Здравей Гост

5-ти дом

• 97 Отговора
  • 13451 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: 5-ти дом
« Отговор #80 -: Декември 05, 2011, 01:06:52 pm »
Имам управител на 5-ти дом Марс

А сичкото туй да не би да е щот Марс ти управлява 1 ви дом и е нормално да се идентифицираш силно с неговите домове и домовете на Сатурн в картата си? А не заеади пети?

Ако работим по древните Марс управлява 1-ви...Ако работим според западните астрологични тенденции то тогава приемам Плутон за управител на 1-ви...
По сидерал съм скорпион...,по тропическата съм стрелец...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #81 -: Декември 05, 2011, 01:06:52 pm »
Ето картата за по-лесно.А за транзитите - нямам си и на идея за какво ме питаш  ;D Едва в началото съм.Но съм се насочила към една книга http://www.book.store.bg/p21397/naj-dobriat-nachin-da-nauchim-astrologia-tom-1-marion-march-dzhoan-makevyrs.html защото,чета много и различни неща и всичко ми е хаотично в главата  :unsure:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Grace

• 2257
« Отговор #82 -: Декември 05, 2011, 01:29:23 pm »
а случайно да си забременяла/родила май-юни 2010 г?
в края на 2009 ? - брак, промяна на социалния статус?
« Последна редакция: Декември 05, 2011, 01:38:31 pm от Grace »

« Отговор #83 -: Декември 05, 2011, 02:06:20 pm »
На мен ми е интересно ... наблюдавам някаква приемственост между знаците на петите домове на родителите, които стават силно акцентирани в самите деца.  :rolleyes: За първото се гледа пети, после трети, после мисля, че беше девети.  :rolleyes: Както и да е де, интересно ми е дали детето е повлияно от Близнаци и Рак в случая :rolleyes: То зависи и от бащата, но може да се погледне и той какво е дал.  ;D ;D ;D ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #84 -: Декември 05, 2011, 03:53:25 pm »
На мен ми е интересно ... наблюдавам някаква приемственост между знаците на петите домове на родителите, които стават силно акцентирани в самите деца.  :rolleyes: За първото се гледа пети, после трети, после мисля, че беше девети.  :rolleyes: Както и да е де, интересно ми е дали детето е повлияно от Близнаци и Рак в случая :rolleyes: То зависи и от бащата, но може да се погледне и той какво е дал.  ;D ;D ;D ;D
за 1-во дете се гледа 5-ти, за 2-ро 7-ми, за 3-то 9-ти.
на мен ми  е интересно да видим какви влияния има като транзити, дирекции и прогресии по време на раждане и забременяване..и как точно са замесени управителите на съответните домове.

« Отговор #85 -: Декември 05, 2011, 04:00:58 pm »
Ми с техниката на производните имаше нещо от рода на - 5-ти, после гледаш трети, защото е един вид братчето/сестричето на другото дете.  ;D При сестра ми и мъжа й излизаше, те си имат две момиченца. За жалост наблюдения над моите родители нямам, защото не съм сигурна в часовете им на раждане, т.е и те не са и така.  :blink:
За транзити и прогресии за жаост не мога да ти кажа нищо.  :(

*

Grace

• 2257
« Отговор #86 -: Декември 05, 2011, 04:04:16 pm »
 :blink: ами да де, трети от 5-ти е седми... :blink:

« Отговор #87 -: Декември 05, 2011, 04:06:40 pm »
 :o Да, аз малко съм изтъпяла, надявам се да е временно.  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #88 -: Декември 05, 2011, 04:16:07 pm »
 :blink: ще се оправиш..

а второто дете в повечето случаи прилича на бащата и следва да е взело някои от неговите основни характеристики. напр. Луна или Ацс. в неговия сл.знак.
наблюдавам и нещо друго - никак не е рядкост Лунния знак на Първото дете да е същия като знака на кусп.5-ти дом на майката. Някой да опровергае или потвърди от личен опит..?  :blink:

« Отговор #89 -: Декември 05, 2011, 04:18:59 pm »
Грейс, а това, което каза за второто дете и бащата, важи ли и за първото, аз съм с АЦ Везни, слънцето на баща ми също е във Везни, това е много полезно за мен като информация, защото всеки път майка ми дава различен час на раждане, имам правена ректификация и АЦ се оказа последно Везни, но ето, че си намерих още едно доказателство за това.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #90 -: Декември 05, 2011, 04:24:52 pm »

а второто дете в повечето случаи прилича на бащата и следва да е взело някои от неговите основни характеристики. напр. Луна или Ацс. в неговия сл.знак.
наблюдавам и нещо друго - никак не е рядкост Лунния знак на Първото дете да е същия като знака на кусп.5-ти дом на майката. Някой да опровергае или потвърди от личен опит..?  :blink:
Аз мога да потвърдя.И приликата е на вътрешно ниво,а на външно е по обратният начин.
Слънце:Лъв,Асцендент :Лъв,Луна:Везни

*

Grace

• 2257
« Отговор #91 -: Декември 05, 2011, 04:26:21 pm »

Грейс, а това, което каза за второто дете и бащата, важи ли и за първото, аз съм с АЦ Везни, слънцето на баща ми също е във Везни, това е много полезно за мен като информация, защото всеки път майка ми дава различен час на раждане, имам правена ректификация и АЦ се оказа последно Везни, но ето, че си намерих още едно доказателство за това.
да, би могло да се каже. знаеш, обикновено картата на майката и първото дете имат характеристики, които си кореспондират. аз например имам същия Сл.знак и Ацс. като майка ми и съм и 1-во дете. Сестра, която е по-малка има Сл.знак и Асц. като баща ми.  :blink:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #92 -: Декември 05, 2011, 04:34:52 pm »
Дъщеря ми има Ас като баща си. Луната и е на върха на 6 дом в телец, а моя връх на 5 дом е в Овен.

« Отговор #93 -: Декември 05, 2011, 04:35:47 pm »
Грейс, едно потвърждение - на сестра ми К5 е Козирог, по-голямата й дъщеря има ... вярно луна в Риби, но си  е в 10 дом.  :unsure:
И за другото си права, по-малката ми племенничка е ац Водолей, баща и е Слънце, Луна, Меркурий, Венера водолей. И при двамата планетите, които са с въздушна стихия, са разположени във воден дом.  ;D

А аз като съм трето дете на теория на кого трябва да приличам.  :unsure: Честно да ви кажа, повече сякаш съм се вързала на баби и дядовци, отколкото на родители. Татиииии массово Везнии, мамааа великия Овеен, останахааа дваа кардиналнии знакааа за третото дете.  :unsure: Единия ми дядо е със Слънце в Рак, и аз съм така.  :unsure: Другия е със слънце в Козирог - и в Козирог имам много.  :unsure: Двете ми баби за Лъвици, имам стелиум и там.  ;D ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #94 -: Декември 05, 2011, 04:41:02 pm »
емиии...виж как си знаеш, кво питаш... :P

« Отговор #95 -: Декември 05, 2011, 04:44:29 pm »
Проверката е висша форма на доверие. Беше просто теория, не съм го чела никъде и затова.  ;D

« Отговор #96 -: Декември 05, 2011, 05:00:48 pm »
Ами родих на 24 ноември 2010,забременях март 2010, сключихме брак септември 2010, но края на 2009 декември бяхме разделени до януари някъде  :-\ ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #97 -: Декември 05, 2011, 05:05:09 pm »

Аз мога да потвърдя.И приликата е на вътрешно ниво,а на външно е по обратният начин.

Потвърждавам, луната на първото ми дете е в знака на куспидата на 5-тия ми дом  :blink:
The only distance is that which we create!