Здравей Гост

Какво Ви липсва?

• 265 Отговора
  • 24781 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Какво Ви липсва?
« Отговор #160 -: Април 05, 2012, 10:16:11 pm »

това вече е странно, не може само от дома, да и идва силата, а тя всъщност по дом е в "падение", не се чувства добре в дом на Марс. Ти си и спортувала спортове които са и по Венера и по Марс всъщност. В дева ли ти е Венера - ? Меркурий как е?

В Дева е, да. Меркурий съвпад с Плутон в 8ми, във Везни, ама Венера е далеееч от него.  ;D И аз не знам как става, но определено венерата в 8ми дом е една от най-активните планети в моята карта, туй то. Обаче, с уточнението, че за девишкото й не съм го видяла никога, само осмодомното. Аз съм на светлинни години от всички описания на Венера в дева, но виж Венера в Скорпион ми пасва като ръкавичка. Че дори и Венера във Везни. Но не, в Дева си е, баш по средата, бедна откъм аспекти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #161 -: Април 05, 2012, 10:20:44 pm »
Е ,Нептун я разнежва,а Меркурий я разприказва ,тя пък си носи чара от ЮЛВ . ;)

Те затова все близнашки Венери ми се лепят, лесно намираме обща приказка.  ;D
Иначе съпадът с Меркурий не я прави повърхностна в чувствата, по-скоро капризна - бързо губя интерес, ако някой с нещо не ми бръкне по-дълбоко в душата, в този смисъл има тенденция към непостоянство. Освен това за мен е много важен вербалния контакт с любимия/харесван мъж - докато не изговоря всичко, каквото ми е на душата (Луна  ;D), секс не ми се прави. Но зад привидната приказливост и лекота се крие голям чешит, когато стане въпрос за чувства и привързаности.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #162 -: Април 05, 2012, 10:22:58 pm »
В Дева е, да. Меркурий съвпад с Плутон в 8ми, във Везни, ама Венера е далеееч от него.  ;D И аз не знам как става, но определено венерата в 8ми дом е една от най-активните планети в моята карта, туй то. Обаче, с уточнението, че за девишкото й не съм го видяла никога, само осмодомното. Аз съм на светлинни години от всички описания на Венера в дева, но виж Венера в Скорпион ми пасва като ръкавичка. Че дори и Венера във Везни. Но не, в Дева си е, баш по средата, бедна откъм аспекти.

Те са си диспозитори - Меркурий във Везни и Венера в Дева, това вече е друга ситуация. Бриджит Бардо - всепризнатата красавица е със същата позиция, и е била професионална балерина, преди да стане кино звезда, и никога не е имала проблеми с парите. И кой каквото и да ми казва, си е красавица.  ;)

За Рибите и аз съм съгласна - дават пълна свобода, и приемат без да се опитват да те променят и разбират всичко. За мен всъщност те виждат душата - по - дълбоката реалност от външната форма (земната стихия).
When One Door Closes Another Door Opens

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #163 -: Април 05, 2012, 10:31:51 pm »

Вярно е -друго измерение сме,чак не можем да се открием понякога самите себе си. ;D :lol:

Прочети внимателно какво съм написала. :blink:

Четох много внимателно. НО моите усещания са съвсем различни. Може би има значение, че аз съм дълбоко водна. Само с Риби аз съм се чувствала напълно свободна да бъда себе си, дори в най-ежедневните неща. Без роли, без нагаждания, без изисквания. Опиянението идва от абсолютната свобода на себеизява.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #164 -: Април 05, 2012, 10:36:48 pm »
Те са си диспозитори - Меркурий във Везни и Венера в Дева, това вече е друга ситуация. Бриджит Бардо - всепризнатата красавица е със същата позиция, и е била професионална балерина, преди да стане кино звезда, и никога не е имала проблеми с парите. И кой каквото и да ми казва, си е красавица.  ;)

За Рибите и аз съм съгласна - дават пълна свобода, и приемат без да се опитват да те променят и разбират всичко. За мен всъщност те виждат душата - по - дълбоката реалност от външната форма (земната стихия).

