Здравей Гост

Кармични семейни отношения,или?

• 50 Отговора
  • 6499 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Кармични семейни отношения,или?
« Отговор #40 -: Февруари 17, 2012, 08:43:45 am »
тригон на слънцата :-\ много ми е странно защо се получава така, аз също имам тригон точен май до градус с баща ми.

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Февруари 17, 2012, 08:47:12 am »
Ако все пак те интересува в личен план какви могат да бъдат препъни камъчетата, аз виждам една много добра синастрия между вас, с изключение на съвпада между негов Марс и твоята Луната, а също така и квадратът между твоя Юпитер и неговата Луна. Тези аспекти могат да доведат до неконтролируем изблик на емоциите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Февруари 17, 2012, 08:47:58 am »
тригон на слънцата :-\ много ми е странно защо се получава така, аз също имам тригон точен май до градус с баща ми.

какво искаш да кажеш? Моят баща никога не ни е изоставял, а имаме тригон на Слънцата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #43 -: Февруари 17, 2012, 08:49:28 am »
Stella, права си :) моя грешка, реших, че след като става въпрос за баща ми трябва нашата синастрия :)
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #44 -: Февруари 17, 2012, 09:03:25 am »
Цитат
Зная,че ако някой не те обича така,както на теб ти се иска ,не означава,че не те обича,но въпреки това понякога се чувства точно така-неоценена и необичана.Също ми идва на баир това,че не ми помага особено във възпитанието на децата,но...такъв е.Поне за сега.

Усмихната, радвам се, че съм помогнала по-някакъв начин.
Искам само да споделя, че отношенията в едно семейство са динамични. Конкретно до моя Близнак - не помагаше вкъщи, не се ангажираше с децата по-никакъв начин, чувствах се като теб - самотна, неоценена. А сега...той се превърна в мен, след толкова години :P
Пише домашни с децата, готви им, води ги на тренировки. Даже ревнувам от новите им отношения, въпреки че толкова години се тръшках, говорих и се опитвах да го променя.
Та исках да кажа, хората се променят - и твоят съпруг един ден ще види тази ситуация и нещата различно.

Колкото до отношенията с родителите - има един израз - "безусловна обич". Това обяснява нещата. Обичат те и те подкрепят дори когато си на 30, дори когато грешиш, дори когато си ги разочаровал и обидил, и ти прощават. Не казвам, че е лесно и че всеки може да го направи, но това е обичта между родител и дете. Опитвам се да бъда такъв родител. И категорично не приемам, че другото е нормално. Независимо от изборите, които правим и от грешките ни.
 :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #45 -: Февруари 17, 2012, 09:06:30 am »
Марсовата квадратура помежду им предполага конфликти, в това число и разрешаване на спорните въпроси със сила. И двамата са пълнолунни - с опозиция между светилата, което налага огромни компромиси в брака и съжителството с друг човек, но те се научават с течение на времето. Проблемът тук е, че няма никаква съвместимост между светилата. Неговите са въздушно-огнени, а нейните са земно-водни.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #46 -: Февруари 17, 2012, 10:15:49 am »
Препоръчвам тази книга на всички родители : http://www.colibri.bg/resultsb.php?book=496
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

усмихната

• 24
  • Живей върху дъгата
« Отговор #47 -: Февруари 17, 2012, 04:29:12 pm »
Препоръчвам тази книга на всички родители : http://www.colibri.bg/resultsb.php?book=496
Благодаря ,venerra!Звучи интересно и може би ще е полезна :blink:!
Обичта никога не може да е в повече :))

*

усмихната

• 24
  • Живей върху дъгата
« Отговор #48 -: Февруари 17, 2012, 04:33:05 pm »
Цитат
Зная,че ако някой не те обича така,както на теб ти се иска ,не означава,че не те обича,но въпреки това понякога се чувства точно така-неоценена и необичана.Също ми идва на баир това,че не ми помага особено във възпитанието на децата,но...такъв е.Поне за сега.

