Здравей Гост

helo- нейната тема и страница

• 114 Отговора
  • 19932 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:helo- нейната тема и страница
« Отговор #100 -: Август 18, 2009, 03:19:10 pm »
абе адаш, кво имаш в дева да го еба  ;D ;D ;D  голям си буквалист  ;D ;D ;D

нъл знаш, че имам силно асоциативно мислене и ти кат кажеш едно - аз са сещам друго  ;D ;D ;D  та тва имах в предвид като казах, че вече като чуя за скорпион и ще се сещам за Хело и нейните трупове и морги, а не че тва е ТОЧНО свързано с еди кво си  :P ;D :P ;D :P

;D ;D ;D, нищо повече от един мц ;D ;D ;D,в точен съвпад с плутон и уран! ;D :P :P :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ga3l

« Отговор #101 -: Август 18, 2009, 03:19:50 pm »
Е, поне Стрелците са свободолюбиви и много весели. Аз мисля, че точно така усещам Луната ми в Стрелец. Теб избива ли те да си весела или поне безгрижна през повечето време и да не понасяш ограниченията, както и да си по-скоро непукистка?  ;D

Ми като че ли Плутон го усещам най-силно в картата ми, но пък той ми е ударил лошо Слънцето и вероятно заради това. Не мисля, че ми пасва описанието на Асц Стрелец - обичам шегите, но не съм весела, а по-скоро вглъбена и мрачна. А за ограниченията, то има ли някой който да ги понася ..    Но темата си е за твоя асцендент, така че да не я разводняваме с моя ..  :)

Ох, и аз исках много да съм Асц Скорпион, ма се оказа че не съм ..   ;D

що бе Гали, и теб ли те гони некрофилията  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ахаха., еее не знаех че за Асц Скорпион трябва да се покрива това условие ..  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #102 -: Август 18, 2009, 03:21:26 pm »
абе адаш, кво имаш в дева да го еба  ;D ;D ;D  голям си буквалист  ;D ;D ;D

нъл знаш, че имам силно асоциативно мислене и ти кат кажеш едно - аз са сещам друго  ;D ;D ;D  та тва имах в предвид като казах, че вече като чуя за скорпион и ще се сещам за Хело и нейните трупове и морги, а не че тва е ТОЧНО свързано с еди кво си  :P ;D :P ;D :P

;D ;D ;D, нищо повече от един мц ;D ;D ;D,в точен съвпад с плутон и уран! ;D :P :P :P

вай вай вай... хахахаааааааааааааааааааааа .... малиииииииии .... верно бе   ;D ;D ;D ;D ;D ;D  мчи забравила съм - пак ма е вял вятъра някъде  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #103 -: Август 18, 2009, 03:22:38 pm »
ахаха., еее не знаех че за Асц Скорпион трябва да се покрива това условие ..  ;D ;D ;D

бе не зная дали е така, ама на Хело труповете все натам ма навеждат  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Август 18, 2009, 03:27:51 pm »

виж ,ДЕВАТА е родена да служи ,девата е масите ,народа ,обикновената работническа класа ;D,тя няма възможноста да прави анализи в дълбочина за разлика от един СКОРПИОН!
КАК ДА ХАРЕСВАШ СКОРПИОНА?!С НЕГО МОЖЕШ САМО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ ,ДАЛИ ГО ХАРЕСВАШ ИЛИ НЕ СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ!
Е, сега, недей така с лошо за Девите. Пък това, че не ги харесвам, просто го споменах, не искам да обсъждам защо, понеже е лично отношение, а то няма значение в случая.
А и някъде бях чела, че по-известните астролози имат силна Дева.

Марая, ти да нямаш нещо силно скорпионско, я асцендент, я нещо друго ... :P

;D ;D ;D , първо има силен плутон , в точен съвпад с мц , а асц ми е в последните градуси на скорпиона в точен съвпад със звездата Талиман.
но имам слънце в 1-ви и в стрелец. :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Август 18, 2009, 03:32:30 pm »

виж ,ДЕВАТА е родена да служи ,девата е масите ,народа ,обикновената работническа класа ;D,тя няма възможноста да прави анализи в дълбочина за разлика от един СКОРПИОН!
КАК ДА ХАРЕСВАШ СКОРПИОНА?!С НЕГО МОЖЕШ САМО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ ,ДАЛИ ГО ХАРЕСВАШ ИЛИ НЕ СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ!
Е, сега, недей така с лошо за Девите. Пък това, че не ги харесвам, просто го споменах, не искам да обсъждам защо, понеже е лично отношение, а то няма значение в случая.
А и някъде бях чела, че по-известните астролози имат силна Дева.

известни-не означава добри!нали така?
имам добър приятел ,може би един от най-добрите астролози у нас. наскоро ми сподели,че е правил сериозни изследвания за девите. дева на мц и асц. дева ,слънце или луна в дева са сериозни показатели за мн.други неща ,но не и за астрология.уран , уран е основен  "виновник" за астрологията!

*

Skarlet

« Отговор #106 -: Август 18, 2009, 03:39:14 pm »
уран , уран е основен  "виновник" за астрологията!

Може,но си требе добри аспекти към него.И не е само единия Уран,но по принцип е най-важен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Август 18, 2009, 03:49:11 pm »
уран , уран е основен  "виновник" за астрологията!

Може,но си требе добри аспекти към него.И не е само единия Уран,но по принцип е най-важен.

затова казвам основен ,щото другите са спомагателни!
а какво разбираш под добри аспекти? ;D

*

Helo

« Отговор #108 -: Август 18, 2009, 03:51:27 pm »
уран , уран е основен  "виновник" за астрологията!

Като ще си говорим само за Уран, то тогава във 2-ри дом в Стрелец с един единствен аспект - тригон към МС помага ли, за да стане човека добър астролог или не много?

;)

*

Skarlet

« Отговор #109 -: Август 18, 2009, 03:58:12 pm »

Толкова са "спомагателни",че без тях просто голия Уран просто не праи нищо,освен скандали.  ;D То се е видяло,че няма бягане от тоя 9 дом:

- хармонични - тригон /120 градуса/, секстил /60 градуса/, полусекстил /30 градуса/
- творчески - квинтил /72 градуса/, биквинтил /144 градуса/, полуквинтил /децил /36 градуса/

Не по-маловажни са и домовете,разбира се.Но тях ги оставям на теб,да не се сърдиш.

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Август 18, 2009, 04:08:25 pm »

Толкова са "спомагателни",че без тях просто голия Уран просто не праи нищо,освен скандали.  ;D То се е видяло,че няма бягане от тоя 9 дом:

- хармонични - тригон /120 градуса/, секстил /60 градуса/, полусекстил /30 градуса/
- творчески - квинтил /72 градуса/, биквинтил /144 градуса/, полуквинтил /децил /36 градуса/

Не по-маловажни са и домовете,разбира се.Но тях ги оставям на теб,да не се сърдиш.

е , ама тук ,просто е много интересно. да си чула ,че няма добри и лоши аспекти? просто едните искат действие , а другите лежат на леките свеше дадени възможности ама без действие ,няма реализация. ЕДНА КВАДРАТУРА ИЛИ ОПОЗИЦИЯ Е МНОГО ПО-ГРАДИВНА И КОНСТРУКТИВНА И ОТ НАЙ-ТОЧНИЯ ТРИГОН.ЗАЩОТО ЗА ТОВА СЕ ИСКА ДЕЙСТВИЕ , А НА ТРИГОНА КАЧЕСТВОТО ДЕЙСТВИЕ НЕ МУ Е ПРИСЪЩО.на секстила му е дадена възможност ,но реализацията зависи от друг , обикновенно.
твърдите и категорични аспекти носят астрология ,както и з-ти ,9-ти ,10-ти ,8-ми 12-ти дом ,са тези в които можеш да намериш индикация за астрологични занимания . :-*
за кое да се сърдя? ;D

*

Skarlet

« Отговор #111 -: Август 18, 2009, 04:10:14 pm »
От аспектите са много добри някои съвпади/напр. във Водолей с Уран/, тригон с Луната или Юпитер,Юпитер на трон по знак или в 9 дом....много са и е строго индивидуално.Но с Уран управител на 6 или 10,както и в 6 или 10 дом също е свързан с професия или работа като хоби.

*

Skarlet

« Отговор #112 -: Август 18, 2009, 04:13:05 pm »

е , ама тук ,просто е много интересно. да си чула ,че няма добри и лоши аспекти? просто едните искат действие , а другите лежат на леките свеше дадени възможности ама без действие ,няма реализация. ЕДНА КВАДРАТУРА ИЛИ ОПОЗИЦИЯ Е МНОГО ПО-ГРАДИВНА И КОНСТРУКТИВНА И ОТ НАЙ-ТОЧНИЯ ТРИГОН.ЗАЩОТО ЗА ТОВА СЕ ИСКА ДЕЙСТВИЕ , А НА ТРИГОНА КАЧЕСТВОТО ДЕЙСТВИЕ НЕ МУ Е ПРИСЪЩО.на секстила му е дадена възможност ,но реализацията зависи от друг , обикновенно.
твърдите и категорични аспекти носят астрология ,както и з-ти ,9-ти ,10-ти ,8-ми 12-ти дом ,са тези в които можеш да намериш индикация за астрологични занимания . :-*
за кое да се сърдя? ;D

Тц,никога не съм чувала за лошите и добри аспекти.  ;D Както и не съм видяла хороскоп без напрегнати / т.е. градивни / аспекти.Извинявай,че се изказах.

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Август 18, 2009, 04:16:16 pm »

за кое да се сърдя? ;D

крайно време е да видиш ;D ;D ;D! интересни неща има там. ;D

Тц,никога не съм чувала за лошите и добри аспекти.  ;D Както и не съм видяла хороскоп без напрегнати / т.е. градивни / аспекти.Извинявай,че се изказах.

*

Helo

« Отговор #114 -: Август 20, 2009, 10:49:46 am »
Покахонтас е права, че хората с асцендент Везни по принцип обичат да противоречат. Ето какво пише в книгата на М. Шулман "Кармична астрология":

"Асц във Везни:  личността е изградена от любов, хармония и способност да споделя дружелюбно красотата, която чувства. Изтънчени по природа, приветливи, дружелюбни. В разговор често представя противоположната гледна точка не непременно защото държи на нея, а защото трябва да бъдат представени и двете страни на въпроса"

А аз за себе си приемам, че притежавам едновременно и от Везни и от Скорпион за асцендента, но повече клони към Везни, който е действителния асценднет. Все пак, щом една планета като се намира в края на един дом се тълкува като попадаща в следващия, то с асцендента също се сбучва подобно нещо, ама според мен се взема и от двата знака!

Ако нямате книгата на Шулман, ето тук може да прочетете за асценднетите, описани там:

http://anesway.info/ank_karma.php