Благодаря т за просветлението, виж как страничен поглед ги вижда нещата, аз - не. Тоест, аз знам какво работи в картата, но когато е за моята карта не ми е лесно да го видя отстрани. Обичам Бардо! Обичам и животните, с нея делим едни и същи благотворителни инициативи, освен любовта към балета и красотата, както и любовта към Южна Франция.  :blink: И Риби обичам. Те ми дават усещане за съществуване със смисъл. Разбирането наистина е ключово. Понякога чак ми е неудобно как синът ми, който е все още едно голямо бебе, ме разбира по начин, който е плашещ за съвсем нелесни за разбиране неща.  :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #165 -: Април 05, 2012, 10:37:14 pm »
не "харесват" едни и същи филми твоите Луна и Венера. :P

Определено. На ниво харесване/симпатия се проявява Венера, на ниво доверие и по-дълбока привързаност си казва тежката дума Луната, тя е чешитът.  :blink: Венера в Овен може да я подлъже някой с привидния си блясък, но тестът за надеждност минава по Луната. Сатурн /времето/ отсъжда кой да остане и кой да си ходи, вкл. от гледна точка на целесъобразността, не си падам по безплодни отношения, не ги намирам за смислени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #166 -: Април 05, 2012, 10:42:56 pm »

Благодаря т за просветлението, виж как страничен поглед ги вижда нещата, аз - не. Тоест, аз знам какво работи в картата, но когато е за моята карта не ми е лесно да го видя отстрани. Обичам Бардо! Обичам и животните, с нея делим едни и същи благотворителни инициативи, освен любовта към балета и красотата, както и любовта към Южна Франция.  :blink: И Риби обичам. Те ми дават усещане за съществуване със смисъл. Разбирането наистина е ключово. Понякога чак ми е неудобно как синът ми, който е все още едно голямо бебе, ме разбира по начин, който е плашещ за съвсем нелесни за разбиране неща.  :wub:

Много ми е любопитна картата ти...Може и да съм я виждала..,но не помня... :rolleyes:

Може ли да я погледна.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #167 -: Април 05, 2012, 10:49:05 pm »
Марая, вече ми е неудобно, но ето я картата.  ;D

passion-desire , аз също не карам никого да се чувства като мен, но не можеш по никакъв начин да ме убедиш, че аз съм се чувствала себе си по силата на илюзия. Все пак не съм на 15 години и много връзки и отношения съм отработила.  :blink: Знам прекрасно с кого и кога съм била себе си. Мислила съм много от дистанцията на времето, когато и илюзиите, и чувствата са били вече минало.

Ще дам съвсем ежедневни примери, които са далеч от всякакви илюзии: мразя да мия чинии. Само с Риби мога съвсем спокойно да не мия чинии една седмица и да се зарием до ръба на шкафовете и изобщо да не се притеснявам, че някой, видите ли, ще ме зачеше по темата. Само с Риби можем да си ходим негладени и абсолютно щастливи от факта, много важно. Можем да пазаруваме или да ядем семки, защото само това има в шкафа, защото мен просто ме е мързяло. Дори с невръстния си син, мога (и го правя с кеф) откровено да съм мързелива, немарлива, несресана, или каквото и да било друго, и да се чувствам ОК. Няма нужда да се напъвам . Така е било и с баща ми, и с гаджета, и със сериозни партньори в съжителство. Това само като съвсем ежедневни примери. Отделно нивото на емоционален комфорт, за интимен пък да не говорим. Реалност е за мен това.
« Последна редакция: Април 05, 2012, 10:55:14 pm от Ronia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #168 -: Април 05, 2012, 10:53:49 pm »
Марая, вече ми е неудобно, но ето я картата.  ;D

passion-desire , аз също не карам никого да се чувства като мен, но не можеш по никакъв начин да ме убедиш, че аз съм се чувствала себе си по силата на илюзия. Все пак не съм на 15 години и много връзки и отношения съм отработила.  :blink: Знам прекрасно с кого и кога съм била себе си. Мислила съм много от дистанцията на времето, когато и илюзиите, и чувствата са били вече минало.

На теб не знам...,но умрях от срам... :-[ :P
Извинявай! Лелеее..,ама на ден като се въртят по един топ карти е така... ;D :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #169 -: Април 05, 2012, 10:55:43 pm »
Е, нищо де.  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #170 -: Април 05, 2012, 10:58:30 pm »
Псевдо квадрат от 7 градуса на несветило с Нептун... Това само Астрото го може, но му се радвам, спор няма.

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Април 05, 2012, 11:01:16 pm »
Псевдо квадрат от 7 градуса на несветило с Нептун... Това само Астрото го може, но му се радвам, спор няма.

