Здравей Гост

Сатурн +транзити + събития

• 202 Отговора
  • 82764 Прегледи
Re: Сатурн +транзити + събития
« Отговор #45 -: Септември 02, 2011, 03:17:59 pm »
ето ме тук :)
качвам картата, наистина е по 5ти дом :( много е гадно, нещо кармично , така го чувствам, ужасно...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #46 -: Септември 02, 2011, 03:24:29 pm »
Има квадратура към Венера.... ::)..,но Венера при теб...упр. 9-ти и 2-ри , а е в 4-ти.... ::)

« Отговор #47 -: Септември 02, 2011, 03:31:33 pm »
Явно квадратурата е проблема... >:( благодаря Марая.

Как да преместя темата от "до кога?" тук, защото писах и там и да не стават двойни неща :)

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #48 -: Септември 02, 2011, 03:54:42 pm »
При мен при възвръщане на Сатурн се е родила дъщеря ми. Само дето поради ретроградност няма пълен съвпад, незнам при Сатурн колко градуса се води съвпад?
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 03:58:18 pm от virgo »

« Отговор #49 -: Септември 02, 2011, 04:30:31 pm »
Добре, а в композита транзитния Сатурн като съвпада с СЛВ , а транзитния СЛВ със Сатурн, да не би от там да иде проблема с връзката?
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 04:42:35 pm от norkata »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #50 -: Септември 02, 2011, 04:55:28 pm »
около 5-6 градуса, в някои случай се допуска и повече де

е да но имаш и Юпитер в 5-ти ;)

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #51 -: Септември 02, 2011, 05:02:44 pm »
Ами 5,5 са!

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #52 -: Септември 02, 2011, 07:37:16 pm »
знаци е на лице

при мен вече писах очаквам точното преминаване през асц. и наталната си позиция + една купчина аспекти, подобно на Норка, квадрат към Венера и Възлите (и се чудя що само възли са ми в главата)... и вече писах акцента според мен ще е Плутон и Венера
докато е все още в 12-ти аз лично започнах да "опъвам платната"
точна и ясна стратегия какво искам да постигна - сега сглобявам пъзела как ще стане тази работа
тъй като при мен се сменя всичко от личен, приятелски, кариера, любов... дом всичко което се сещам.
дадох си сметка, например, че връзката с таткото на детето е обречена, но тъй като тук не говорим за Уран, а за Сатурн съм оставила конците сами да се разплетат т.е. той сам ще си тръгне и аз знам защо, но преди да се случи това, за мен е важно да постигна своята финансова независимост - така няма да ми се наложи да падам на колене пред родители, мъже, приятели (това е суровата реалност все пак).
наблягам на учене - къде сама, къде с чужда помощ, от другата седмица съм на разговорен английски (италианския ще почака)  ;D - забравила съм как се говори на този език, все пак години го използвам само за четене и тук там за писане, споделих вече и на Марая част от плановете си - истината е, че се съмнявам да е късмет (знам, че по някакъв начин мисловно съм предизвикала тези събития или съм си отворила част от очите да виждам тези възможности). Опитвам се да преценя какво от мен (все пак сатурн ще влезе в 1-ви дом) ще ми пречи, ментална, настройка, подход, мислене, действия - къде е нужно да се кове, чука, преработва..., кои качества е важно да запазя и кои не - всичко. Самодициплина преди всичко и организация. Може да се смеете, но дори си написах нещо като личен етичен кодекс :) само с 10-правила. първото е най-важно "никога по никакъв начин (действие, бездействие, отказ, прием, казване на ясно не, вдигане на телефони - каквото се сетите) да не вървя против себе си и своите интереси"

но важното на този етап е, че излязох от дома си (скривалището) - сега знам, че трябва да се пазя от емоциите си - те са ми най-големия неприятел. (ее не винаги де  ;D).

не очаквам целия този преход ъъъ към света на големите да е лесен, сигурно ще има мигове през които целия свят ще ми се вижда зъл, мрачен, лош, нечовечен, но ще има и моменти, когато ще съм най-щастливият човек на света :)

дори и да не успея поне ще знам, че съм опитала :)

« Последна редакция: Септември 02, 2011, 09:29:22 pm от Fairy »

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #53 -: Септември 02, 2011, 08:15:57 pm »
Къде си на разговорен английски?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #54 -: Септември 02, 2011, 09:28:51 pm »
Къде си на разговорен английски?

