По принцип рядко помня сънищата си. Ето какво сънувах - бях на сватба, на мои роднини, но нито булката виждах, нито младоженеца, а само други мои роднини пременени. По едно време се заформи хоро, някви деца ме изпревариха и подхванаха хорото, но объркаха такта и аз се включих след тях - 3-та от началото и викам чакайте, объркахте стъпката. Та хорото не се виеше в кръг, а тръгна по някакви планински пътеки, на равно, около нас се виждаха хълмовете. По едно време се разпокъса и на по купчина от по 2-3 души останаха така в редицата. А аз видях много близки роднини, братовчед ми, жена му и леля. И гледам в ръцете на братовчед ми, но ги е скрил, букети от лалета червени и бели нарциси. Хааа, викам тъкмо ще ми потрябват за гробищата и тръгнах...След мен тръгна някой от роднините, но лица не видях, само знам че имаше присъствие. Вървях по някакви каменни от варовик стъпала и викам ей там е гробището - на влизане в него - първия гроб беше уж на баба /по майчина линия/ и имаше бреза отгоре и аз го посочих - викам вижте на баба гроба е първи. Но като приближих до него ми стана ясно, че всъщност това е гроба на чичо - брата на майка /който реално е жив/....докривя ми че съм изтървала този факт и не помня...Гробището беше разположено на някакво поле, нанадолнище...Та като станах и рекох сега да идем да видим гроба на майка - пред мен се оказа изорано поле, с големи буци пръст....Тръгнах уж към мястото, където е майка, газейки в разораното поле и като стигнах, открих клетка с птичка /толкова мъничка, че чак като пчела/, която в момента, в който вдигнах клетката, птичето излетя измежду решетките... :unsure: