Лили, дама №1 има ли влиятелни покровители или поне стреми ли се да ги намери? Питам заради У1 Луна, екзалтирана в 11-тия дом, който пък се управлява от екзалтирана Венера в 9-ти (а Юпитир и в 10-ти). А тази непоносимост към жените (аз си мислех, че към хората по принцип) дали има връзка с опозицията Сатурн/Слънце по оста 1/7 дом?
Това от другата тема ли?
Да, има

- винаги съм се учудвала на умението й дори в най-забутания град да намери полезни връзки. В повечето случаи винаги започва работа с връзки. Доста е амбициозна, пробивна, хитра, не търпи женска конкуренция, настроена е критично към жените, завижда. Повечето жени също не я харесват, в компания инстинктивно я отвхърлят или я търпят, само защото е приятелка на друг човек от компанията.
Използва и типично женски похвати, за да успее - флиртува, гледа обещаващо, не отказва компания на възрастни, но влиятелни господа, няма нищо против и пари от тях да взема, ако й се дават.
Сещам се навремето като бяхме студентки, беше си намерила квартира във Варна без да плаща наем (преди това друга квартира - пак без наем, после трета - също без наем и без да плаща никакви разходи за храна и сметки, издържаше я една обща приятелка /жена № 2/, на която после не се посвени да й задигне гаджето, все точеше лиги по него), живееше там с две съквартирантки, които също бяха от друго градче, и не се свенеше да задига техни обувки /докато тях ги няма, без да пита/, за да излезе някъде.

Разбира се, разказвайки всичко това, рискувам пак да бъда обвинена в свободни съчинения - всичко това звучи толкова нереално с тази хубава карта и Венера в екзалтация, нали?

Непоносимостта към жените според мен идва от отношенията с майката, които са много трудни и враждебни. Търси ранно отделяне, самостоятелност, за да е колкото се може по-далеч от майка си. Сега почти не поддържа връзка с нея и това я прави спокойна и щастлива. Не съм виждала хороскопа на майка й, знам само, че е слънчева Риба.
ПП. Между другото, картата не съм я ректифицирала и на АС изгрява Пушйа, но според мен е по-скоро Ашлеша, т.е. малко по-късно раждане, от 11 гр. Лъв нататък.