на други Раци и Скорпиони. Утре съм решила да сменя интернет доставчика - силно се надявам на по-добро качеството. А сега наистина мечтая за много нови неща :)
AH, не съм чела тази книга все още, но ще се постарая да я намеря. Всеки ден, си намирам малко време да чета и то по няколко книги една през друга.  Стигнала съм донякъде с \"Огънят отвътре\" на К. Кactенада - става ми все по-интересна. А от България скоро си получих няколкко книжки, едната цялата е с гадания с карти, zарчета, Таро, пръчки, чай, идzин и всичко възможно с, което се гадае, (\"Какво е моето бъдеще\" нещо за занимавка в свободното време,което може да е забавно,защото ми излиза брак тази година според картите :lol: , друга \"Екстрасенс ли сте?- мнoгoобразие от техники за усилване на вродените сили у човека\", в която прочетох нещо за полтъргаjсите, говорехме си преди за един пепелник, които се задвижи сам и психическата енергия, и там също се потвърждава, че е от психическата енергия както ти предположи, без човек сам да съзнава, че предизвиква тези неща с тревожност, негативни чувства,значи не става въпрос за призраци, според автора, призраците са кротки и не правят такива пакости, а полтъргаjси, които изчезват, когато човек разреши вътрешния проблем, които го мъчи. А наиситна вътрешно не се чувствах никак добре в онзи период, макар нагледно всичко да ми беше наред, аз се усещах, малко объркана, и се тревожех много какво ще стане, накъде върви всичко, сякаш не усещах \"почва под краката\"  и т.н., и с тези постоянни вътрешни тревожни мисли и чувства, възможно е да съм предизвикала подобно нещо, затова съвсем целенасочено избягвам всякакви лоши мисли, най-хубавите неща са ми се случвали, едва след като съм се учила да оценявам и да се радвам на "малките" неща и някак естествено  си идват големите след тях :)
AH, а едва снощи имах сън, които помня- бях в огромен хипермаркет, и когато излязох от хипермаркета, следваше друг , сякаш бяха построение един до друг и минах през всички. После се сънувах в magazin за дрехи и имаше продавач, с когото си говорех и ми даваше съвети. Това си спомням от съня. Много са нови такива сънища за мен. Особенно  онзи праисторическия. Ще се надявам да са за добро. :)
При теб има ли нови сънища? :)
Желая приятни и интересни сънища!
До скоро! :)

*

АН

Лош сън
« Отговор #72 -: Март 25, 2006, 07:25:03 pm »
Аз днес си препрочитах на Саймък Резерватът на таласъмите. Там призраците са си съвсем реални :)  Както и феи и тролове и т.н. :) Въпрос на възприятия :)
Хубавото на тия книги е, че отварят въображението и ни помагат да излизаме от материалния свят :)
Сънищата и те понякога правят същото, но само понякога :)  Нощес не помня сънищата - все една имам една загубена нощ :)

След малко ще се приготвя за сън пак с някоя книга или техника, която да провокира помненето на сънищата :)

Да се надяваме, че новият ти доставчик ще ти хареса :)  Аз преди около 5 години имах един период от няколко месеца, в които все сменях доставчиците, но от тогава си стоя все при един и същ и съм доволна :)

Тригоните дават разрешаване на разни ситуации и то по правило добро разрешаване - на Уран му отива интернет-доставчика :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #73 -: Март 29, 2006, 05:36:15 am »
:rolleyes: Здравей, AH!
Има си нужда от такива книги - на мен лично материалния свят четсто ми доскучава. Аз в последно време заспивам с много мъки и успявам за по най-много няколко часа, а какво ли не върша през деня да се уморя хубаво, в някои момент може да ми се доспи - но не успявам, след половинчасово лежене, съм отново на крак, защото съня в последно време трудно идва при мен :ph34r: . Тази ранна утрин се събудих от доста неприятен сън - сънувах доста работи, но като цяло помня, че се сънувах случайно заспала в дома на баба ми, където се събуждам в някаква непозната спалня, каквато точно не съществува в дома и, и съм уплашена, незнам къде се намирам, и виждам майка ми, която ме моли да пазя тишина, за да не събудя спящите по другите стаи. Там в съня си усетих някакви зловещи присъствия и ми се мернаха няколко призрака, изпитах страхотен ужас и в съня си помолих майка ми да остане при мен-но тя излезе от стаята, което в реалния живот не би направила. Както и да е. Съня приключи,  усещах ужасно неприятно гъделичкане в областа на врата, което направо ме задушаваше и извиках и така от собствените си крясъци се събудих по никое време, но поне съм свежа...ха-ха! :D
Не съм споменавала, но от време на време сънувам някакво гъделичкане, което е направо ужасно, имам жесток гъдел. Неприятно нещо е това гъдела <_< .
А не се получи смяната на доставчика, защото в последния момент ми постави някакви абсурдни условия,и се оказа, че вместо  по-добро качество, ще получа по-лошо. Търсенето продължава. А междувременно вече съм се заела с пролетното почистване, боядисване, ремонти...Надявам се след седмица вече всичко да си е на мястото.. :wacko:
AN, а при теб има ли нови сънища?  :rolleyes:
Джени :)

