Аз имам идея за отговор на въпроса на Нерил, как е възможна реинкарнацията, при положение че е нараснала популацията. Просто сред нас има голяма част извънземни и рептили, под прикритие. Това е

Рептиле, признай си! Ето едно видео с рептили, те са сред нас!
http://www.youtube.com/watch?v=fHt7GMCHoTc 
Обаче много ме изкефи обяснението на Тъндър за животинските реинкарнации..

Направо го затапи Нерил. Паднах да се смея

Той обаче пак е недоразбрал, незаинтересован и недосегаем, така по-добре е за егото му, като отхвърля и отрича до последно, нищо че другите виждат и разбират. Много хора му говорят, а той е сляп да види и глух да ги чуе. Истината е една, Нерил просто е ограничен, като кон с капаци. Но щом зачеква такива теми, значи колкото и да го отрича, се опитва да се промени, да разбере, има някакви наченки на развитие и допускане на алтернативни/чужди мнения и идеи. Вероятно подсъзнателно и не го осъзнава, а може би просто пусна тази тема, за да се изтъкне пред нас, как той е горд и не съжалява за нищо пропуснато в живота и как другите са лузъри и слаби, щом имат нужда да вярват в прераждане и втори шанс. Много ще му е трудно да се развива и променя с това голямо его и убеждението "аз съм винаги прав, другите грешат"
Иначе и аз нямам нужда да вярвам в това, за да се успокоявам. Ясно е че много хора вярват в това, за успокоение. Но няма нужда да се бием в гърдите, колко по-добри сме от тях и да ги наричаме лузъри. Допускам възможността да има прераждане, защото няма как да се докаже наличието или липсата на такова. Предполагам е въпрос на избор, или вярваш или не, няма как да си сигурен (макар, че някои твърдят че са сигурни и знаят, аз все още не съм разбрала)