Здравей Гост

Да поговорим за мен

• 89 Отговора
  • 10033 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Да поговорим за мен
« Отговор #40 -: Март 20, 2012, 08:11:07 pm »
Hm, какво мислиш за мен?

*

Papy

• 4343
« Отговор #41 -: Март 20, 2012, 08:11:41 pm »

Моят е директен. Лошият му аспект е опозиция с Плутон.

Това не дава детайлите и дребосък, дава само дълбаене и разни психологически и следователски склонности

*

abroad

• 2187
« Отговор #42 -: Март 20, 2012, 08:11:55 pm »
тамън разсъждавах по темата - близнака ли е по артист или рибата
Шъ требе да е рибата, щото екзалтира венерата. А у близнака венерата е непричем.

ще видим :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #43 -: Март 20, 2012, 08:14:51 pm »
А сега дай обратна връзка, задоволи ли те някой отговор.  ;)

Хм не е направила тема да се задоволява  ;D

Пак нещо изследваме тука...

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #44 -: Март 20, 2012, 08:15:10 pm »
а по темата за артисцизма и аз съм за Рибата, универсални ценности, които са разбираеми за всеки, могат да докосват душата. И и всичките ми приятели риби са или деца на художници или самите те са художници/скулптури - все са в такава среда.

И наистина така, както рибата може да те изпързаля никой не може.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #45 -: Март 20, 2012, 08:16:14 pm »

всичко тук в този форум е за да си задоволим емоционалните или интелектуалните търсения.  :P

« Отговор #46 -: Март 20, 2012, 08:19:08 pm »
Anabell, накара ме да изпитам истинска гордост от себе си. Но съвсем сериозно - наистина умея да лъжа и го правя точно с артистизъм. Обмислям си маниерите, изражението, тона...режисирам се  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #47 -: Март 20, 2012, 08:19:44 pm »

всичко тук в този форум е за да си задоволим емоционалните или интелектуалните търсения.  :P

Това вечните философски теми...тя и майката затова си гледа децата-да си задоволява майчинските инстинкти

*

Anabell

• 2022
« Отговор #48 -: Март 20, 2012, 08:28:03 pm »
Anabell, накара ме да изпитам истинска гордост от себе си. Но съвсем сериозно - наистина умея да лъжа и го правя точно с артистизъм. Обмислям си маниерите, изражението, тона...режисирам се  ;D

а това беше много точно - РЕЖИСИРАМ СЕ, те най-важните режисьори на цивилизацията, ВИНАГИ имат или Слънце или Луна в Риби. Режисьорите създали емблематични образи, мечти на цели поколения.

Тарковски - Луна в Риби, признат за най-великия режисьор...
Роже Вадим (създал Бриджит Бардо - той я изрусява, образа на Барбарела и т.н.) - Луна в Риби
Hugh Hefner - създателят на Playboy и Мерилин Монро - Луна в Риби

безпогрешен усет...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #49 -: Март 20, 2012, 08:31:04 pm »
а по темата за артисцизма и аз съм за Рибата, универсални ценности, които са разбираеми за всеки, могат да докосват душата. И и всичките ми приятели риби са или деца на художници или самите те са художници/скулптури - все са в такава среда.

И наистина така, както рибата може да те изпързаля никой не може.

:clap:..или стелиуми...там, ела да видиш какво става...Истина е...така е. Страхотни са..,но идва миг в който те се спускат по пързалката... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #50 -: Март 20, 2012, 08:31:52 pm »

Да, така е!

Това, което е в Сянката на човека трябва да се намери. Но човек обикновено не вижда сам това, което е в Сянката му, защото то е там, защото той не го признава у себе си. Другите могат по-добре да го видят.

Ще ви цитирам едно нещо от книга по психоанализа, "Това, което човек има в себе си, но не го изживява лично, се обръща срещу него."
Може да схванете по-добре, като си припомните темата ми - опозицията, среща със себе си чрез другите. Но това не се отнася само до опозицията, а за целия хороскоп и тенденциите в него. Защото в хороскопа има противоречиви тенденции, някои човек приема, а други, отхвърля. Тогава в живота му навлизат хора, свързани с това, което си отхвърлил у себе си.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #51 -: Март 20, 2012, 08:35:48 pm »

Да, така е!

Това, което е в Сянката на човека трябва да се намери. Но човек обикновено не вижда сам това, което е в Сянката му, защото то е там, защото той не го признава у себе си. Другите могат по-добре да го видят.

Ще ви цитирам едно нещо от книга по психоанализа, "Това, което човек има в себе си, но не го живее, се обръща срещу него."
Може да схванете по-добре, като си припомните темата ми - опозицията, среща със себе си чрез другите. Но това не се отнася само до опозицията, а за целия хороскоп и тенденциите в него. Защото в хороскопа има противоречиви тенденции, някои човек приема, а други, отхвърля. Тогава в живота му навлизат хора, свързани с това, което си отхвърлил у себе си.

