Аз не бих свързала тр. Сатурн в 3ти дом с депресивното ти състояние. Виждам, че той е квадратирал лични планети (Меркурий, Слънце, Венера), но това е отминало и сега му предстои тригон към Луна, с което ще помогне за емоционалното ти стабилизиране. Бих "обвинила" по-скоро тр. ретро Меркурий за лошите мисли.
Ехеей,много събитийно днес :blink:А предложението от този,който искаш ли е,че да честитим
Разбира се, просто е нелогично човек да раздава парите си на хора, които е срещнал вчера, а не са му примерно дългогодишни приятели или роднини. Във време, когато човек за човека е вълк и приятелство не съществува.
Джъст супер много се радвам за теееббббб...айде успех ти пожелааавааммм най най най най искренно...Моя транзитен Юпи е в 12ти дом и нищо не ми е дал гадта мръсна...
Дрийм, ти имаш ингрес на прогресивен У7 и 4. По профекции си в период на същия - местиш се да живееш при приятеля си, а получаваш предложение за брак при стационарно-ретроградна фаза на У 7.
Цитат на: Asol в Ноември 09, 2013, 09:40:10 pmРазбира се, просто е нелогично човек да раздава парите си на хора, които е срещнал вчера, а не са му примерно дългогодишни приятели или роднини. Във време, когато човек за човека е вълк и приятелство не съществува. Права си,но така е в България. Бяхме на италиански ресторант с китариста и собственика на ресторанта се оказа сицилианец. Страшно богат човек. Имал 4 ресторанта в България и изобщо не беше надут. Каза,че всички хора са равни-без значение дали са бедни или богати. Страшно земни хора! Юпитер направи деня ми незабравим днес! Да се запозная с такива прекрасни хора и да получа предложение от мъжа,който обичам... Прекрасен,незабравим ден!
Цитат на: Just_a_Dream в Ноември 09, 2013, 10:13:02 pmЦитат на: Asol в Ноември 09, 2013, 09:40:10 pmРазбира се, просто е нелогично човек да раздава парите си на хора, които е срещнал вчера, а не са му примерно дългогодишни приятели или роднини. Във време, когато човек за човека е вълк и приятелство не съществува. Права си,но така е в България. Бяхме на италиански ресторант с китариста и собственика на ресторанта се оказа сицилианец. Страшно богат човек. Имал 4 ресторанта в България и изобщо не беше надут. Каза,че всички хора са равни-без значение дали са бедни или богати. Страшно земни хора! Юпитер направи деня ми незабравим днес! Да се запозная с такива прекрасни хора и да получа предложение от мъжа,който обичам... Прекрасен,незабравим ден!Just a dream , mnogo semeino shtasite ti pojelavam ;-)
Просто казвам, че тази тема ти е актуална и акцентирана в момента според астрологията. Нов "поглед" по неговите теми (ингреса). И ти го доказваш в събитиен план.