Добрее
вървим напред
Значи жертва не е:
Слв в 1-ви, тия с марс в седми сами го предизвиквали (някой да потвърди?)
----------------------------
Тия със слв в 1-ви-в детските години само несигурни (от къде дойде числото 42
? )
Тия със слв като големи - сила над противниците-значи излиза, че по-скоро са насилници?
някога имах един любим сборник - "Задачи по елементарна математика" на Копрински, на който елементарно е само заглавието :blink:
вярно, че рядко една позиция в наталния хороскоп е изолирана сама по себе си и без връзка с останалия фон, зададен от повечето планети, знаци, стихии и взаимовръзки помежду им, и все пак се случва
при цитираното от priya е редно да се отчете прецесията, тъй като е валидно в този случай
отнесено към западната астрология, според мен е валидно следното, от личен опит и далеч не осъзнато на 20 и няколко:
две са основните характеристики на СЛВ в 1ви дом, особено валидни в знака на АС:
- трудно раждане - счита се, че душата в това си прераждане не изгаря от желание да се въплати в тяло, поради трудния път, който си е "избрала"
- желателно е доброволно да се научи да разчита и да може да живее, благодарение на собствени усилия и на свои разноски, разчитайки единствено на себе си, за да не и се наложи доброзорно в някакъв епизод от живота си
- знакът сочи стремежите и най-високите личностни цели
обратното е валидно за СЛВ в 7ми - нищо, че изглежда по-лесно, далеч не е така, зависи от отправната точка на асимилация и допустимост
*впрочем, в началната страница на сайта в темата "Кармична астрология" АН е описала основното проявление на възлите по домово разположение
унижавана съм била, разбира се, не веднъж, трудно е да се повярва, че някой не е, друг въпрос е как реагираме и какво следва от това, със слабия си Марс :blink:
папи, това за което питаш, ако правилно съм разбрала е за хора, които незаслужено и перманентно са обиждани и поставяни в патова ситуация, тоест опираме до попадане в неблагоприятна среда често или винаги, с подриване на значимост и уязвен авторитет? - вероятно афектиран 2ри, Луна, засегнат 10ти