Марая, вече ми е неудобно, но ето я картата.
passion-desire , аз също не карам никого да се чувства като мен, но не можеш по никакъв начин да ме убедиш, че аз съм се чувствала себе си по силата на илюзия. Все пак не съм на 15 години и много връзки и отношения съм отработила. :blink: Знам прекрасно с кого и кога съм била себе си. Мислила съм много от дистанцията на времето, когато и илюзиите, и чувствата са били вече минало.
Ще дам съвсем ежедневни примери, които са далеч от всякакви илюзии: мразя да мия чинии. Само с Риби мога съвсем спокойно да не мия чинии една седмица и да се зарием до ръба на шкафовете и изобщо да не се притеснявам, че някой, видите ли, ще ме зачеше по темата. Само с Риби можем да си ходим негладени и абсолютно щастливи от факта, много важно. Можем да пазаруваме или да ядем семки, защото само това има в шкафа, защото мен просто ме е мързяло. Дори с невръстния си син, мога (и го правя с кеф) откровено да съм мързелива, немарлива, несресана, или каквото и да било друго, и да се чувствам ОК. Няма нужда да се напъвам . Така е било и с баща ми, и с гаджета, и със сериозни партньори в съжителство. Това само като съвсем ежедневни примери. Отделно нивото на емоционален комфорт, за интимен пък да не говорим. Реалност е за мен това.