issidorra според мен би трябвало да е основание за положителен отговор, но предстоящия съвпад на Луна (която не съм убедена, че би трябвало да е сигнификатор на въпроса, защото това е сравнително кратко пътуване свързано с почивка, така, че мисля и трети дом трябва да се има предвид, а упр. му попада в 12-ти) с теб (Марс).. т.е. мисля, че има нещо скрито около това пътуване - неясни разноски (все пак Марс и Луна са в 8-ми), демек да не се окаже, че в последствие трябва да се плаща за нещо, което вие не знаете. Имаме една и една Венера сменяща знак (намираща се в 9-ти дом - така, че мисля в скоро време ще научиш повече по въпроса).
Romantica така и не разписах защо мислех, че е да

не знам в твоя случай дали е познаване или не
според мен университетски документи (в твоя случай справка) би трябвало да са по 9-ти дом, като сигнификатор на документи и висши училища. В близост до куспидата (макар и от към осми дом) има един Сатурнчо, което явно показва чакането ти и забавянето на въпроса

От друга страна пък упр. на 9-ти дом е на десц. разделен от Слънце и Венера, което явно е показател за този нов избор - как мислите? Пък и Венера е в положителен аспект с теб (асц.) това показва добър изход от ситуацията. И като капак разбира се Луната не трябва да се подценява

от една страна има негативен мажорен аспект към сигн. но пък положителен към онзи въпросния Сатурн.
така де нали се упражняваме