*

АН

Лош сън
« Отговор #74 -: Април 02, 2006, 01:31:17 pm »
Приключи ли с почистването? :D
Или колкото повече чистиш, толкова повече работа се отваря :D

За доставчика - все ще се реши въпроса - гледай филосовски - на Уран и тригони не може да се разчита :D

Аз тия нощи последните нямах ясни сънища - но се будех по всякакво невероятно време и даже после не можех да заспя - нещо ми се е объркал режима :)

Но ако не още днес, от утре вечер ще съм в състояние да взема някои мерки да си го възстановя :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #75 -: Април 08, 2006, 02:55:22 am »
Здрасти, AH! :rolleyes:
Да, приключих още преди няколко дни ремонта, боядисването и почистването, и останах доволна от свършеното, обаче поне с третото винаги ще ми се налага да се занимавам ежедневно :D . После последваха някакви аварии, някакъв прекъснат кабел изпод земята, и докато дойде екип да поправи повредата, се наложи цял квартал да стоим без ток цели три дни, и то точно тогава и захладня. Незнам това на Уран ли да го дължа, но много се измъчих, сега вече оценявам и наличието на ток, което винаги приемам като даденост :ph34r: . Слава-Богу всичко свърши добре. Преди една нощ сънувах, че къпя някакво бебе. А днес ми се сбъдна сцена от сън отпреди няколко дни 1:1. Незнам пак ли за Уран става въпрос, но съвсем изненадващо след съня с бебето, брат ми обяви че ще прави годеж с месна девойка, която от извесно време му е приятелка, според тукашните традиции, които за мен са остарели и скучни, но ще трябва да присъствам на тези церемонии :unsure: . Изненади :D -свързвам ги с Уран, защото за него бях чела, че има подобна характеристика, на мен такива изненади ми действат малко стресиращо. А когато си отворих astro.com, видях ,че Сатyрн през септември ми съвпада с Асцендента. :blink: ..това дали значи, че няма да е вече в 12-ти и е време за нови начала, защото сериозно ги обмислям?:)
AH, а ти имаш ли нови сънища? :rolleyes:
Поздрави: Джени :)

*

АН

Лош сън
« Отговор #76 -: Април 08, 2006, 06:04:38 pm »
Честито за брат ти! :)
Да не ревнуваш? :)

А токът е тъкмо по Уран :D  - нищо, явно се налага да оцениш по достойнство нещо, което приемаш за даденост... - нямам предвид тока - сигурно е нещо по-скрито :)

Аз вчера заделих около 3 часа и си приготвих кварцово, от слонова кост, кехлибарено, магнетитово и хематитово герданче. Снощи спах с кварцовото и сънувах най-обикновени сънища - говорих си нещо с разни познати и близки хора...
Тая и следващите вечери ще спя с различни камъни и ще се опитам да установя има ли разлика в сънищата...

Дано вече при теб и токът и интернетът да са наред :)
« Последна редакция: Април 08, 2006, 06:07:28 pm от astro »

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #77 -: Април 08, 2006, 11:44:28 pm »
Цитат
Честито за брат ти! :)
Да не ревнуваш? :)

А токът е тъкмо по Уран :D  - нищо, явно се налага да оцениш по достойнство нещо, което приемаш за даденост... - нямам предвид тока - сигурно е нещо по-скрито :)

Аз вчера заделих около 3 часа и си приготвих кварцово, от слонова кост, кехлибарено, магнетитово и хематитово герданче. Снощи спах с кварцовото и сънувах най-обикновени сънища - говорих си нещо с разни познати и близки хора...
Тая и следващите вечери ще спя с различни камъни и ще се опитам да установя има ли разлика в сънищата...

Дано вече при теб и токът и интернетът да са наред :)
AN, благодаря!!!  :rolleyes:
Като се обичат младите да се вземат. :D
Иначе не ревнувам, а и няма да ми е приятно да буда ревнувана и да не получа подкрепа един ден за подобна сериозна стъпка, но  просто много се развълнувах и ми се стори малко прибързано, но важното е да бъдат щастливи, а той е човек, който за разлика от много мъже, които познавам, много е искал да се ожени, а може би, хората се стараем да компенсираме, или имаме по сериозно отношение към темите засегнати от Сатyрн в хороскопа, а при него е в 7-ми Дом, заедно с Венера, Слънце, Плутон и всичко това във Везни и си мислех, че това може да значи , че  брак го чака по-късно, или с по-възрастен партньор, както съм срещала в някои книги, но е млад и девойката е по-млада от него. А и времето за подготовка е ограничено, а трябва и подходящ тоалет да открия, но вече се поуспокоих, защото си знам, че вероятноста да не се справя с нещо е правопропорционална на важноста, която му придавам. Днес цял ден си мисля, как някои от  предишните ми сънища
сякаш са ми подсказвали...и как трябва да се обръща внимание, защото понякога носят важни послания. :ph34r:

