Здравей, AH! :rolleyes:
Малко ми е неудобно , че се ангажираш с мои темички, за което много ти благодаря :rolleyes: , но все пак ако не се получи с госпожата, отново има и други възможности. Е, ще почакам писмото, надявам се да работи подхода, а ако не, ще пробвам всичко възмножно. Лятото трябва сериозно да си уредя и преместването. Много ще се радвам като това се случи и започна и да уча.Откриват се нови хоризонти. А на братчето, пропуснах да кажа, че и Меркурии е там. Наистина му е важна темата, а отвътре си му идва да иска да е женен. Даже миналото лято беше излязъл няколко пъти с една девойка и обяви, че иска да се жени за нея, което тогава ме притесни, но този път вече се е заел сериозно с тази и не искам да му се меся, щом така е решил...
Малко съм песимистична и този път, но ще си го запазя за себе си, дано се лъжа. :ph34r:
По традицията годежа тук си е просто годеж, но има едни странни обичаи, които са ми много забавни вече, ако гледам от смешната страна на нещата.
Девойката трябва да бъде изпросена от баща и от двама възрастни мъже от фамилията на момчето, които трябва да отнесът в дома и злата, дрехи и всякакви дарове, трети чака в дома на момчето за новини, за отговор , и когато се върнат двамата мъже с новините се дава обят, а бащата на девойката я изпраща в дома на момчето , с дарове от тяхна страна и се празнува

. След, което в Събота, или Неделя, всички блзки на девойката ,както и на момчето се събират в някои ресторант, за да се запознават. И после цяла седмица , в домовете и на двамата пристигат всякакви гости, за да ги поздравяват. :blink:
За себе си поне не искам един ден да се вдига много шум, ами просто да се задавя с годежен пръстен докато си пия чая наприемер, и така повече би ми се харесало, но въпреки,че малко предварително се настроих , ще се радвам да си прекарам добре.
AH, а снощи след като няколко часа се опитвах как ли не да заспя, най-накрая успях и сънувах. Сънувах, че съм във Варна и гледам морето, разхождам кучето си по някаква алея и виждам лъвове, които си лежат на алеята, при което кучето ми се затичва към тях, нападателно и аз тръгвам да го гоня, защото си мисля, че ще го изядат, но се оказват, някакви кротки лъвове, нещо като атракция, опитомени и дресирани. Взех си го. Бяха големи един мъжки и един женски лъва , и две малки лъвчета, прекрасно семейство. Продължих си по пътя минавах,през разни барачки магазинчета, и видях крокодил. Обаче освен типичната зелена окраска имаше и нещо червено по себе си. Обърнах посоката, защото се изплаших и после го забелязох да ходи по някаква стена като някакъв гущер. Друго не си спомням, но в съновниците, свързват крокодила с опасен враг, които изглежда като приятел, и с този Нептун на Дсц. , като нищо да се заблудя, знам ли, сега немога да подозирам всички хора. Обаче ще си имам едно наум.
До скоро,AH!
И успех с експеримента!!! :rolleyes: