Здравей Гост

Сатурн

• 507 Отговора
  • 84840 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Сатурн
« Отговор #340 -: Октомври 02, 2009, 10:26:39 am »
Не го вземай за чиста монета ...може да се "разшириш" духовно ...да достигнеш невидими висоти в разбирането и осмислянето на нещата ;D  

*

Mia21

• 2502
« Отговор #341 -: Октомври 02, 2009, 10:35:27 am »
Не искам да се разширявам нито физически,нито духовно.А от това последното пък,за мен лично никакъв смисъл няма...Колкото по-малко се задълбочаваш,толкова по-добре ти върви живота. :-[

« Отговор #342 -: Октомври 02, 2009, 10:38:35 am »
   Верно е!  Живей си живота, пък кльощава, дебела - кво значение има - стига ти да се харесваш и да се чустваш добре. В крайна сметка животът е толкова прост - Яж, пий, с..и, е.и -  :P .... ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #343 -: Октомври 02, 2009, 10:42:47 am »
Колкото и да е жалко да си го признаем-това е истината...Само дебела не искам да бъда! ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #344 -: Октомври 02, 2009, 10:43:06 am »
Не искам да се разширявам нито физически,нито духовно.А от това последното пък,за мен лично никакъв смисъл няма...Колкото по-малко се задълбочаваш,толкова по-добре ти върви живота. :-[

Така е, колко му трябва на човек за да се чувства добре ... :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #345 -: Октомври 02, 2009, 10:48:27 am »
Хайде ставам,отивам на среща с едно гадже,после ще чета за напълняването... :P ;D ;D ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #346 -: Октомври 02, 2009, 11:05:27 am »
Колкото и да е жалко да си го признаем-това е истината...Само дебела не искам да бъда! ;D

Дебелината депресира хората. Не може ти да си дебел и да се чувстваш комфортно ,добре, а и самочувствие да имаш.Дори и да си богат. Това са напълно несъвместими неща...
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Asol

• 4140
« Отговор #347 -: Октомври 02, 2009, 11:13:38 am »
И така е и не е така. Има доста хора, които са пълни, но не са склонни към депресия, тъкмо напротив и не страдат от липса на самочувствие. Въпрос на вътрешно себеусещане.

*

mamma_mia

« Отговор #348 -: Октомври 02, 2009, 11:47:23 am »
Аз бях качила 30 кг от бремеността :( бях 50 кг а родих 80 :o
2 години такава депресия ме беше налегнала,без самочувствие,ужас.И само за това мислех..
Но от 2 месеца започнах да отслабвам,може би от разходките с детето,той само тича надолу нагоре,все заедно иска да играем.
Сега тр сатурн минава през 3ти дом,да не би да е заради това?
През тези 2 години пробвах диети,но на 3тия ден не издържах и спирах.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #349 -: Октомври 02, 2009, 12:04:35 pm »
И аз съм срещала пълни хора, които нямат проблем със самочуствието, дори смятат, че така изглеждат привлекателни.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Uran

• 6041
« Отговор #350 -: Октомври 02, 2009, 12:18:25 pm »
Ей сега вече ми стана весело!Без желаната работа,в личния ми живот скука и на всичкото отгоре и дебела.Добре,че поне не съм се и изпъпчила още... 8) ;D
Гледай Плутон да не прави лоши аспекти към асц,  упр. на асц, 6 дом, Венера.... :) ;)

*

nerealna

« Отговор #351 -: Октомври 02, 2009, 12:29:44 pm »
Когато транзитният сатурн ми беше в първи дом отслабнах много, а обичам да си хапвам /слънце в телец/ ...  :)

*

mamma_mia

« Отговор #352 -: Октомври 02, 2009, 12:38:07 pm »
И аз съм срещала пълни хора, които нямат проблем със самочуствието, дори смятат, че така изглеждат привлекателни.
Е, това е вече много лошо!

*

veshti4ka

« Отговор #353 -: Октомври 02, 2009, 06:35:14 pm »
Е, това е вече много лошо!

аз бих казала, че ако самочувствието ти се гради на външния вид то тогава би било много лошо. определено познавам много пълнички позитивни и направо бих казала сладки хора, на които не им пука за външният им вид, но чара им струи от очите, а очите са прозорец към душата  ;)

аз също съм качвала много килограми през бременностите си 30-35, които за моя ръст са направо кощунство, но пък хич не ми е пукало. връщала съм си кекавия вид от 45кг около 6 месеца след раждането /всеки е различен/... сега пък като съм си кюфтенце според "стандарта" да не би да взема да се тръшкам я  ;D ;D ;D  все ми е тая и хич не ми и пука - който не ме харесва може да ме цуня отзад  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #354 -: Октомври 02, 2009, 07:00:14 pm »

Съм съгласен безпрекословно и определено, че има много сладки закръглени дами, около които мъжете кръжат като опиянени винарки. Най-важното е невидимо за очите  8)
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

veshti4ka

« Отговор #355 -: Октомври 02, 2009, 07:01:48 pm »
мъжете кръжат като опиянени винарки

хахахаааааааааааааааааааааааааааааа направо си го представих много цветно  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  ама си е истина  :P

*

mamma_mia

« Отговор #356 -: Октомври 02, 2009, 09:54:26 pm »
Щом се харесват пълни и имат самочувствие,добре.
Аз лично никога няма да имам самочувствие ако съм пълна,както и нямах 2 години.Сега започнах да ставам предишната аз и лъвският ми АС отново вдигна гордо глава ;D

*

Skarlet

« Отговор #357 -: Октомври 02, 2009, 10:17:48 pm »
Не помня от колко години не съм вече слаба.Като дете мама ме е гонила с лъжицата,за да ме храни.Толкова съм била злояда.Че съм се и родила недоносена,а и с д-то напред.  :P Винаги съм била здрава като селско дете,с червени бузки. И си ме харесват и закръгленка. Вярно,че свалих 6 кг,но имам още излишни кг,защото с годините ги понатрупах.А и стреса в работата много ми влияеше. Може и да е оправдание,но винаги съм се чувствала добре в кожата си и съм била харесвана,дори и такава. Явно не е до външността. Има много красиви и слаби жени,но злобни и отмъстителни. От такива всеки мъж бяга. 

*

mamma_mia

« Отговор #358 -: Октомври 02, 2009, 10:50:34 pm »
Винаги съм искала първо аз да се харесвам,а после мъжете :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #359 -: Октомври 02, 2009, 10:57:22 pm »
Явно не е до външността.
съвсем си права- излъчване:) явно при теб е така
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.