AH, много ми е интересно, дали ще има ефект подмяната на камъните, много се пише за благотворното им въздействие, но дали имат и върху сънуването при теб. Ще се радвам да споделиш. :)
Малко се притеснявам, затова , че доста време не получавам отговор от госпожата на която писах. Обаче ме гризът по-дълбоки съмнения, че съм оплескала нещо, защото в онзи период пратих още едно писмо, на друго място, не писах нищо просто изпратих един файл на една приятелка, и се чух с нея и тя ми каза, че е получила празно писмо. Е, там наистина не бях писала нищо, но и файла го няма. Замислям се, тъй като нета беше лош и правих мнoгoкратни опити да си изпращам писмата, да не би да се е случило нещо и с с него и да съм и изпратила празно писмо, и да си чакам отговор на празното писмо :o . Не съм сигурна, обаче утре ще опитам пак да пиша, защото сега поне нета е по добър, надявам се винаги да е така. :rolleyes:
До скоро ,AH. :)
И приятни сънища. :)

*

АН

Лош сън
« Отговор #78 -: Април 09, 2006, 01:43:46 pm »
Днес тъкмо свършва пролетната ваканция и смятам да помислим за друг подход за госпожата по философия. Ще ти пиша в пощата като изясним ситуацията.

А снощи спах с хематитовия гердан. Не си помня сънищата. То тепърва ще се занимавам с влиянието на кристалите при сънуване, така че съм се запасила с търпение и готовност да сменям подходите при изледването :)

Това с тоалетите са приятни грижи :)  А колкото до повечкото планети в 7-ми дом при брат, това ще рече, че тая сфера му е акцентирана, важна, има да решава там даже кармични задачи...Пък и годежът още не брак, нали? Или може би там традицията казва друго?

Ти как си със сънищата последните нощи? :)  

*

Gostenka

Лош сън
« Отговор #79 -: Април 09, 2006, 02:44:28 pm »
Здравей, AH! :rolleyes:
Малко ми е неудобно , че се ангажираш с мои темички, за което много ти благодаря :rolleyes:  , но все пак ако не се получи с госпожата, отново  има и други възможности. Е, ще почакам писмото, надявам се да работи подхода, а ако не, ще пробвам всичко възмножно. Лятото трябва сериозно да си уредя и преместването. Много ще се радвам като това се случи и започна и да уча.Откриват се нови хоризонти. А на братчето, пропуснах да кажа, че и Меркурии е там. Наистина му е важна темата, а отвътре си му идва да иска да е женен. Даже миналото лято беше излязъл няколко пъти с една девойка и обяви, че иска да се жени за нея, което тогава ме притесни, но този път вече се е заел сериозно с тази и не искам да му се меся, щом така е решил...
Малко съм песимистична и този път, но ще си го запазя за себе си, дано се лъжа. :ph34r:
По традицията годежа тук си е просто годеж, но има едни странни обичаи, които са ми много забавни вече, ако гледам от смешната страна на нещата.
Девойката трябва да бъде изпросена от баща и от двама възрастни мъже от фамилията на момчето, които трябва да отнесът в дома и злата, дрехи и всякакви дарове, трети чака в дома на момчето за новини, за отговор , и когато се върнат двамата мъже с новините се дава обят, а бащата на девойката я изпраща в дома на момчето , с дарове от тяхна страна и се празнува :D . След, което в Събота, или Неделя, всички блзки на девойката ,както и на момчето се събират в някои ресторант, за да се запознават.  И после цяла седмица , в домовете и на двамата пристигат всякакви гости, за да ги поздравяват. :blink:
За себе си поне не искам един ден да се вдига много шум, ами просто да се задавя с годежен пръстен докато си пия чая наприемер, и така повече би ми се харесало, но въпреки,че малко предварително се настроих , ще се радвам да си прекарам добре. :)
AH, а снощи след като няколко часа се опитвах как ли не  да заспя, най-накрая успях и сънувах. Сънувах, че съм във Варна и гледам морето, разхождам кучето си по някаква алея и виждам лъвове, които си лежат на алеята, при което кучето ми се затичва към тях, нападателно и аз тръгвам да го гоня, защото си мисля, че ще го изядат, но се оказват, някакви кротки лъвове, нещо като атракция, опитомени и дресирани. Взех си го. Бяха големи един мъжки и един женски лъва , и две малки лъвчета, прекрасно семейство. Продължих си по пътя минавах,през разни барачки магазинчета, и видях крокодил. Обаче освен типичната зелена окраска имаше и нещо червено по себе си. Обърнах посоката, защото се изплаших и после го забелязох да ходи по някаква стена като някакъв гущер. Друго не си спомням, но в съновниците, свързват крокодила с опасен враг, които изглежда като приятел, и с този Нептун на Дсц. , като нищо да се заблудя, знам ли, сега немога да подозирам всички хора. Обаче ще си имам едно наум.  :)
До скоро,AH! :)
И успех с експеримента!!! :rolleyes: