Зная,че ако някой не те обича така,както на теб ти се иска ,не означава,че не те обича,но въпреки това понякога се чувства точно така-неоценена и необичана.Също ми идва на баир това,че не ми помага особено във възпитанието на децата,но...такъв е.Поне за сега.
Усмихната, радвам се, че съм помогнала по-някакъв начин.
Искам само да споделя, че отношенията в едно семейство са динамични. Конкретно до моя Близнак - не помагаше вкъщи, не се ангажираше с децата по-никакъв начин, чувствах се като теб - самотна, неоценена. А сега...той се превърна в мен, след толкова години

Пише домашни с децата, готви им, води ги на тренировки. Даже ревнувам от новите им отношения, въпреки че толкова години се тръшках, говорих и се опитвах да го променя.
Та исках да кажа, хората се променят - и твоят съпруг един ден ще види тази ситуация и нещата различно.
Колкото до отношенията с родителите - има един израз - "безусловна обич". Това обяснява нещата. Обичат те и те подкрепят дори когато си на 30, дори когато грешиш, дори когато си ги разочаровал и обидил, и ти прощават. Не казвам, че е лесно и че всеки може да го направи, но това е обичта между родител и дете. Опитвам се да бъда такъв родител. И категорично не приемам, че другото е нормално. Независимо от изборите, които правим и от грешките ни.
:blink: