Цитат на: natalia в Септември 03, 2011, 10:57:51 pmЦитат на: Марая в Септември 03, 2011, 10:52:19 pmХа...Пр.Луна във водолей.... Все пак е водолей казваш... На мен ми предстои там ПР.Новолуние...Лелееее...каква ли ще е картинката? Мисля,че ще имаш потребност да правиш импулсивни,възбуждащи и неконвенционални неща-поне така беше при мен -е.сигурно има значение и дома ,но водолея е доста силен и мисля,че ще го почустваш При мен дома е втори... Може пък на сделки да те избие :)Ама ти си знаеш -да провериш аспектите........или да си промениш ценностната система
Цитат на: Марая в Септември 03, 2011, 10:52:19 pmХа...Пр.Луна във водолей.... Все пак е водолей казваш... На мен ми предстои там ПР.Новолуние...Лелееее...каква ли ще е картинката? Мисля,че ще имаш потребност да правиш импулсивни,възбуждащи и неконвенционални неща-поне така беше при мен -е.сигурно има значение и дома ,но водолея е доста силен и мисля,че ще го почустваш
Ха...Пр.Луна във водолей.... Все пак е водолей казваш... На мен ми предстои там ПР.Новолуние...Лелееее...каква ли ще е картинката?
Цитат на: Марая в Септември 03, 2011, 10:42:13 pmЦитат на: natalia в Септември 03, 2011, 10:39:18 pm И.изобщо да обобщя -тези транзити м/у Нептун и Сатурн вярно,че не носят нищо добро.Когато тр.Нептун аспектира Сатурна бях емоционално изтощена,а когато тр.Сатурн квадратира Нептуна бяше физическо и здравословно изтощението....Трудно се открива диагнозата при такъв транзит...Искам да те питам нещо много важно за мен - възможно ли е при този транзит да се сгреши диагноза?Аз съм сигурна,че е грешна........но имам епикриза.Говоря за абсолютен точен квадрат на Сатурн к ъм Нептун
Цитат на: natalia в Септември 03, 2011, 10:39:18 pm И.изобщо да обобщя -тези транзити м/у Нептун и Сатурн вярно,че не носят нищо добро.Когато тр.Нептун аспектира Сатурна бях емоционално изтощена,а когато тр.Сатурн квадратира Нептуна бяше физическо и здравословно изтощението....Трудно се открива диагнозата при такъв транзит...
И.изобщо да обобщя -тези транзити м/у Нептун и Сатурн вярно,че не носят нищо добро.Когато тр.Нептун аспектира Сатурна бях емоционално изтощена,а когато тр.Сатурн квадратира Нептуна бяше физическо и здравословно изтощението....
Цитат на: natalia в Септември 03, 2011, 10:53:38 pmЦитат на: Марая в Септември 03, 2011, 10:42:13 pmЦитат на: natalia в Септември 03, 2011, 10:39:18 pm И.изобщо да обобщя -тези транзити м/у Нептун и Сатурн вярно,че не носят нищо добро.Когато тр.Нептун аспектира Сатурна бях емоционално изтощена,а когато тр.Сатурн квадратира Нептуна бяше физическо и здравословно изтощението....Трудно се открива диагнозата при такъв транзит...Искам да те питам нещо много важно за мен - възможно ли е при този транзит да се сгреши диагноза?Аз съм сигурна,че е грешна........но имам епикриза.Говоря за абсолютен точен квадрат на Сатурн к ъм НептунАко Нептун е в 6-ти...на 100%....
Марая, ще се радвам да чуя и твоето мнение тук
Цитат на: Марая в Септември 03, 2011, 02:14:09 pmЦитат на: elfidka в Септември 03, 2011, 01:51:52 pmЦитат на: Марая в Септември 03, 2011, 01:44:48 pmЦитат на: elfidka в Септември 03, 2011, 01:24:57 pmМога да добавя прогресивни или дирекционни Сатурн и Венера в твърд аспект с наталните- тогава говорим дори и за наличие на паралелна връзка.Пр.Сатурн си е на място +/- няколко градуса.... ..Дай конкретика Елфи...плс....Мога да дам пример, пр Венера квадрат с нат. Сатурн - личен опит , а при подобен аспект и наблюдения при други хора.Гледаш Сатурна кой дом е знак и Венерата кой дом е и така може да се опише по-подробно ситуацията.При мен по прогресия бяха заедно до скоро... ....Имаше опити в този период за преоценка и премисляне на определени решения....При прогресия и дирекция, Сатурн в квадрат с натална Венера си е направо окончателна раздяла. При транзитите, може да даде наложително временно прекъсване на връзката, но има ли го тоя аспект по прогресия или дирекция ... си е развод. Иначе Марая, не мога да забравя, колко пъти ме предупреждаваше миналата година за .... (ти си знаеш за кой), и то накрая се оказа точно така, както ми го описа.
Цитат на: elfidka в Септември 03, 2011, 01:51:52 pmЦитат на: Марая в Септември 03, 2011, 01:44:48 pmЦитат на: elfidka в Септември 03, 2011, 01:24:57 pmМога да добавя прогресивни или дирекционни Сатурн и Венера в твърд аспект с наталните- тогава говорим дори и за наличие на паралелна връзка.Пр.Сатурн си е на място +/- няколко градуса.... ..Дай конкретика Елфи...плс....Мога да дам пример, пр Венера квадрат с нат. Сатурн - личен опит , а при подобен аспект и наблюдения при други хора.Гледаш Сатурна кой дом е знак и Венерата кой дом е и така може да се опише по-подробно ситуацията.При мен по прогресия бяха заедно до скоро... ....Имаше опити в този период за преоценка и премисляне на определени решения....
Цитат на: Марая в Септември 03, 2011, 01:44:48 pmЦитат на: elfidka в Септември 03, 2011, 01:24:57 pmМога да добавя прогресивни или дирекционни Сатурн и Венера в твърд аспект с наталните- тогава говорим дори и за наличие на паралелна връзка.Пр.Сатурн си е на място +/- няколко градуса.... ..Дай конкретика Елфи...плс....Мога да дам пример, пр Венера квадрат с нат. Сатурн - личен опит , а при подобен аспект и наблюдения при други хора.Гледаш Сатурна кой дом е знак и Венерата кой дом е и така може да се опише по-подробно ситуацията.
Цитат на: elfidka в Септември 03, 2011, 01:24:57 pmМога да добавя прогресивни или дирекционни Сатурн и Венера в твърд аспект с наталните- тогава говорим дори и за наличие на паралелна връзка.Пр.Сатурн си е на място +/- няколко градуса.... ..Дай конкретика Елфи...плс....
Мога да добавя прогресивни или дирекционни Сатурн и Венера в твърд аспект с наталните- тогава говорим дори и за наличие на паралелна връзка.