Усмихната, радвам се, че съм помогнала по-някакъв начин.
Искам само да споделя, че отношенията в едно семейство са динамични. Конкретно до моя Близнак - не помагаше вкъщи, не се ангажираше с децата по-никакъв начин, чувствах се като теб - самотна, неоценена. А сега...той се превърна в мен, след толкова години :P
Пише домашни с децата, готви им, води ги на тренировки. Даже ревнувам от новите им отношения, въпреки че толкова години се тръшках, говорих и се опитвах да го променя.
Та исках да кажа, хората се променят - и твоят съпруг един ден ще види тази ситуация и нещата различно.

Колкото до отношенията с родителите - има един израз - "безусловна обич". Това обяснява нещата. Обичат те и те подкрепят дори когато си на 30, дори когато грешиш, дори когато си ги разочаровал и обидил, и ти прощават. Не казвам, че е лесно и че всеки може да го направи, но това е обичта между родител и дете. Опитвам се да бъда такъв родител. И категорично не приемам, че другото е нормално. Независимо от изборите, които правим и от грешките ни.
 :blink:
Голямо благодаря,Dragon Lady :wub:!Добре ще ми дойде да се пообърнат нещата и при нас.Така смятам,че и ще ме разбере по-добре ,т.е ако поживее малко като мен :blink:.
Оптимизмът ме държи изправна и...усмихната ;D
П.П-Безусловна обич!С този израз се изчерпва всичко,което исках да кажа по-горе!
Дано повече деца да се радват на такава!

*

усмихната

• 24
  • Живей върху дъгата
« Отговор #49 -: Февруари 17, 2012, 04:39:21 pm »
Аз съм Близнак и наистина прощавам адски трудно. Взаимоотношенията и с моя баща не са добри, като малки отсъстваше често, след развода, аз вече бях пълнолетна, пък изобщо не желаеше да ни вижда със сестра ми, все едно ние бяхме виновни, правихме опити да се видим с него, но той показваше незаинтерсованост.
Детето ми е на почти 4 и той не го е виждал, а живеем в един град. Беше ми мъчно, но приех решението му и някакси заживях с тази мисъл. В началото на месеца обаче, се видяхме поради трагедия с роднина, и дали от слабост ...или е осъзнал грешката си и е мислил за нас, а просто гордостта му е пречила да ни потърси, започна да ни прегръща и целува...и каза, че ще се обади  :'(....и ние със сестра ми сега наивно вярваме, че нащата ще се оправят .....кръвта вода не става са казали хората.
Мама винаги ми е казвала, че имам неговия характер ...а аз не бих постъпила така с детето си ...качвам синастрията
Много е гадно усещането.Пожелавам ви ,баща ви да се вразуми и да си спомни колко е хубаво да можеш да прегърнеш децата си!
Успех!

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #50 -: Февруари 23, 2012, 07:17:17 pm »
Ако все пак те интересува в личен план какви могат да бъдат препъни камъчетата, аз виждам една много добра синастрия между вас, с изключение на съвпада между негов Марс и твоята Луната, а също така и квадратът между твоя Юпитер и неговата Луна. Тези аспекти могат да доведат до неконтролируем изблик на емоциите.
Възможно е той в твое лице да вижда отразен себе си.скритата си част-анимата.И особенно с Асц.Лъв за нищо на света няма да си го признае.Ще предпочита да се обърне на другата страна.Не че ти имаш персонална вина.Всеки друг с подобна карта спрямо неговата ще е в същата позиция като теб.На него не му харасва това,което вижда в огледалото а ти го оживявяш това,като кошмар в будно състояние му се струваш.Ако няма достатъчно смелост да си го признае,което не е задължително не се набирай повече.Приеми, че си направила каквото трябва,пък да става каквото ще.Това,че някой е станал родител или е навършил опредена възраст не е критерий за човечност,нито за разбиране нито за каквото и да било друго.Онова зад теб /миналото/няма да избяга,все ще си е там.Така,че гледай бъдещето,то е по важно.Успех :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"