намерих си една фондация :)http://azmogapoveche.com/ - отговарям на условията за получаване на ваучери ;) на мен не ми е зор да навлизам в граматики или лексики, а да го говоря без да се притеснявам ;) просто да го проговоря
чух, че фондация Кирил и Методий също имат добри и не много скъпи курсове точно за разговорен английски

« Отговор #55 -: Септември 03, 2011, 08:38:59 am »
Fairy,
възхищавам се на предвидиливостта и силата, която излъчваш. Наистина си преосмислила всичко и явно те чакат големи промени. Аз се опитвах да се боря с половинката да не заминава и това го накара да замине :) като един инат  >:( и сега единственото, което мога да направя е да оставя нещата да се случват (ако ще се случват) от самосебе си, без да се опитвам да се намесвам. Твърде много се вкопчих в този човек и той се чувства като залепен за мен (вчера говорихме) - аз също, знам само че ще опитам...зса други промени незнам, ако ще става нещо явно ще е неочаквано  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #56 -: Септември 03, 2011, 09:01:28 am »
Fairy,
възхищавам се на предвидиливостта и силата, която излъчваш. Наистина си преосмислила всичко и явно те чакат големи промени. Аз се опитвах да се боря с половинката да не заминава и това го накара да замине :) като един инат  >:( и сега единственото, което мога да направя е да оставя нещата да се случват (ако ще се случват) от самосебе си, без да се опитвам да се намесвам. Твърде много се вкопчих в този човек и той се чувства като залепен за мен (вчера говорихме) - аз също, знам само че ще опитам...зса други промени незнам, ако ще става нещо явно ще е неочаквано  :)

еее чак сила, но просто се усещам приклещена до ъгъла - искам не искам това е, каква друга алтернатива имам, да легна, да се самосъжелявам...  а и толкова се страхувам да не оплеска конците - всеки ден си се моля на Бог и на себе си за Сила и ум :)
знам, че ти е тежко, на никого не е лесно да се разделя, но се замисли и към положителната посока - след време ще знаеш и ще бъдеш сигурна дали това е човека за теб (знаеш ли колко пъти съм се питала за отминали връзки "какво щеше да стане ако не бяхме се разделили") сега поне ще знаеш, че и при най-лошия изход, а ако запазите любовта си - какво по хубаво от това и какво са няколко месеца на фона на една красива любов?

« Отговор #57 -: Септември 03, 2011, 09:14:21 am »
Много си права, много, Fairy :)

Явно ще трябва да проявя търпение, което не е много типично за мен - аз искам да знам на момента какво, как, защо :), но пък както казваш ако в действителност нещата се случат...поне ще съм сигурна, че това е бил човека за мен - какво по-хубаво от това?  :)

Да си кажа под секрет:), усещам се че съм се вманиячила да ровя постоянно в картите ни, да сравнявам, ще успеем ли, не ли, да обмислям и т.н. Исках някакъв знак, нещо да ми покаже какво ще стане, защото усещам пръста на съдбата в тая връзка, той ми казва, че усеща същото, че дори и да се разделим времнно има чувството, че пак ще сме заедно на края и това допълнително ме обърква :(

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #58 -: Септември 03, 2011, 09:19:03 am »
много е изнервящо - чакане и не известност :( знам, колебания, неясноти, искаш всичко ама веднага, ако можеш да превъртиш лентата с няколко месеца на пред
все пак не забравяй, че Сатурн ни прави по-силни и мъдри, по умни и смирени - всичко това помага за намиране на нашето местенце ;)

« Отговор #59 -: Септември 03, 2011, 09:24:46 am »
Така е, ходих дори на гледачка, която уж се водеше и астроложка, работеше само с имената и рождената дата, но и тя не каза нищо конкретно, каза изчакай да мине една година да видиш как ще бъде - и това ме довърши >:( Каза приеми, че може да стане, може и да не стане и аз почнах да ровя в прогресии и т.н, не че съм спряла да търся отговор на въпроса си, дали това, което усещаме е някаква карма или се заблуждавам, защото съм влюбена и т.н.