Зависи това несветило ;D..в какъв статус е ..,както и Нептуна.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #172 -: Април 05, 2012, 11:04:08 pm »
Ми то мойто виж го какво е горко.  ;D Но работи. Не като Девишко, но като осмодомно (и Скорпионско) работи като лудо. За разлика от къде-къде по-високопоставени планети в натала. Това по онази тема за мързеливите планети, май. А квадратът с Нептун леко ми върви по тема отношения. Повече като тригон.

П.С. Най-знаковите мъжки присъствия в живота ми са били Слънца в Риби - баща ми, най-голямата ми любов и синът ми. Аз в картата не го виждам. Може да съм сляпа, но това е. Нептун в 11 в Стрелец ме навява на съвсем други мисли.
« Последна редакция: Април 05, 2012, 11:10:23 pm от Ronia »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #173 -: Април 05, 2012, 11:26:11 pm »
Ааа, първо да доведе сатурнианеца на Слънцето, че сега него съм си поръчала. После асц.  ;D А за раздвижването, аз съм отвъд съвпада си, минавам през квадратурата си, раздвижване не ми е липсвало, никак даже. Пък и дядото ми е У на асц, старае се.  :o

Не съм много убедена, че лекотата в отношенията ми с Риби е съизмерима с квадратура, нова астрология ще да е това. Но пък ви обичам безпрекословно и чисто по скорпионски всеотдайно.  :blink: Слънце/Уран никой досега не е успял напълно да го задоволи, но това е друга тема. Ключова дума "напълно".

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #174 -: Април 05, 2012, 11:40:43 pm »
Ау, недей, уби всичко детско в мен. Не може, трябва да има пълнител за това оръжие. Трябва!  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #175 -: Април 05, 2012, 11:41:50 pm »
Ааа, първо да доведе сатурнианеца на Слънцето, че сега него съм си поръчала. После асц.  ;D А за раздвижването, аз съм отвъд съвпада си, минавам през квадратурата си, раздвижване не ми е липсвало, никак даже. Пък и дядото ми е У на асц, старае се.  :o

Не съм много убедена, че лекотата в отношенията ми с Риби е съизмерима с квадратура, нова астрология ще да е това. Но пък ви обичам безпрекословно и чисто по скорпионски всеотдайно.  :blink: Слънце/Уран никой досега не е успял напълно да го задоволи, но това е друга тема. Ключова дума "напълно".
[/b]

Една партньорска Луна до този съвпад може и да успее.  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #176 -: Април 05, 2012, 11:46:29 pm »
Искрено се надявам. Проблемът е, че преди да знам къде му е Луната а/ще съм хлътнала и тогава връщане няма, б/ ще съм го отсвирила и връщане пак няма. В интерес на истината, нямам нито един партньор досега с Луна в Скорпион. Явно привличането не е изначално, та ще трябва да съм по-внимателна.  :-\ Но истински го искам.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #177 -: Април 05, 2012, 11:55:58 pm »
С тази мисъл си лягам.  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #178 -: Април 06, 2012, 12:02:08 am »
Искрено се надявам. Проблемът е, че преди да знам къде му е Луната а/ще съм хлътнала и тогава връщане няма, б/ ще съм го отсвирила и връщане пак няма. В интерес на истината, нямам нито един партньор досега с Луна в Скорпион. Явно привличането не е изначално, та ще трябва да съм по-внимателна.  :-\ Но истински го искам.  :blink:

Идеално ще е най-вече защото ти си жената със Слънце, а той е мъжа с Луна. Така съвпадът е най-добър. А и Уранът ти ще помага много на скорпионската му Луна. Само трябва да не е много наблизо неговият Уран /на партньора/, че тогава на твоето Слънце ще му стане множко. Уран е бавна планета и партньорите е добре да не са не същата възраст като твоята, за да избягваш още един партньорски Уран върху твое Слънце.

Аз например съм със съвпад Слънце/Плутон в натала. Плутон както знаеш е бавна планета и ако имам партньор на моята възраст, то тогава неговия Плутон ще застане върху моето Слънце. На светилото ми му идва много силна енергия /то вече си я има достатъчно/. Две тежки планети върху Слънце си е "погубено "Слънце.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #179 -: Април 06, 2012, 12:17:38 am »
Луна/Сатурн няма "пълнене"  ;D

Луна/Сатурн - да, особено ако попадат върху нодалната ос.
А съвпадът с Венера не спомага ли за по-лесното запълване на "кошничката"?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.