Хело, при Меркурий в Телец, по добре се занимавай с музика, СЕРИОЗНО повече просветление ще получиш.

К'ви са тия глупости. Човек има всичко в себе си. Човекът преди всичко е душа, която няма хороскоп. Мен ако ме питаш си търсиш емоции и преживявания, а не отговори... но ако ти е забавно. 

« Отговор #52 -: Март 20, 2012, 08:35:58 pm »
Аз съм с рибешко Слънце и СЛВ и овнешки Луна и Венера - на двата полюса. Но ти, Anabell така хубаво ми погали овчето его, така точно го нацели...
Само за комплименти и възхищение бих заменила дори секса. И хем ми е смешно, щото осъзнавам колко съм дребничка в суетата си и тая марсова маниакалност да съм първа, да съм на връо' и да съм най-отгорИ, а всички да ме гледате най-отдолИ, хем ми е едно хуууубаво, хууууууубаво  :haha:

*

abroad

• 2187
« Отговор #53 -: Март 20, 2012, 08:36:19 pm »
Може да схванете по-добре, като си припомните темата ми - опозицията, среща със себе си чрез другите.

Hm, какво мислиш за мен?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #54 -: Март 20, 2012, 08:36:21 pm »
Голям кеф-да обсъждаме някой по негово собствено предложение  :blink:

Според мен...това изобщо не е обсъждане. ;)
Опит за себепознание...и анализ на другите и себе си разбира се... ;D

Голям кеф-да обсъждаме някой по негово собствено предложение  :blink:

Групова психоанализа  ;D - защо пък не?

Възможностите са добри...гледам обаче , че трудно се използват.... ;D ;)
По-скоро се търсят възможности за адвокатска изява.... ;D :P....

Да, така е!

Ще ви цитирам едно нещо от книга по психоанализа, "Това, което човек има в себе си, но не го изживява лично, се обръща срещу него."

Хм,
Елементаризма не те ли възмущава понякога? :rolleyes:
Не ти ли харесва да застанеш над нещата...и да ги виждаш прозрачни? ;D

Въпроса е ...отново подвластен на Луната...Аз лично обичам и ПРИВЛИЧАМ мъжките стрелцови луни.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #55 -: Март 20, 2012, 08:37:57 pm »
Ще чакам аз чрез другите да се срещна като съм си на една мисъл разстояние- бъкана съм с опозиции. ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #56 -: Март 20, 2012, 08:40:43 pm »
Аз съм с рибешко Слънце и СЛВ и овнешки Луна и Венера - на двата полюса. Но ти, Anabell така хубаво ми погали овчето его, така точно го нацели...
Само за комплименти и възхищение бих заменила дори секса. И хем ми е смешно, щото осъзнавам колко съм дребничка в суетата си и тая марсова маниакалност да съм първа, да съм на връо' и да съм най-отгорИ, а всички да ме гледате най-отдолИ, хем ми е едно хуууубаво, хууууууубаво  :haha:

хахахха, имам приятелка с Венера и Луна съвпад в дева, определено го харесвам този аспект, защото се приемате, познавате се, ама се харесвате, това за жена е мн хубав аспект.

Аз това не го разбирам за комплиментите, щот като Козирог на никой не вЕрвам, и не ми вършат работа, полза от тях никаква, но е хубаво на човек да му стига толкова малко.  ;D

« Отговор #57 -: Март 20, 2012, 08:43:54 pm »
Hm, само те чаках кога ще си го кажеш. Съветвам те да престанеш да четеш популярна психология за домакини, която женските списания имат нездравословния навик да публикуват. Опитай да разсъждаваш по-мащабно и да изхвърлиш примитивизма от обясненията си за живота и хората. Само факта, че си способна да се водиш от такива формули говори именно за това, което ти написах доста дипломатично и сдържано и което сега се изкушавам да назова директно.
Ако някой е плешив и аз казвам, че е плешив, това не значи непременно, че мечтая да съм пънкар. Схващаш ли?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #58 -: Март 20, 2012, 08:49:43 pm »
Ако някой е плешив и аз казвам, че е плешив, това не значи непременно, че мечтая да съм пънкар.

;D Тъй де, сянката вика, че ти си плешива ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #59 -: Март 20, 2012, 08:54:26 pm »
Hm, само те чаках кога ще си го кажеш. Съветвам те да престанеш да четеш популярна психология за домакини, която женските списания имат нездравословния навик да публикуват. Опитай да разсъждаваш по-мащабно и да изхвърлиш примитивизма от обясненията си за живота и хората. Само факта, че си способна да се водиш от такива формули говори именно за това, което ти написах доста дипломатично и сдържано и което сега се изкушавам да назова директно.
Ако някой е плешив и аз казвам, че е плешив, това не значи непременно, че мечтая да съм пънкар. Схващаш ли?

От години не чета женски списания.

Освен това ходя на събития, организирани от професионални психолози и астропсихолози.

Няма смисъл да коментирам това с теб, щом не си способна да разбереш сега.