Здравей Гост

Аспектите на забранените връзки- Чара на извънбрачната любов

• 70 Отговора
  • 12515 Прегледи
Ха...Пр.Луна във водолей.... ::) Все пак е водолей казваш... ;D На мен ми предстои там ПР.Новолуние...Лелееее...каква ли ще е картинката? ::)
Мисля,че ще имаш потребност да правиш импулсивни,възбуждащи и неконвенционални неща-поне така беше при мен -е.сигурно има значение и дома ,но водолея е доста силен и мисля,че ще го почустваш :)

При мен дома е втори... ::)
Може пък на сделки да те избие :)Ама ти си знаеш -да провериш аспектите........или да си промениш ценностната система

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
И.изобщо да обобщя -тези транзити м/у Нептун и Сатурн вярно,че не носят нищо добро.Когато тр.Нептун аспектира Сатурна бях емоционално изтощена,а когато тр.Сатурн квадратира Нептуна бяше физическо и здравословно изтощението....

Трудно се открива диагнозата при такъв транзит...
Искам да те питам нещо много важно за мен - възможно ли е при този транзит да се сгреши диагноза?Аз съм сигурна,че е грешна........но имам епикриза.Говоря за абсолютен точен квадрат на Сатурн к ъм Нептун

Ако Нептун е в 6-ти...на 100%....

И.изобщо да обобщя -тези транзити м/у Нептун и Сатурн вярно,че не носят нищо добро.Когато тр.Нептун аспектира Сатурна бях емоционално изтощена,а когато тр.Сатурн квадратира Нептуна бяше физическо и здравословно изтощението....

Трудно се открива диагнозата при такъв транзит...

Искам да те питам нещо много важно за мен - възможно ли е при този транзит да се сгреши диагноза?Аз съм сигурна,че е грешна........но имам епикриза.Говоря за абсолютен точен квадрат на Сатурн к ъм Нептун

Ако Нептун е в 6-ти...на 100%....
Да - в 6 е.Аз се бях приготвила да умирам и да пиша завещания..........е за се сега съм ок отвсякъде.......случката е през април 2008
Благодаря ти ,че ми потвърждаваш интуицията :58:

*

Неактивен virgo

• 101
През пети дом минава Плутон в Телец, през 10 - ти Сатурн във Везни

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_b41_02_az_201194_hp.20283.5981.gif&va=&cid=z0sfileOH5yO9-u1314466110

Прогресивната Луна е в края на 12 дом, стрелец, почти в съвпад с АС.
Утре вече ще ев първи дом.

*

Неактивен kokolino

• 1019
         А какво мислите за този солар по темата :)
« Последна редакция: Септември 11, 2011, 10:39:19 am от kokolino »

*

Неактивен Antena

• 1189
А тук имало ли е случка по темата, или просто ти е любопитно дали евентуално би имало?
Ако изобщо  има няма да е нещо сериозно.. Според мен истински индикации за това няма..

*

Неактивен kokolino

• 1019
         Да, и аз така мисля :) Но времето ще покаже най-добре, така че ще видим

*

Неактивен kokolino

• 1019
         Марая, ще се радвам да чуя и твоето мнение тук :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
         Марая, ще се радвам да чуя и твоето мнение тук :)

Дори и да има тайна ...то тя неминуемо ще стане явна.... ;D Управителя на 5-ти натален Юпитер е в точен съвпад с нат.МЦ....7-ми соларен е в 12-ти....Възможни са съдебни проблеми през годината...Тайните неща ще стават явни.... ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
         Благодаря, Марая  :)

*

Неактивен angy

• *
  • 18
Мога да добавя прогресивни или дирекционни Сатурн и Венера в твърд аспект с наталните- тогава говорим дори и за наличие на паралелна връзка.

Пр.Сатурн си е на място +/- няколко градуса.... ::) ..Дай конкретика Елфи...плс....
Мога да дам пример, пр Венера квадрат с нат. Сатурн - личен опит , а при подобен аспект и наблюдения при други хора.
Гледаш Сатурна кой дом е  знак и Венерата кой дом е и така може да се опише по-подробно ситуацията.

При мен по прогресия бяха заедно до скоро... ::)....Имаше опити в този период за преоценка и премисляне на определени решения....

При прогресия и дирекция, Сатурн в квадрат с натална Венера си е направо окончателна раздяла.  :-[
При транзитите, може да даде наложително временно прекъсване на връзката, но има ли го тоя аспект по прогресия или дирекция ... си е развод.
Иначе Марая, не мога да забравя, колко пъти ме предупреждаваше миналата година за .... (ти си знаеш за кой), и то накрая се оказа точно така, както ми го  описа.
На мен ми предстои опозиция на дирекционен Сатурн към натална Венера, която е в 5-ти дом и управлява 4-ти. Да го тълкувам ли като квадрата?