Здравей Гост

Хорари - практикум

• 137 Отговора
  • 44063 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Хорари - практикум
« Отговор #45 -: Юли 25, 2011, 07:56:07 pm »
Луната е в критични градуси...Луната е упр. на 4-ти мунданен -говорим за имот и наследство..,вероятно наследено по женска линия...Слънцето сменя дом..,и то е в млади градуси...Имота е в чужбина...или Вие сте в чужбина? ::)

« Отговор #46 -: Юли 25, 2011, 08:01:47 pm »
Двата имота са наследство - единия по майчина линия :) другия по бащина.Това с мерка в 9 дом го забелязан и аз - дано пък някой от чуждо да  вземе нещо. :'(
Паст фортунае е в 10 дом
« Последна редакция: Юли 25, 2011, 08:10:59 pm от natalia »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #47 -: Юли 25, 2011, 08:14:21 pm »
Двата имота са наследство - единия по майчина линия :) другия по бащина.Това с мерка в 9 дом го забелязан и аз - дано пък някой от чуждо да  вземе нещо. :'(
Паст фортунае е в 10 дом
Говорим за имота по майчина линия....

Качи ми картата на мъжа си...-имота е негов нали? ::)

« Отговор #48 -: Юли 25, 2011, 08:16:11 pm »
Обича ли ме....назован е по име? ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #49 -: Юли 25, 2011, 08:20:25 pm »
Ламфиета...,с тази луна е твърде рано да се каже.... ;D или твърде късно да се пита... ;D

« Отговор #50 -: Юли 25, 2011, 08:30:24 pm »
твърде късно е, ама ми беше любопитно  ;D, аз предполагам, че си знам отговора. Благодаря ти.. :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #51 -: Юли 25, 2011, 08:50:54 pm »
твърде късно е, ама ми беше любопитно  ;D, аз предполагам, че си знам отговора. Благодаря ти.. :-*

За нищо...,ЗА МЕН Е УДОВОЛСТВИЕ ОБМЕНА С ТЕБ , КАКТО И ОТГОВОРИТЕ КЪМ ТЕБ!
И това не е комплимент.... :-*

« Отговор #52 -: Юли 26, 2011, 01:07:10 am »
Тъй, понеже тема с хорари за любов не успях да открия, поствам тука. Значи, Марая, ето ми го пак хорара + въпроса:
[/quote]
"Ще се залюбим ли скоро аз и някоя мома?" и (знам, че по принцип не може да се определи, ама...) евентуално "Колко ще си почакам до това щастливо събитие?".
[/quote]

Ако може да се каже някакво приблизително време ще съм адски благодарен, пък ако стане - ще черпя! :D

EDIT: Пропуснах да добавя въпроса за предния хорар (за А и Б), по какво определи 3-те месеца и ако може да ми обясниш защо се получава такава разлика между прогнозата на Diyana и твоята. Знаеш, че съм още начинаещ и такива разлики ме вкарват в оркестъра и нищо не схващам. :S
« Последна редакция: Юли 26, 2011, 01:47:04 am от Tornquist »

*

Romantica

« Отговор #53 -: Юли 26, 2011, 09:51:50 pm »
В близките няколко дни се налага да посетя университета, който завърших, за да взема една справка, която ще ми е необходима за в бъдеще. От учебния отдел винаги правят проблем и затова реших да пусна хорар.

Въпрос: Ще взема ли справката успешно от университета?

Благодаря ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #54 -: Юли 26, 2011, 10:03:10 pm »
мисля, че ще я вземеш
после ще разпиша защо смятам така :)

*

issidorra

« Отговор #55 -: Юли 27, 2011, 02:00:32 pm »
Момичета, преди време шефът беше обещал да награди част от персонала (в това число и мен) с почивка в Турция, отдавна не е ставало въпрос за това, а ми е неудобно да го попитам, затова реших да направя една карта с въпроса: Ще отида ли на почивка в Турция тази година? Според вас достатъчен ли е апликиращият съвпад на упр. на АЦ и упр. на 9 дом, за да е положителна развръзката?

*

Romantica

« Отговор #56 -: Юли 27, 2011, 06:18:39 pm »
Благодаря, Fairy!

Обратна връзка за вчерашния хорар:
Реших и днес отидох, не успях да взема необходимата справка, защото секретарката, отговаряща за факултета, в който учих е в отпуск, а другата е постоянно away  >:(
Но в крайна сметка, след 1 ч. разбрах за друг вариант, който е много по-удачен, ще трябва да посетя нотариус :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #57 -: Юли 27, 2011, 07:03:16 pm »
issidorra според мен би трябвало да е основание за положителен отговор, но предстоящия съвпад на Луна (която не съм убедена, че би трябвало да е сигнификатор на въпроса, защото това е сравнително кратко пътуване свързано с почивка, така, че мисля и трети дом трябва да се има предвид, а упр. му попада в 12-ти) с теб (Марс).. т.е. мисля, че има нещо скрито около това пътуване - неясни разноски (все пак Марс и Луна са в 8-ми), демек да не се окаже, че в последствие трябва да се плаща за нещо, което вие не знаете. Имаме една и една Венера сменяща знак (намираща се в 9-ти дом - така, че мисля в скоро време ще научиш повече по въпроса).

Romantica така и не разписах защо мислех, че е да :) не знам в твоя случай дали е познаване или не :)
според мен университетски документи (в твоя случай справка) би трябвало да са по 9-ти дом, като сигнификатор на документи и висши училища. В близост до куспидата (макар и от към осми дом) има един Сатурнчо, което явно показва чакането ти и забавянето на въпроса :) От друга страна пък упр. на 9-ти дом е на десц. разделен от Слънце и Венера, което явно е показател за този нов избор - как мислите? Пък и Венера е в положителен аспект с теб (асц.) това показва добър изход от ситуацията. И като капак разбира се Луната не трябва да се подценява ;) от една страна има негативен мажорен аспект към сигн. но пък положителен към онзи въпросния Сатурн. :)

така де нали се упражняваме ;)

*

issidorra

« Отговор #58 -: Юли 27, 2011, 07:51:34 pm »
Да, феъри, той обеща да поеме част от разноските, но дали ще отида зависи от това, каква част ще е, но ще дам обратна връзка, когато имам отговор, благодаря ти много  :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #59 -: Юли 28, 2011, 02:15:58 am »
Тук не мога да мисля обективно - моля ви само с едно ДА или НЕ. Обича ли ме още....