Здравей Гост

Ретрограден Юпитер в Рак

• 95 Отговора
  • 13870 Прегледи
Re: Ретрограден Юпитер в Рак
« Отговор #80 -: Ноември 09, 2013, 05:15:36 pm »
Аз не бих свързала тр. Сатурн в 3ти дом с депресивното ти състояние. Виждам, че той е квадратирал лични планети (Меркурий, Слънце, Венера), но това е отминало и сега му предстои тригон към Луна, с което ще помогне за емоционалното ти стабилизиране. Бих "обвинила" по-скоро тр. ретро Меркурий за лошите мисли.  ;)
Благодаря ти,Дивна! Днес освен всичко получих и предложение за брак  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #81 -: Ноември 09, 2013, 05:24:43 pm »
Ехеей,много събитийно днес :blink:А предложението от този,който искаш ли е,че да честитим :P

« Отговор #82 -: Ноември 09, 2013, 05:38:19 pm »
Ехеей,много събитийно днес :blink:А предложението от този,който искаш ли е,че да честитим :P
Разбира се! От приятеля ми,с който сме 2 години заедно  :blink: Сега се приготвяме за ресторант с нашия нов известен приятел. Покани ни и в Сицилия.Ще ни купи билети и ще ни плати всичко  :blink: Супеееррр!!!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #83 -: Ноември 09, 2013, 05:43:51 pm »
Тогава честито!Искрено ти желая да направиш верният избор и да бъдеш щастлива!

*

Asol

• 4140
« Отговор #84 -: Ноември 09, 2013, 06:44:09 pm »
Just_a_Dream,  това ми се струва недостоверно. Известните хора по-скоро не ходят да се пънат ей ма виж колко съм известен потърси в Гугъл т.е. да бият тъпан за това, по-скоро гледат как някой да не ги безпокои.  Още повече ми е чудно някой по принцип, а какво отава за известен човек ей така от първо виждане да плаща ексурзии на някого. :rakeattack:

« Отговор #85 -: Ноември 09, 2013, 06:59:15 pm »
Не ме интересува на кой как му се струва и не е пъчене някой като е известен да ти покаже къде да го намериш,за да се убедиш,че е той. Световно известен китарист е,а е супер земен човек. Лека вечер на всички!  :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #86 -: Ноември 09, 2013, 09:40:10 pm »
Разбира се, просто е нелогично човек да раздава парите си на хора, които е срещнал вчера, а не са му примерно дългогодишни приятели или роднини. Във време, когато човек за човека е вълк и приятелство не съществува.

« Отговор #87 -: Ноември 09, 2013, 10:13:02 pm »
Разбира се, просто е нелогично човек да раздава парите си на хора, които е срещнал вчера, а не са му примерно дългогодишни приятели или роднини. Във време, когато човек за човека е вълк и приятелство не съществува.
Права си,но така е в България. Бяхме на италиански ресторант с китариста и собственика на ресторанта се оказа сицилианец. Страшно богат човек. Имал 4 ресторанта в България и изобщо не беше надут. Каза,че всички хора са равни-без значение дали са бедни или богати. Страшно земни хора! Юпитер направи деня ми незабравим днес! Да се запозная с такива прекрасни хора и да получа предложение от мъжа,който обичам... Прекрасен,незабравим ден!

*

Asol

• 4140
« Отговор #88 -: Ноември 10, 2013, 02:32:36 pm »
Дрийм, ти имаш ингрес на прогресивен У7 и 4. По профекции си в период на същия - местиш се да живееш при приятеля си, а получаваш предложение за брак при стационарно-ретроградна фаза на У 7.

« Отговор #89 -: Ноември 10, 2013, 02:38:38 pm »
Джъст супер много се радвам за теееббббб...айде успех ти пожелааавааммм най най най най искренно...
Моя транзитен Юпи е в 12ти дом и нищо не ми е дал гадта мръсна...:(
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #90 -: Ноември 10, 2013, 03:05:56 pm »
Джъст супер много се радвам за теееббббб...айде успех ти пожелааавааммм най най най най искренно...
Моя транзитен Юпи е в 12ти дом и нищо не ми е дал гадта мръсна...:(
Хм,и при мен е в 12-ти,в секстил с Венера,ама и на мен още нищо не ми е дал :D

« Отговор #91 -: Ноември 10, 2013, 03:11:34 pm »
Дрийм, ти имаш ингрес на прогресивен У7 и 4. По профекции си в период на същия - местиш се да живееш при приятеля си, а получаваш предложение за брак при стационарно-ретроградна фаза на У 7.
Какво значи това? На хубаво ли е или на лошо?

*

Asol

• 4140
« Отговор #92 -: Ноември 10, 2013, 03:17:52 pm »
Просто казвам, че тази тема ти е актуална и акцентирана в момента според астрологията. Нов "поглед" по неговите теми (ингреса). И ти го доказваш в събитиен план.
« Последна редакция: Ноември 10, 2013, 04:13:18 pm от Asol »

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #93 -: Ноември 10, 2013, 05:17:26 pm »
Права си,но така е в България. Бяхме на италиански ресторант с китариста и собственика на ресторанта се оказа сицилианец. Страшно богат човек. Имал 4 ресторанта в България и изобщо не беше надут. Каза,че всички хора са равни-без значение дали са бедни или богати. Страшно земни хора! Юпитер направи деня ми незабравим днес! Да се запозная с такива прекрасни хора и да получа предложение от мъжа,който обичам... Прекрасен,незабравим ден!
Just a dream , mnogo semeino shtasite ti pojelavam ;-)

« Отговор #94 -: Ноември 10, 2013, 07:24:11 pm »
Just a dream , mnogo semeino shtasite ti pojelavam ;-)
Благодаря ти,Гого!  :blink:

« Отговор #95 -: Ноември 10, 2013, 07:27:06 pm »
Просто казвам, че тази тема ти е актуална и акцентирана в момента според астрологията. Нов "поглед" по неговите теми (ингреса). И ти го доказваш в събитиен план.
Благодаря за тълкуванието! А аз винаги съм си мислела,че трябва да търся индикации по Нептун за събития от подобен характер.Но явно и старите управители работят....А вие гледате ли едновременно модерните и старите управители? Замислих се и ми стана интересно...